06 / 05 / 2024

Eminevim Ahenk satış ofisi

Eminevim Ahenk satış ofisi

Ahenk İstanbul Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü Eminevim Ahenk Evleri satış fiyatları 120 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Galataport, Katar Varlık Fonu'na mı satılıyor? Bloomberg: Ferit Şahenk görüşme yapıyor! 

Bloomberg, Katar Varlık Fonu Qatar Investment Authority tarafından Galataport'un satın alınabileceğini gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Eminevim 2021'de 200 bininci teslimini yapmayı hedefliyor!

Türkiye'de faizsiz Elbirliği Sistemi ile konut satışı yapan Eminevim, 2021 yılında 200 bininci teslimata ulaşmayı hedefliyor.

Ferit Şahenk, İstinyePark'taki hisselerini Katar'a satıyor!

Varlık satışını sürdüren Ferit Şahenk, İstinyePark’ta yüzde 42’lik hissesini dünyanın en büyük fonlarından olan Qatar Holding LLC'ye 1 milyar dolara satıyor.

Ferit Şahenk 3 yıl önce aldığı şirketi satıyor!

Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk 2016 yılında satın aldığı dünyanın en büyük süper yat bakım tesislerinde içinde bulunduğu Marina Barcelona 92'deki (MB 92) hisselerini devrediyor.

Eminevim Faizsiz Ev Alma Sistemi’nde lider!

Tasarrufa dayalı, faizsiz Elbirliği Sistemi ile yapılan konut satışlarına özellikle alım gücü düşük aileler yoğun ilgi gösterdi. Bu sistemle onlarca kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, 137 bin teslimat ile Faizsiz Ev ve Otomobil Alma Sistemi’ndeki başarısını kanıtladı.

Ferit Şahenk Marmaris'teki D-Resort Grand Azur otelini satıyor!

Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk, bir süredir yaptığı satışlarla gündemde yerini alıyor. Ferit Şahenk Marmaris'teki D-Resort Grand Azur otelini satışa çıkardı. 

Ferit Şahenk ve Hüsnü Özyeğin arasındaki 102.5 milyon euroluk anlaşma iptal!

Dünya gazetesi yazarı Kerim Ülker, Doğuş Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile iş adamı Hüsnü Özyeğin arasındaki AVM satışı anlaşmasının iptal edildiğini yazdı. 

Ferit Şahenk, İspanya’daki gözde otelini satıyor!

Yaşadığı mali zorluklardan dolayı yurtdışındaki tüm lüks otellerini satışa çıkardığına yönelik haberleri çıkan Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk'in İspanya'daki oteline alıcı çıktığı ifade edildi. 

Ferit Şahenk lüks otellerini satışa çıkardı!

Doğuş Holding, İtalya’daki lüks Capri Palace bünyesindeki tüm lüks otellerini satışa çıkardı. Satılığa çıkardığı otellerin arasında İstanbul'daki Grand Hyatt da bulunuyor...

İstinye Park ve Volkswagen Arena satılıyor mu?

Kulislerde Ferit Şahenk'in İstinye Park ve  Volkswagen Arena'yı satışa çıkardığı konuşuluyor...

Ferit Şahenk, Tommy Hilfiger ile Miami'den otel aldı!

Ferit Şahenk, Yeni Dünya'ya da açılarak dünyaca ünlü moda devi Tommy Hilfiger ile ortak oldu. Şahenk ile Hilfiger, Miami South Beach'in klasik oteli The Raleigh'i satın aldı. İşte Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberi şöyle:

Ferit Şahenk İspanya'da 4 ünlü restoran satın aldı!

Mart 2012'de, yeme-içme sektöründe hizmet vermeye başlayan d.ream'i kuran Ferit Şahenk, mekana doymuyor! Türkiye'de neredeyse almadık mekan bırakmayan Şahenk, Avrupa'ya da el atıp dört yıllık süreçte pek çok dünya markasını satın almıştı.

Eminevim Ahenk İstanbul'da 100 ay vade farksız taksitle!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Eminevim Ahenk İstanbul projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Projede 100 ay vade farkı olmadan taksitlendirme yapılıyor.

Eminevim Ahenk satış ofisi Haberi

Eminevim Ahenk satış ofisi


Yüzde 1 KDV oranı ile satışlarına devam eden Ahenk İstanbul Evleri Emin Otomotiv bünyesinde kurulan Eminevim tarafından hayata geçiriliyor. Ahenk İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.


30 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Ahenk İstanbul Evleri ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. 500 konuttan meydana gelen Ahenk Beylikdüzü projesi 2 etap olarak inşa ediliyor. Beylikdüzü Ahenk Evleri fiyatları 120 bin TL'den başlıyor.


Ahenk Beylikdüzü Eminevim fiyatları


1+1 daireler 120 bin TL ile 220 bin TL, 

2+1 daireler 187 bin 200 TL ile 459 bin 900 TL, 

3+1 daireler 346 bin 500 TL ile 568 bin 700 TL, 

Dubleks daireler 208 bin 800 TL ile 646 bin 200 TL.


Ahenk İstanbul Evleri ne zaman teslim?



Ahenk İstanbul Evleri ne zaman teslim sorusu ilk etapta yer alan...