29 / 04 / 2024

Eminevim anadoluda yeni konut projeleri

Eminevim anadoluda yeni konut projeleri

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün "Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Erzurum gibi büyükşehirler başta olmak üzere Anadolu'nun pek çok ilinde konut projeleri hayata geçireceğiz" dedi...

Eminevim’in yeni reklam filmi 'Biz Hep Emindik' yayında!

1991 yılında Emin Otomotiv ile başlayan hikayesini tasarruf finansman sektörünün lideri olarak sürdüren Eminevim’in yeni reklam filmi yayına girdi. İşte o reklam filmi...

Eminevim'in iş süreçlerinde dijital dönem başladı!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim,  iş yönetim süreçlerini yeni nesil ERP uygulaması SAP S/4HANA ile dijitale taşıdı.

Eminevim yeni reklam filmiyle 80 milyonu bilgilendiriyor!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, dikkat çeken yeni reklam filmiyle faizsiz ev sahibi olmak isteyen vatandaşların cevap aradığı sorulara yanıt verecek.

Eminevim'den görüntülü şubeyle ev sahibi olma dönemi!

Türkiye genelinde 120 şubeyle hizmet veren faizsiz Elbirliği Sistemi’nin kurucusu olan Eminevim, ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi için yeni bir hizmet modelini daha hayat geçirerek görüntülü şubeyle konut sahibi olma dönemini başlattı.

Eminevim yeni kentsel dönüşüm modelini anlattı!

Eminevim Türkiye Gayrimenkul Sektörü ve Deprem Gerçeği ile Kentsel Dönüşüm Sempozyumu İzmir’de düzenlendi. Sempozyumda Eminevim’in faizsiz finans sistemiyle gerçekleştireceği kentsel dönüşüm modelinin detayları ilk kez anlatıldı.

Eminevim bir günde üç yeni şube açtı!

Eminevim, üç yeni şube açtı. Aynı günde açılışları yapılarak hizmete giren Siirt, Konya ve Kayseri’deki yeni şubelerle faizsiz sistemin sınırları Türkiye'de 109 farklı noktaya ulaştı...

Eminevim yeni evlenenler için teslimatları öne çekti!

Eminevim, başlattığı kampanya ile yeni evlenenler için teslimatları öne çekti ve 2 yıl daha erken ev sahibi olabilmenin yolunu açtı...

Eminevim yeni evlenenler için teslimatları öne çekti!

142 binden fazla kişiyi faizsiz finansman modeli ile ev sahibi yapan Eminevim’in geliştirdiği Elbirliği finansman modeli ile teslimatlar 2 yıl daha erkene çekildi.

Eminevim teslimleri 17 ay öne çekti!

Düşük taksitlerle ev ve araç sahibi olabilme fırsatı sunan Eminevim, teslimatları erkene çekerek yeni bir kampanyaya imza attı.

Emin Üstün: 1 milyon kişi ev sahibi olacak!

El Birliği Sistemi ile 100 bin kişiyi ev ve araba sahibi yapan Eminevim’in yeni hedefi, 10 yılda 1 milyon insanı ev sahibi yapacak.

Eminevim’den konut fiyat artışına karşı yeni sistem!

Müşterilerine ‘Elbirliği Sistemi’ ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkânı sunan Eminevim, Müşterilerinin konut fiyat artışına karşı korunmaları için sistemlerine yeni bir ürün ekledi.

Eminevim ve yeni projelerine CNR Emlak Fuarı'nda yoğun ilgi!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan ve sektöre can veren Eminevim yeni projelerini emlak fuarında görücüye çıkardı.

Eminevim, Müsiad Expo’da!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan Eminevim yeni projeleri ve hedefleriyle Müsiad Expo Fuarında yerini aldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek’inde ziyaret ettiği standa ilgi yoğundu.

Eminevim anadoluda yeni konut projeleri Haberi

Eminevim anadoluda yeni konut projeleri

Emin Şirketler Grubu 23'üncü yılını kutluyor. Emin Otomotiv'i bünyesinde barıştıran şirket, kurduğu sistemle otomobil alımını kolaylaştırırken, Eminevim kanalıyla da vatandaşın faizsiz ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor. Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, İstanbul'da devam eden inşaatların yanı sıra Anadolu'da da yakın zamanda çeşitli projeler hayata geçireceklerini söyledi. Üstün, "Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Erzurum gibi büyükşehirler başta olmak üzere Anadolu'nun pek çok ilinde konut projeleri hayata geçireceğiz" dedi. 


TERMAL TESİS KURACAK 

İnşaat alanında her yapılan projenin faizsiz ve uzun vadeli taksitlerle satışa sunulacağını vurgulayan Üstün, "Böylece insanlara avantajlı bir şekilde ev sahibi olma yolunu açacağız" diye konuştu. Afyon'da termal tesis yatırımı da Emin Şirketler Grubu'nun planları arasında yer alıyor. Projede biri 500 diğeri 645 oda kapasiteli iki otel yapılacak. Tesis kapsamında kültür...