30 / 07 / 2024

emine beder piazza avm yemek yarışması

emine beder piazza avm yemek yarışması

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde yemek yarışması yapıldı. Özel bir televizyon kanalında yemek programı sunan Emine Beder'in jüri üyesi olduğu yarışmada, yöresel yemekler yarıştı...

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emine Gülizar Emecan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, çılgın proje Kanal İstanbul'a ilişkin, Türkiye’ye bir çıkış bulabilmek için çalıştıklarını belirtti...

Emine Erdoğan'dan İdlib'e 57 ev bağışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Suriye kuzeyinde göçmenlerin barındığı İdlib’te inşa edilmek üzere 57 briket ev bağışladı.

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Emine Erdoğan: Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız!

Emine Erdoğan, Salda Gölü ziyaretinin ardından izlenimlerini sosyal medyadan paylaştı. Erdoğan, "Vatandaşlarımızın da işbirliği ile inşallah Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız" dedi...

Emine Erdoğan'dan Salda Gölü kararı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 2 Eylül tarihinde Salda Gölü ve çevresinin korunmasına yönelik çalışmaları yerinde inceleyecek.

Maltepe Piazza AVM açıldı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Maltepe Piazza AVM kapılarını açtı. AVM'nin yılda 14 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor...

MediaMarkt yarın Maltepe Piazza AVM'de açılıyor!

MediaMarkt, Türkiye’deki 63. mağazasını yarın Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi'nde açacak. Açılışa özel indirimler yapılacak. 

Maltepe Piazza'da 120 ay 0,50 faiz‎ fırsatı!

378 milyon Euro yatırım değerine sahip Maltepe Piazza'da 120 ay 0,50 faiz‎ fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 641 bin TL'den başlıyor..

Maltepe Piazza’da 60 ay sıfır faiz kampanyası!

Ofis, konut ve alışveriş merkezi birimlerinden oluşan Maltepe Piazza'da 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Piazza Maltepe güncel fiyat 2018!

Maltepe’de yükselen Piazza Residence projesi, konut, ofis ve alışveriş merkezinden meydana geliyor. Projede dairelerin bu yılın Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor..

Piazza’da yıl sonuna özel kampanya!

Rönesans Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piazza’da yıl sonuna özel peşin ödemelerde yüzde 12 indirime ek indirim çeki fırsatı sunuluyor. 

emine beder piazza avm yemek yarışması Haberi

emine beder piazza avm yemek yarışması


Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen yarışmada, 11 yöresel yemek yarıştı. Jüri; Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın eşi Gül Fakıbaba, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Al'ın eşi Filiz Al ve Emine Beder'den oluştu. 36 müracaatın yapıldığı programda, Şanlıurfa, Gaziantep, Aksaray yörelerine ait 11 yemek yarıştı. Beder, dikkatini çeken bazı yemeklerin ise fotoğrafını çekti.


Jüri heyeti, görsellik ve lezzet kategorisinde değerlendirdiği yemeklerden dereceye girenleri belirlemekte hayli zorlandı. Yarışmada Nilgün Bengisu, ağzıaçık-ağzıyumuk yemekleri ile 1., Esra Şahin bulamalı köfte ile 2., Tuğba Yıldırım borani yemeği ile 3., Leman Şişman ise su böreği ve çullama ile 4., Serap Çadırcı da Yahudi köftesi ile 5. oldu.


Yarışmada 1.'ye 84 parça sofra takımı, 2.'ye 36 parça sofra takımı, 3.'ye kahvaltı...