05 / 05 / 2024

eminevim 2015te ne kadar büyüdü

eminevim 2015te ne kadar büyüdü

Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "2015'in ilk yarısında yüzde 20 büyüdük. Bugüne kadar 75 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yaptık" dedi.

2015 gayrimenkul sektörünün altın yılı oldu!

Bugüne kadar 75 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün Türkiye'deki emlak ve gayrimenkul sektörü ile 2015 yılı ilk yarısını değerlendirdi.

Eminevim 2021'de ev ve araç tesliminde atak yapacak!

Türkiye genelinde 128 şubeyle hizmet veren Eminevim, bu yıl 27 bin teslimat yaparak, bugüne kadar teslim ettiği ev ve otomobil sayısını 200 bine çıkarmayı hedefliyor.

Eminevim 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı.

Eminevim, Boluspor'un forma sponsoru oldu!

Boluspor, Eminevim firması ile bir yıllık göğüs ve stat reklamı konusunda anlaşma imzaladı. Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üstün, "Türk sporuna destek vermeye devam edeceğiz. Boluspor'a vereceğimiz destek de onların gücüne güç katacak" dedi...

Eminevim Afyonkarahisar'da tapu teslim töreni yaptı!

Afyonkarahisar'da Eminevim'in El Birliği Sistemi'ne katılan aileler tapularına kavuştu.

Eminevim yeni evlenenler için teslimatları öne çekti!

Eminevim, başlattığı kampanya ile yeni evlenenler için teslimatları öne çekti ve 2 yıl daha erken ev sahibi olabilmenin yolunu açtı...

Eminevim yeni evlenenler için teslimatları öne çekti!

142 binden fazla kişiyi faizsiz finansman modeli ile ev sahibi yapan Eminevim’in geliştirdiği Elbirliği finansman modeli ile teslimatlar 2 yıl daha erkene çekildi.

Eminevim teslimleri 17 ay öne çekti!

Düşük taksitlerle ev ve araç sahibi olabilme fırsatı sunan Eminevim, teslimatları erkene çekerek yeni bir kampanyaya imza attı.

Eminevim 2017’nin ilk 5 ayında 3 bin 750 konut teslim etti!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 100 bin kişiye ulaşan Eminevim 2017 yılının ilk 5 ayında gerçekleştirdiği 3bin750 konut teslimatı ile vatandaşları banka kredisi kullanmadan faizsiz ev sahibi yapmaya devam ediyor.

Eminevim’den faizsiz 8 bin konut teslimatı!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 100 bin kişiye ulaşan Eminevim 2016 yılında gerçekleştirdiği konut teslimatları ile, ortalama 250 daireden oluşan 32 konut projesi kadar teslimat gerçekleştirdi.

Eminevim elbirliği sistemi tüm sektörleri hedefliyor!

Bugüne kadar binlerce aileyi ev sahibi yapan Eminevim, elbirliği sistemini tüm sektörlere taşımayı hedefliyor.

Eminevim ve yeni projelerine CNR Emlak Fuarı'nda yoğun ilgi!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan ve sektöre can veren Eminevim yeni projelerini emlak fuarında görücüye çıkardı.

Eminevim, Müsiad Expo’da!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan Eminevim yeni projeleri ve hedefleriyle Müsiad Expo Fuarında yerini aldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek’inde ziyaret ettiği standa ilgi yoğundu.

Eminevim’de hedef 100 bin teslimat!!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan Eminevim’de hedef 2017’nin ilk aylarında 100 bin teslimata ulaşmak.

eminevim 2015te ne kadar büyüdü Haberi

eminevim 2015te ne kadar büyüdü

Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "2015'in ilk yarısında yüzde 20 büyüdük. Bugüne kadar 75 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yaptık" dedi. Ayda 700 kişiyi ev sahibi yaptıklarını söyleyen Üstün, şöyle konuştu: "Yıl sonu hedefimiz yüzde 40 büyüme. Bize gelen, kendi ödeme planını kendisi oluşturuyor. 60 aydan 120 aya kadar vade aralığını kendisi belirliyor. Evini de istediği yerden kendisi seçiyor. Seçtiği taksit sayısı aynı zamanda o gruptaki kişi sayısını yansıtırken, ne faiz ödemiş oluyor, ne de ödeyemediği taksitlerde zarar etmiş...