02 / 10 / 2024

Eminevim 2016 kampanyası

Eminevim 2016 kampanyası

"Evi olmayan yaşadı" sloganıyla tanıtılan Eminevim sistemi ile her ay 1.000'in üzerinde aile ev sahibi oluyor. Konutların her ay yapılan çekilişler ile hak sahipleri belirleniyor. İşte Eminevim ödeme seçenekleri...

Eminevim'in 30. yılına özel ev hediyesi sahibini buldu!

Geçtiğimiz senenin Ekim ayında, 30. yılına özel olarak hazırladığı ev hediyeli kampanyasını açıklayan Eminevim, Ocak ayında sona eren ve 20 bini aşkın kişinin başvurduğu kampanyanın çekilişini yaptış

Eminevim'in teslimat sayısı yüzde 10 arttı!

Eminevim'in faizsiz Elbirliği Sistemi’ni tavsiye edenleri ödüllendirmek amacıyla geçen Eylül ayında başlattığı "Tavsiye Edene Jeep Hediye" kampanyasının çekilişi yapıldı. Eminevim, 10 bini aşkın teslimat gerçekleştirerek teslimat sayısını geçen yıla kıyasla yaklaşık yüzde 10 artırdı...

Eminevim öğretmenleri 22 ayda ev sahibi yapacak!

Konut almak isteyen öğretmenlerin beklediği haber Eminevim’den geldi. Hazırladığı konut kampanyasına Öğretmenler Günü’nü erken getiren Eminevim, Kasım ayı içerisinde başvuru yapan öğretmenler için teslimat süresini 22 aya çekti ve iki yıldan daha kısa sürede konut sahibi olma yolunu açtı.

Eminevim 2018 kampanyası!

Eminevim'de Ramazan kampanyasının yanı sıra yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. Eminevim'de taksit ödemeleri kişinin bütçesine göre belirleniyor. 

TOKİ 2018'de indirim kampanyası yapacak mı?

2018 yılında 70 bin konut üretmeyi hedefleyen TOKİ 2015, 2016 ve 2017 yıllarında indirim kampanyası düzenlemişti Peki TOKİ 2018'de indirim kampanyası yapacak mı?

Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası başladı!

Fenerbahçe Kulübü, hayata geçirmeyi planladığı ve 24 Kasım 2016 tarihinde kamu tüzel kişiliğe kavuşan Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası yürütülmeye başlandı. 

Kurtköy 5yüz60 Eminevim ödeme kampanyası!

5yüz60 Evleri projesi üç blok olarak İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Eminevim İnşaat imzası taşıyan projede aylık 1.820 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

TOKİ indirim kampanyası şartları 2017!

TOKİ indirim kampanyası için başvuru süresi 29 Eylül'de sona eriyor. TOKİ indirim kampanyası için gayrimenkulün 2016 yılından önce alınmış olması şartı aranıyor...

Essenora Gaziosmanpaşa'da büyük takas kampanyası!

Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Essenora Gaziosmanpaşa'da büyük takas kampanyası başladı. Essenora Gaziosmanpaşa projesinde hala 2016 fiyatları geçerli.

Eminevim en çok konut teslimini Marma Bölgesi'nde gerçekleştirdi!

Faizsiz konut ve otomobil fırsatı sağlayan Eminevim,2016’da 8 bin konut teslimatı yaptı. Eminevim en çok konut teslimini Marma Bölgesi'nde gerçekleştirdi.

Eminevim 2016’da 8 bin faizsiz konut teslimatı yaptı!

Müşterilerine faizsiz ev ve otomobile sahip olma fırsatı sunan Eminevim, 2016 yılında 8 bin konut teslimatı yaptı.

Eminevim’den faizsiz 8 bin konut teslimatı!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 100 bin kişiye ulaşan Eminevim 2016 yılında gerçekleştirdiği konut teslimatları ile, ortalama 250 daireden oluşan 32 konut projesi kadar teslimat gerçekleştirdi.

Emlak Konut için 2016 yatırım yılı oldu!

Emlak Konut GYO, 2016 yılı içerisindeki “Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz” kampanyasıyla birlikte ağustos ayında 2 bin 547 adet bağımsız bölüm 407 bin 29 metrekare satılabilir alan karşılığı 1 milyar 960 milyon TL değerinde satış gerçekleştirdi.

Eminevim 2016 kampanyası Haberi

Eminevim 2016 kampanyası

Emin Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Eminevim sistemi ile 80 binin üzerinde dairenin teslimi gerçekleştirildi. Sistem, alt gelir ve orta gelir grubuna hitap ediyor. 

Eminevim ödeme seçenekleri!

Evimevim ile konut sahibi olmak isteyenler, kişi sayısının aynı zamanda taksit sayılarını belirttiği gruplara dahil oluyor. Örneğin; 36 kişilik bir gruba katılmış bir kişi, 36 ay vade ödüyor. 


Noter huzurunda her ay yapılan çekilişle bir kişi daire sahibi oluyor. Kişi, satın almak istediği evi Türkiye'nin herhangi bir bölgesinden kendisi seçebiliyor ve peşinatlı veya peşinatsız olarak ödeme yapabiliyor. 


Faizsiz ödeme seçenekleri sunan Eminevim sisteminde aylık taksitler 291 TL olarak belirtiliyor. 120 aya kadar vade uygulanan sistemde, kampanyalı ödeme planı bu ay sonuna kadar devam edecek. 

11 soruda Eminevim sistemi!

Web: http://www.eminevim.com

Özge...