09 / 05 / 2024

Emine Esin Gedik

Emine Esin Gedik

Yaygın Reklam Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 4 Ağustos 2014 Pazartesi günü 10 bin TL sermaye ile Emine Esin Gedik tarafından Beşiktaş'ta kuruldu.

Gedik Vana Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gedik Vana Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon 980 bin 768,43 TL sermaye bedeli ile Hülya Gedik, Erkan Akten ve Cezmi Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

Gedik İleri Kaynak Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gedik İleri Kaynak Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te 125 milyon 575 bin 713,42 TL sermaye bedeli ile Hülya Gedik, Erkan Akten ve Cezmi Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü!

Migros Market haftanın indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü.

Fuat Gedik kimdir? Fuat Gedik kariyerine ne zaman başladı?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Gedik kimdir? Fuat Gedik kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İstanbul Gedik Üniversitesi 30 Öğretim Üyesi alıyor! İşte kadro dağılımı…

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü çok sayıda Öğretim Üyesi alınacağını duyurdu. İşte detaylar…

İstanbul Gedik Üniversitesi 39 Öğretim Üyesi alımı yapıyor! Son başvuru tarihi 16 Şubat 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü 39 Öğretim Üyesi alımı yapacağını bildirdi. İlanlara son başvuru tarihi 16 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alacak! Son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İlanlara son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

E Gedik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Gedik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin  TL sermaye bedeli ile İnci Gedik tarafından kuruldu.

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılara fırsat! 

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde bulunan 2 adet mağazayı satacak. İşte detaylar...

Emine Esin Gedik Haberi

Emine Esin Gedik


Yaygın Reklam Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Emine Esin Gedik tarafından kuruldu. 4 Ağustos 2014 tarihinde kurulan Yaygın Reklam Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta yer alıyor.


Yaygın Reklam Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu ; 

a.Her türlü alkollü ve alkolsüz restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. b. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. c. Şirket her türlü kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesiniyapar. d. Her türlü alkollü ve alkolsüz içecekler,...