24 / 07 / 2024

Eminevim araba teslimi

Eminevim araba teslimi

Bugüne kadar 75 binden fazla teslimat yapan Eminevim, aylık 1100 teslimat ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor.

Eminevim 4 ayda 1.6 milyarlık ev teslim etti!

2021 yılında evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Eminevim 4 ayda 1.6 milyarlık ev teslimi gerçekleştirdi. 

Eminevim 2018’de 2 milyarlık yatırım yapacak!

Elbirliği sistemiyle birçok kişiyi ev ve araba sahibi yapan Eminevim 2018’de 2 milyarlık yatırım yapmayı hedefliyor. 

Eminevim Elbirliği Sistemi ile 1 milyon hayal gerçek olacak!

Eminevim’de hedef 10 yılda 1 milyon kişinin hayallerini gerçekleştirmek. Şirket ‘imece’ mantığı ile sadece ev ve araba değil aynı zamanda enerji ve tarım alanında da yatırım yapıyor.

Eminevim'den herkese 1 ev 1 araba!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; "atandaşlarımızın 1 ev 1 araba hayalini gerçekleştirdik.’ şeklinde konuştu.

Eminevim’den aylık 700 ev, 400 otomobil teslimi!

Bugüne kadar 75 binden fazla teslimat yapan Eminevim, aylık 1100 teslimat ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor.

EMİNEVİM'den her ay 500 daire teslimi!

TÜRKİYE genelinde 50 bin müşteriye sahip olan Eminevim, her ay ortalama 2 bin ile 3 bin civarında tüketiciden müracaat alıyor. Firma, bu rakamın 500'ünü aynı ay ev sahibi yapıyor.

Eminevim İzmir'de tapu teslimi gerçekleştirdi!

Eminevim, İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Daha önce yapılan tapu teslim törenlerinde yüzlerce aile tapusunu alırken son yapılan törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi.

Eminevim'den İzmir'de toplu tapu teslimi!

Eminevim. İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Daha önce yapılan tapu teslim törenlerinde yüzlerce aile tapusunu alırken son yapılan törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi.

Eminevim İzmir'de toplu tapu teslimi yaptı

Farklı illerde düzenlediği toplu tapu teslim törenleriyle dikkat çeken Eminevim İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi.

Eminevim'den Kütahya'da tapu teslimi!

Eminevim'in Kütahya'daki tapu teslimle ilgili organizasyonuna 900 davetlinin yanı sıra Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Üstün de katıldı...

Eminevim ramazan kampanyasında son 6 gün!

Eminevim 5yüz60 ve Ahenk İstanbul projelerini hayata geçiren Eminevim'de faiz ödemeden ev veya araba sahibi olmak için ramazan ayına özel yaptığı kampanya 6 gün sonra sona erecek...

Eminevim 5yüz60 Kurtköy fiyat listesi! 1.940 TL taksitle!

Eminevim 5yüz60 Kurtköy fiyat listesi bilgileri haberimizde yer alıyor. 587 konutun yer aldığı Eminevim 5yüz60 Kurtköy projesinde aylık taksit ödemeleri 1.940 TL'den başlıyor...

Eminevim 5yüz60 Kurtköy teslim tarihi!

Eminevim 5yüz60 Kurtköy teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Eminevim Kurtköy 5yüz60 projesinde firma bünyesinde 72 ay vade farksız ödeme seçeneğiyle konut sahibi olmak mümkün

Eminevim araba teslimi Haberi

Eminevim araba teslimi

Toplumun orta geliri kesimine hitap eden projelerle, dar gelirli kesimi ev ve otomobil sahibi yapmayı amaçlayan, Elbirliği sistemi ile bugüne kadar 75 binin üzerinde teslimat yapan Eminevim Türkiye’de bugüne kadar yapılmamış ve yapılması zor bir işe imzasını attı. Kurulduğu günden bu tarafa toplam 75.000’in üzerinde teslimat ile vatandaşın yüzünü güldüren Eminevim aylık 700 ev 400 otomobil teslimatı ile orta ve dar gelirli ailelerin umudu oldu.

Peşinat yok, vade farkı yok, faiz yok

Peşinatlı veya Peşinatsız seçenekler arasından tercihini yapan vatandaşlara,ev sahibi olabilmeleri için 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Seçilen taksit sayısının aynı zamanda o gruptaki kişi sayısı olduğu sistemde her ay bir ev parası birikerek, noter huzurunda yapılan çekilişle her ay bir vatandaş ev sahibi oluyor.

Türkiye’de istediğiniz yerde ev sahibi olma...