04 / 05 / 2024

Emine Kıydı

Emine Kıydı

Akyel Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Şehri Karayel, Aysel Karayel, Cansu Akçay, Emine Kıydı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Ekim'de kuruldu

Antalya’da evler artık kısa dönemli kiralanamayacak!

Antalya’da evini turistlere kısa dönemli kiralamak Antalyalı vatandaşlar için önemli bir gelir kaynağıydı. Son dönemde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yayınladığı yönetmeliğin 1 Ocak’ta yürürlüğe girmesi ile birlikte işler tersine dönmüş oldu. 

Mimarideki ilk basın binasıydı! Geçtiğimiz günlerde yıkılan Topkapıda'ki Tercüman binasının hikayesi!

Gazeteci Belma Aksun, 1972 yılında inşaatına başlanan Topkapı’daki Tercüman binasının aynı zamanda Türk mimarisindeki ilk basın binası olduğunu söyleyerek yıkılan binanın hikayesini anlattı.

Mehmet Şimşek'le görüşme yapan Cem Küçük'ten asgari ücret haberi: 2024 asgari ücret için rakam belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gazeteci Cem Küçük’ü makamında ağırlayarak kendisine sorulan soruları yanıtladı. Bunlardan en önemlisi de asgari ücret zammıydı. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Faiz ve borsa yükseldi, dolar ve altın rekor kırdı! En çok kazandıran hisseler 17-21 Temmuz'da parlayanlar listesinde!

17-21 Temmuz haftasında Borsa İstanbul dalgalıydı. Yatırımcılar, karmaşık tablo ve yükseliş-düşüşlerle karşılaştı. Merkez Bankası faiz kararları dolar/TL kurunu rekor seviyelere taşıdı. Dolar ve altın fiyatları da oynak seyretti.

Çiğ süt fiyatında büyük hayal kırıklığı! Sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Ulusal Süt Konseyi’nin 11.5 lira olarak açıkladığı çiğ süt fiyatı üreticiler tarafından tam bir hayal kırıklığı oldu. Üreticilerin süt fiyatlarından beklentisi ise farklıydı, sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi Mayıs'ta yıllık yüzde 32,13 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre, Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi (YD-ÜFE), Mayıs ayında aylık bazda yüzde 0,45, yıllık bazda yüzde 32,13 yükseldi.

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi yıllık yüzde 40,10 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi (YD-ÜFE), Nisan ayında aylık bazda yüzde 2,43, yıllık yüzde 40,10 artış gösterdi.

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Kübra Sarıdaş tarafından kuruldu.

Abdurrahman Dilipak’tan ilginç öneri: Kızılay çadırları kenevirden olmalıydı!

Habervakti yazarlarından Abdurrahman Dilipak bugün kaleme aldığı yazısında Kızılay çadırlarının kenevirden olması gerektiğini söyledi.

Novos Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novos Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Emine Hande Gazioğlu ve Mert Üçer ortaklığında kuruldu.

Biryaka İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biryaka İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Emine Arslan tarafından kuruldu.

Tav Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tav Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de Emine Tav ve Tolga Tav ortaklığında kuruldu.

Tea Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Tea Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer'de Eren Morova, Esra Emine Kütük ve Naime Tuvana Demir ortaklığında kuruldu.

Emine Kıydı Haberi

Emine Kıydı

Akyel Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Şehri Karayel, Aysel Karayel, Cansu Akçay, Emine Kıydı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de kuruldu. 


Akyel Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Genel ve özel amaçlarla bir alanın jeolojik modelinin oluşturulması ve yorumlanmasınna yönelik arazi etüdü değişik amaçlı örnek alımları,ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Akyel Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Spor Caddesi, Arzu Apartmanı,...