20 / 05 / 2024

Emine Erdoğan 7 kasım programı

Emine Erdoğan 7 kasım programı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Türkmenistan'da Milli Halı Müzesi’ni ziyaret etti.Emine Erdoğan’a küçük bir Türkmen halısı ve Türkmen halıları hakkında kitap hediye verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Yeni destekler için hazırlıklar başladı! Emeklilerin geliri artacak!

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren yeni destekler için hazırlıklara başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklileri sevindirecek yeni adımları açıkladı. İşte emeklileri bekleyen 7 destek...

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Melikgazi Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 dükkanı kiraya verecek. Söz konusu ihale 7 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 12’nci Kalkınma Planı açıklaması: Bugün Meclis'e sunuluyor, enflasyon yüzde 4,7'ye düşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12’nci Kalkınma Planı'nın bugün Meclisin takdirine sunulacağını belirtti ve detaylarını paylaştı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan balıkçılara 60.000 TL'lik müjde!

Türkiye'nin 7. dönem toplu sözleşme süreci sona ererken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan balıkçılara önemli bir destek müjdesi verdi. Balıkçı sektörüne sağlanacak ödeme ile ilgili olarak Erdoğan, "Yarın itibariyle hesaplara yatırılacak" ifadesiyle açıklama yaptı.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu ihale 25 Temmuz tarihinde yapılacak.

Emekli aylığı 7500 TL üstünde olanlar dikkat! Yüzünüzü güldürecek haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen Genel toplantısına yaptığı konuşma ile gündeme geldi. 7.500 TL üstünde emekli aylığı alanların yüzleri gülmeye başladı. Emekli vatandaşlar, detaylarla ilgili bilgi sahibi olmak için haberimize bakın.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 7 rezerv şehir için çalışmalara başladık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem tehlikesinin olduğu 7 coğrafi bölgede, 7 rezerv şehir için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Son Dakika! Togg, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a teslim edildi Plaka detayı dikkat çekti!

Türkiye'nin ilk yerli ve elektrikli otomobili TOGG, ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edildi. 'Anadolu' renginde olan TOGG'daki plaka detayı ise dikkatli gözlerden kaçmadı. İşte son dakika haberinin detayları...

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 dükkan 10 yıllığına kiraya verilecek! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yer alan 7 adet dükkanı 10 yıllığına kiraya verecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Öğrencilere ulaşım, esnafa kredi müjdesi! 

Kabine toplantısından sonra önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 150 bin öğrenciye ulaşım, esnaf ve zanaatkarlara 60 ay vade ve yüzde 7.5 faiz oranıyla 100 milyar TL'lik yeni kredi kampanyası müjdesi verdi.

Kabine sona erdi! Erdoğan ekonomi destek paketini açıkladı! Düşük faizle kredi kampanyası!

Kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan,  esnaf için Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faiz oranıyla yararlanabilecekleri 100 milyar TL'lik kredi kampanyası başlattıklarını açıkladı.

Buğday ve arpada beklenen açıklama Erdoğan’dan geldi Vatandaşın gözü kulağı burada

AKP Kızılcahamam Kampı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı rakamlara göre, Toprak Mahsulleri Ofisi ekmeklik buğdaya ton başına 7 bin 50 lira, arpaya ton başına 5 bin 500 TL alım, 500 TL prim bedeli olmak üzere 6 bin TL ödeme yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 32 şehir hastanesi müjdesi!

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de inşası devam eden şehir hastanelerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Emine Erdoğan 7 kasım programı Haberi

Emine Erdoğan 7 kasım programı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Türkmenistan'da Milli Halı Müzesi’ni ziyaret etti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Türkmenistan ziyaretinde eşlik eden Emine Erdoğan, Türkmenistan’ın farklı vilayetlerine ait iki bine yakın halının sergilendiği müzeyi gezdi.


Müzede, Türkmen kültürünü tanıtan folklor ve müzikli gösteriler eşliğinde halılarla ilgili bilgi verildi.


Guinness Rekorlar kitabına giren Türkmen halılarını inceleyen Emine Erdoğan’a, halıların nasıl dokunduğu da gösterildi.


Emine Erdoğan’a küçük bir Türkmen halısı ve Türkmen halıları hakkında kitap hediye...