29 / 04 / 2024

eminevim alanya şube

eminevim alanya şube

Eminevim Antalya Şubesi, Alanya'da 10 aileye ev tapularını verdi

Alanya'ya millet bahçesi müjdesi! 

Alanya AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu,  Alanya'da bulunan Karayolları Şube Şefliği alanına Millet Bahçesi parkının inşa edileceğini açıkladı. 

Alanya Kalesi’ndeki tahribat için ifadeler alındı!

Alanya Kalesi’ne ait tarihi surlara beton ve seramik kaplama yaptığı belirtilen Avusturyalı Walter Godina, Türkiye’ye döner dönmez KOM Şube Müdürlüğü’nde açıklamalarda bulundu.

Eminevim bir günde üç yeni şube açtı!

Eminevim, üç yeni şube açtı. Aynı günde açılışları yapılarak hizmete giren Siirt, Konya ve Kayseri’deki yeni şubelerle faizsiz sistemin sınırları Türkiye'de 109 farklı noktaya ulaştı...

Eminevim'den Bursa'ya şube!

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Türkiye genelindeki 100. şubesiyle dalya dedi.

Alanya Karayolları arazisine kapalı pazar mı yapılacak?

Karayolları 133. Şube Şefliği’nin Cumhuriyet Mahallesi’ndeki arazisi için Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit’ten bir öneri geldi. Yiğit, Karayolları arazisinin Alanya’nın ihtiyaçlarına göre değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

ALKÜ'nün altyapı çalışmaları Mart'ta tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’daki alt yapı çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. ASAT Alanya Şube Müdürlüğü Kestel’de bulunan Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Kampüsü’ndeki binaların alt yapısını kökten çözüyor.

Alanya İçme Suyu ve Arıtma Tesisi'nde son durum!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdürü Yardımcısı Köksal Buğra Çelik ve Şube Müdürleri ile birlikte inşaat çalışmaları devam eden Alanya İçme Suyu ve Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

Eminevim Antalya ve İzmir'de şube açtı!

Eminevim, müşterilerinin kendisine olan güveniyle büyümeye devam ederek, her geçen gün şube sayısını arttırıyor EMİN Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Antalya ve İzmir'de şube açtı.

Eminevim 2 yeni şube daha açtı!

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan ve insanımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Eminevim, Şubelerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Hüseyin Güney: Alanya'da su sorunu yaşanmayacak!

Alanya'nın, Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlanması ile birlikte ASAT Alanya Şube Müdürü Hüseyin Güney önce şehrin su konularındaki sorunlarını tespit edip, daha sonra çözümü noktasında çalışıyor.

Apron İnşaat, Alanya'da ilk projesinin temelini attı!

Proje hakkında bilgi veren Apron İnşaat'ın Alanya Şube Müdürü ayrıca Konya ve Alanya Satış Genel Koordinatörü Hatice Bal, temelini attıkları projeyi Eylül 2015 tarihinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi...

Turkay Özgür, Alanya İçme Suyu Arıtma Tesisi'ni inceledi!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, DSİ 13. Bölge Müdür Yardımcısı Oğuz Kasap ve şube müdürleri ile birlikte, Antalya'nın Alanya ilçesindeki içme suyu arıtma tesisi inşaat alanında incelemelerde bulundu

Eminevim tapuları verdi!

Eminevim Antalya Şubesi, Alanya'da 10 aileye ev tapularını verdi

eminevim alanya şube Haberi

eminevim alanya şube


Alanya'da Eminevim'in tapu dağıtma töreni Öğretmenevi'nde yapılırken törene 200 kişi katıldı. 


Eminevim Şirketler Grubu Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Çiftçi tören sonrasında konuşma yaptı. Bugüne kadar 60 binin üzerinde kişiyi ev, arsa, araba ve iş yeri sahibi yaptıklarını söyleyen Çiftçi,  insanların en büyük arzusunun faizsiz bir sistemle ev sahibi olmak olduğunu ifade etti.


Çiftçi, 42 noktada düzenlenen törenlerle bin 520 kişiyi bir araya getirdiklerini belirtirken bu törenlerde toplamda 120 kişiye de ev tapusu dağıtıldığını kaydetti. Bunun 10 tanesini, bugün Alanya'da teslim ederek insanların sevincine ortak olduklarını dile getiren Çiftçi, insanların en büyük arzusunun faizsiz bir sistemle ev sahibi olmak olduğunu ifade etti. Aylık 18-20 bin arasında kişiyle birebir, 120-130 bin arasında kişiyle de telefonla görüşme yaptıklarını belirten Çiftçi, Türkiye çapında hizmet verdikleri...