11 / 05 / 2024

Emine Servet

Emine Servet

Raffi Portakal'ın sahibi olduğu Portakal Müzayede Evi 'nce, önceki gün Conrad Otel'de düzenlenen " Kış Müzayedesi 'nde en büyük değer, Emine Servet'in "Hilye-i Şerifi'ne biçildi.

Servet GYO 2018 bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Servet Gayrimenkuol Yatırım Ortaklığı 2018 yılı bağımsız denetim şirketi olarak WC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi genel kurulun onayına sunuyor...

Servet GYO 2017 yılı kar dağıtım tablosunda revize!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı kar dağıtım önerisi ekinde yer alan kar dağıtım tablosunda  düzeltme yaptı...

Servet GYO 2017 yılı kar dağıtım tablosu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı kar dağıtım tablosunu KAP'ta yayınladı. İşte kar dağıtım tablosu...

Servet GYO, Sinpaş GYO'daki hisselerini 3 milyona satıyor!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki hisse senetlerinden 4 milyon adedinin borsa dışı işlem ile 0,74 TL fiyattan olmak üzere toplam 2 milyon 960 bins TL bedelle satıyor..

Servet GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 17 Nisan'da!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 17 Nisan'da yapılacak.

Servet GYO 2017 faaliyet raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2017 ile 31 Aralık 2017 hesap dönemine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Servet GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılında Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Reel Gayrimenkul Değerleme'den hizmet alacak. 

Servet GYO 6 gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan 6 gayrimenkulün 2017 yıl sonu güncel değerleme raporlarını yayınladı.

Servet GYO'nun Sinpaş GYO'da payı yüzde 1.39'a düştü!

Servet GYO, Sinpaş GYO paylarından 13 milyon 500 bin adet satış işlemi yaptı. Bu işlem sonucunda Sinpaş GYO sermayesindeki payı yüzde 3,64' ten yüzde 1,39'a düştü. 

Servet GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Servet GYO, 9 aylık finansal tablolar, faaliyet raporu ve konsolide olmayan sorumluluk beyanını KAP'ta yayınladı.

Mehmet Fatih Keresteci, Servet GYO'dan ayrıldı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Keresteci görevinden istifa etti. Keresteci'nin yerine ise Levent Yıldırım atandı.

Servet GYO 10 yıl içinde en büyük GYO şirketi olmayı hedefliyor!

Bir konut fabrikası gibi çalışan Sinpaş Yapı son iki yıldır 6 binden fazla konut üretti. Çelik Ailesi’nin ikinci kuşağını temsil eden Mahmut Sefa Çelik’in başında olduğu grubun diğer şirketi Servet GYO ise yedi yıl sonra Emlak GYO’dan daha büyük bir oyuncuya dönüşmenin peşinde.

Emlak kralı Jeff Sutton, kızının düğünü için servet harcadı!

New York'lu emlak kralı olarak bilinen Jeff Sutton’ın kızı Renee Sutton, nişanlısı Eliot Cohen ile evlendi. Jeff Sutton, kızı Renee'nin düğünü için birçok insan için servet sayılabilecek bir harcama yaptı...

Emine Servet Haberi

Emine Servet

1872 tarihli, 375 bin TL'den satışa sunulan hat eser, 593 bin TL'ye alıcı buldu. Eserde, sülüs ve nesih hatla Besmele, Hz. Muhammed'in vasıfları ve dört halifenin isimleri yazılı. 

Müzayedede ilgi gören diğer eser "Deli" Osman'ın 1786 tarihli "Delail-i Hayrat-Enam-ı Şerifiydi. Çeşitli surelerin yazılı olduğu, 512 sayfalık eser 575 bin TL'ye satıldı. 

Türk resim sanatından örneklerin de yer aldığı müzayedede 50 bin TL'den satışa sunulan Sami Yetik'in, 1942 tarihli, mukavva üzerine yağlıboya "Vazoda Sarı Güller" tablosu 312 bin TL'ye alıcı buldu. 

Leonard de Mango'nun "Ramazan Bayramı'' (1920), Şevket Dağ'ın "Ayasofya" (1919), Nuri İyem in "Pembeli Kadın" (1955) tabloları müzayedeye çıkan eserler arasındaydı. 

Konuya ilişkin ilgi veren Raffi Portakal, "Müzayedede bin liralık tablolar, gravürler de vardı ve insana yaşama zevki veren, yaşam kalitesini artıran bu...