12 / 05 / 2024

Emine Bihter Alat Kaya

Emine Bihter Alat Kaya

Piyon Yönetim Sistemleri Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Bihter Alat Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ocak'ta Levent Metrocity İşmerkezi'nde kuruldu.

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emine Gülizar Emecan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, çılgın proje Kanal İstanbul'a ilişkin, Türkiye’ye bir çıkış bulabilmek için çalıştıklarını belirtti...

Emine Erdoğan'dan İdlib'e 57 ev bağışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Suriye kuzeyinde göçmenlerin barındığı İdlib’te inşa edilmek üzere 57 briket ev bağışladı.

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Emine Erdoğan: Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız!

Emine Erdoğan, Salda Gölü ziyaretinin ardından izlenimlerini sosyal medyadan paylaştı. Erdoğan, "Vatandaşlarımızın da işbirliği ile inşallah Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız" dedi...

Emine Erdoğan'dan Salda Gölü kararı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 2 Eylül tarihinde Salda Gölü ve çevresinin korunmasına yönelik çalışmaları yerinde inceleyecek.

Egemir Mimarlık Mobilya İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egemir Mimarlık Mobilya İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Emine Bacara tarafından kuruldu.

Bayraktar Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi Emine Esra Bayraktar, Murat Bayraktar ve Aykut Yeşiltepe ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dolunay Grup Yapı İnşaat Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolunay Grup Yapı İnşaat Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Emine Ayça Yalçın tarafından kuruldu.

KİPTAŞ'tan Pendik ve Silivri'ye yeni proje!

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Emine Açar yeni dönem projelerini konuşmak üzere KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım’ın kapısını çaldı. İşte o röportaj...

İkk Yapı Gıda Turizm Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkk Yapı Gıda Turizm Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İhsan 300 bin TL sermaye ile bugün Lütfi Karakaya ve Emine Karakaya ortaklığında kuruldu.

Emine Bihter Alat Kaya Haberi

Emine Bihter Alat Kaya

Piyon Yönetim Sistemleri Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Bihter Alat Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Piyon Yönetim Sistemleri Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü site apartman işmerkezi alışveriş merkezi toplukonut ve benzeri binanın yönetimini yapmak ve konusuyla ilgili danışmanlık işlerini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Piyon Yönetim Sistemleri Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi adres:

ESENTEPE MAHALLESİ, BÜYÜKDERE CADDESİ, METROCİTY İŞMERKEZİ, N.171 A BL.T2 K....