06 / 05 / 2024

Eminevim bilgi hattı

Eminevim bilgi hattı

Eminevim ile Tüm Türkiye'de ev sahibi olmak isteyenler için faizsiz sistem sunuluyor. Böylece isteyen herkes tek kuruş faiz ödemeden, aylık taksitleri kendisi belirleyerek, ara ödeme yapmadan, istediği herhangi evin sahibi olacak.

İzmir'in 2.5 yıllık deprem çalışması tamam: Yeni fay hattı tespit edildi!

Doç. Dr. Ökmen Sümer, 30 Ekim 2020 tarihindeki Sisam Depremi'nden en çok etkilenen Bornova Havzası'nda birçok üniversiteden bilim insanın katılımıyla 2,5 senedir sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi ve yeni fay hattına dikkat çekti. İşte o açıklama...

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda altyapıları çalışmaları tamamlanıyor!

2022 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Ankara-İzmir YHT projesi hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı Projesi'nin son durumu hakkında bilgi verdi. 

İstanbul'da 2024'e kadar 102.2 kilometrelik metro hattı açılacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki metro hattı inşaatlarına ilişkin bilgi verdi. İmamoğlu, hizmete açılacak raylı sistemlere ilgili olarak, "2019-2024 yılları arasında yılda 20,44 kilometre ortalama ile toplamda 102,2 kilometre hattı hizmete açacağız" dedi.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı devam eden Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı inşaat alanında incelemede bulunarak görevlilerden inşaat hakkında bilgi aldı.

Eminönü-Alibeyköy hattı 2020 yılının sonunda açılacak!

Eminönü-Alibeyköy hattı tamamlanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eminönü-Alibeyköy hattı hakkında bilgi aktardı.

Ekrem İmamoğlu Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nı inceleyecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı hızla süren Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nda saha gezisi yapacak ve basın mensuplarına çalışmalar hakkında bilgi verecek.

Eminevim yaklaşık 146 bin ev teslim etti! 

İzmir Enternasyonel Fuar'ına katılan Eminevim ziyaretçilere konut alımında uyguladığı faizsiz sistem hakkında bilgi verdi. Ege Bölge Müdürü Zafer Sönmez şimdiye kadar 146 bini aşkın teslimat gerçekleştirdiklerini belirtti. 

Çevre ve Şehircilik'ten kentsel dönüşüm hattı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının vatandaşlarla birebir iletişim kurmak ve sorunlara çözüm üretmek için Alo 181 hattı kurdu. Kentsel Dönüşüm kapsamında evini yenilemek için arayan vatandaşlar ise daha çok kredi-faiz destekleri ve kira yardımları konusunda bilgi aldı.

İZBAN hattı otogara kadar uzatılacak!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı Mustafa Yılmaz bugünkü yazısında İzmir'deki İZBAN hattı projesiyle ilgili bilgi verdi. Yılmaz, projenin otogara kadar uzatılacağıını belirtti.

Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz tren hattıyla bağlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. Projeler hakkında bilgi veren Arslan, Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'in tren hattıyla birbirine bağlanacaklarını söyledi.

Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattı Nisan'da tamam!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,Çankaya Köşkü'nde, basın kuruluşlarına verilen yemekte değerlendirmelerde bulundu. Arslan, Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattı inşaatıyla ilgili bilgi verdi.

Kırşehir içme suyu isale hattı inşaat çalışmaları ne zaman tamamlacanak?

Yaşar Bahçeci, Orman ve Su işleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri tarafından yapımı devam eden Kırşehir içme suyu isale hattı yapım çalışmalarını yerinde inceledi ve Murat Tekşut'tan bilgi aldı.

Alo TOKİ hattı ile TOKİ kampanyalarından haberdar olun!

TOKİ'nin projeleri ve başvuru koşulları ile kentsel dönüşüm gibi konularda bilgi sahibi olmak isteyenler, "444 86 54" numaralı "Alo TOKİ" hattını arayabilecek.

Eminevim bilgi hattı Haberi

Eminevim bilgi hattı

Faiz ödemeden, kişinin bütçesine göre, Türkiye'nin herhangi yerinden ev sahibi olunabilen sistemde hiç peşinatsız, faizsiz, ara ödemesiz ile Eminevim ile isteyen ev sahibi olacak. 


*Faiz yok! Ara ödeme yok! İsteyene hiç peşinatsız...

Eminevim'in faizsiz sistemi ile kredi kullanmadan, hiç ara ödeme yapmadan her ay isteyen herkes ev sahibi oluyor.


* Türkiye'nin her yerinden beğendiğiniz evi alın!

Türkiye'nin neresinde olursanız olun Eminevim ile kolaylıkla ev sahibi olunuyor. Almak istenilen evi ilden, ilçeden veya mahalleden alıcı seçiyor.


*Taksitleri siz belirleyin! 500 TL, 1.000TL, 1.500 TL...

Almak istenilen evi ve değerini belirledikten sonra bütçeye göre kaç ay taksitle ödenileceğine de alıcı karar veriyor. Mesala 60 ay, 80 ay, 100 ay veya 120 ay...


* Nasıl detaylı bilgi alınır?

444 3646 numaralı Eminevim bilgi hattını arayarak detaylı bilgi alınabilir. Eğer sizi...