01 / 05 / 2024

Eminevim afganistan

Eminevim afganistan

Eminevim Grubu, bu yıl Asya’nın Somalisi Afganistan için kampanya düzenledi, ir hafta içinde toplanan 100.000 TL, Eminevim çalışanlarından oluşan üç kişilik bir ekip tarafından Afganistan’ın Şibirgan bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Eminevim'den Afganistan'a 100 bin TL bağışladı!

Her yıl ramazan ayında yurt dışında yardıma muhtaç insanlara yardım için kampanya düzenleyen Eminevim ve çalışanları, bu yıl Afganistan için kampanya düzenledi. Bir haftada toplanan 100 bin lira toplandı.

Eminevim Sefaköy kura sonuçları 2014!

Eminevim'de çekilişler devam ediyor. Eminevim Sefaköy kura sonuçları 2014 detayları haberimizde yer alıyor. Eminevim Sefaköy kapsamında çekiliş Eminevim Sefaköy ofisinde saat 19.00'a kadar devam edecek.

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları 2014!

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları 2014 kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor... Bugün başlayan ve saat 19.00'a kadar sürecek olan çekiliş Sefaköy projesi için noter huzurunda yapılıyor.

Eminevim Sefaköy kura sonuçları!

Eminevim Sefaköy kura sonuçları kısmı haberimizde yer alıyor. Bugün Sefaköy'de yapılan kura çekilişi saat 19.00'a kadar devam edecek. Projede 3 farklı çekiliş sistemi sunuluyor.

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları!

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Bugün İstanbul'un Avrupa Yakası Sefaköy'de çekiliş düzenleyen Eminevim 'de müşteriler için çekilişler 3 farklı şekilde sunuluyor.

Eminevim Ahenk İstanbul ödemeleri!

Eminevim Ahenk İstanbul ödemeleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, squash, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark bulunuyor.

Eminevim Kurtköy 5yüz60 nerede?

Eminevim Kurtköy 5yüz60 nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 5yüz60 projesi satılık daire alternatifleri kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut...

Eminevim ramazan kampanyasında son 6 gün!

Eminevim 5yüz60 ve Ahenk İstanbul projelerini hayata geçiren Eminevim'de faiz ödemeden ev veya araba sahibi olmak için ramazan ayına özel yaptığı kampanya 6 gün sonra sona erecek...

Eminevim Fikirtepe'de dönüşüm yapmaya hak kazandı!

Fikirtepe'de 3 inşaat firması aynı adayı dönüştürmek için yarışa girişti. Hak sahiplerine hisse başına 5 bin lira bonus, proje bitince bir yıl aidat yok, 2 yıllık peşin kira ödemesi' vaatiyle Eminevim dönüşüme hak kazandı.

Eminevim, The Ness Hotel'de iftar yemeği düzenledi!

Eminevim, müşterilerini The Ness Hotel'de organize edilen iftar yemeğinde ağırladı. İftara katılan misafirler güzel bir gün geçirdi Sezgin Efe, Sibel Efe, Muhittin Tozan, Aynur Tozan, Soner-Serpil ve Taha Tuna birlikte oturdu.

Eminevim Fikirtepe irtibat bürosunu açtı, vaatlerini sıraladı!

Eminevim, Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde proje için imza sürecine girdi. Peki Eminevim, Fikirtepe'de nerede proje yapacak? Fikirtepe Eminevim projesi hangi adalarda yükselecek? İşte Eminevim Fikirtepe projesinden ilk detaylar...

Eminevim Konya kura çekilişleri yapıldı!

Faiz ödemeden, kişinin bütçesine göre, istediği gayrimenkulü alabilmeyi sağlayan Eminevim, Konya'da da faliyetlerine devam ediyor. Eminevim Konya kura çekilişleri yapıldı. Eminevim Konya kura çekilişleri sonuçları sitemizden öğrenebilirsiz

Eminevim 5yüz60 nerede?

Dairelerin teslimlerine Ekim 2016 tarihinde başlanması planlanan Eminevim 5yüz60 nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Anadolu yakası Pendik ilçesine bağlı Kurtköy deniliyor. Proje, 23 bin 850 metrekare alana sahip...

Eminevim Konya kura çekilişleri bugün yapılacak!

Vade farksız ödeme alternatifleri sunan Eminevim Konya kura çekilişi bugün yapılacak. Eminevim'de 40 aydan 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Teslimat tarihi geldiğinde Türkiye'nin her yerinden konut sahibi olabiliyorsunuz.

Eminevim afganistan Haberi

Eminevim afganistan


Her yıl Ramazan ayında yurtdışında yardıma muhtaç insanlara ulaşmak için kampanya düzenleyen Eminevim Grubu ve çalışanları; bu yıl Asya’nın Somalisi Afganistan için kampanya düzenledi. Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün’ün 50.000 TL ile ilk bağışı yaparak başlattığı kampanyaya Eminevim’in 600 çalışanı büyük katkı sağladı. Bir hafta içinde toplanan 100.000 TL, Eminevim çalışanlarından oluşan üç kişilik bir ekip tarafından Afganistan’ın Şibirgan bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.


Şibirgan Afgan Türk Okulu işbirliğiyle dağıtılan yardımlarda daha önce gidilmemiş çöl ortasına kurulu köyler seçildi. Seçilen köylerde yaşayanların neredeyse tamamı çok fakir ailelerden oluştu.  Üç kişilik bir ailenin yaklaşık bir ay gıda ihtiyacını karşılayacak büyüklükte (7 kilo un, 7 kilo pirinç, 3 kilo şeker, 3 kilo barbunya, 3 litre sıvı yağ, 1 kilo salça ve 1...