29 / 04 / 2024

Eminevim bornova şubesi

Eminevim bornova şubesi

Eminevim, müşterilerinin kendisine olan güveniyle büyümeye devam ederek, her geçen gün şube sayısını arttırıyor EMİN Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Antalya ve İzmir'de şube açtı.

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

Deprem Sonrası ev sahibi olmak İsteyen İzmirliler, en çok Birikimevim Bornova Şubesi’ne başvurdu!

30 Ekim tarihinde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında İzmir halkınınım konut için tercih ettiği bölgelerin başında Bornova yer alıyor. Birikimevim, depremin ardından yeni bir ev sahibi olmak için başvuranların oranının yüzde 25 arttığını açıkladı.

İzmir Bayraklı'daki yeni konutlar Bornova Fay Zonu’nda inşa ediliyor!

JMO İzmir Şubesi, İzmir depremi sonrası yeni konutların yapılması planlanan Bayraklı rezerv alanında Bornova Fay Zonu’nun geçtiğini açıkladı. 

Eminevim Bursa'da 5'inci şubesini açtı! 

Faizsiz ev alma sisteminin öncüsü Eminevim, Bursa'da konsepti yenilenen Yıldırım Şubesi'ni hizmete açtı. 

TMMOB'den Bornova'da çöken inşaat iskelesi açıklaması!

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Bornova'da bir inşaatta kurulu iskelenin çökmesi sonucu 3 işçinin hayatını kaybettiği olayla ilgili "Platformda gerekli emniyet sistemlerinin bulunmadığı kanaatine varılmıştır" açıklamasını yaptı.

İzmir Bornova'daki askeri arazinin imar planı yargıya taşınacak!

TRT binasının yanındaki kamu arazisinin ardından Bornova Doğanlar’daki askeri arazinin de ticaret alanına dönüştürülmesini eleştiren Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi konuyu yargıya taşıyacak.

Eminevim'in 75. şubesi 20 Şubat'ta Ümraniye'de açılacak!

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim Türkiye'nin her yerinde şubeler açmaya devam ediyor. , Türkiye'de 75. Ümraniye'deki 3. şubesinin açılışı 20 Şubat 2016 Cumartesi günü açılacak.

Eminevim üyelerine temsili tapu töreni!

56 şubesi bulunan faizsiz finans firması Emin Şirketler Grubu'nun 2005'ten bu yana "elbirliği yöntemi" ile sürdürdüğü Eminevim sistemi kapsamında kredi çeken müşteriler için, kaynaşma gecesi ve temsili tapu teslim töreni gerçekleştirildi

Eminevim Kocaeli Şubesi 65 aileyi ev sahibi yaptı!

Türkiye'de ilk kez el birliği sistemini profesyonel bir şekilde ev ve otomobil alımı konusunda uygulayan Eminevim firması, Kocaeli'de 65 aileye ev sevinci yaşattı. Törene Emin Üstün de katıldı...

Fibabanka İzmir Bornova şubesinin açılışını yaptı!

Fibabanka tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Fibabanka Anonim Şirketi Bornova Şubesi açılışı yapıldı. Şube, Mustafa Kemal Caddesi Kazım Dirik Mahallesi'nde yer alıyor....

Adem Avcı Turizm Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı !

Adem Avcı Turizm Seyahat Acenteciliği Limited Şirketi İstanbul şubesi , 8 Şubat 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Adem Avcı tarafından açıldı..

Aydın Orman Ürünleri Limited Şirketi Bakırköy şubesi açıldı!

Aydın Orman Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy şubesi, 8 Şubat 2013 tarihinde, 30 bin TL sermaye ile, Fatih Aydın tarafından açıldı..

Özcan Çelik İnşaat Limited Şirketi Teşvikiye şubesi açıldı!

Özcan Çelik İnşaat Limited Şirketi Teşvikiye şubesi 8 Şubat 2013 tarihinde, 150 bin TL sermaye ile, Sacit Özcan tarafından açıldı..

Eminevim bornova şubesi Haberi

Eminevim bornova şubesi

75 binden fazla ailenin otomobil ve ev sahibi olmalarını en kolay yoldan sağlayan Eminevim büyümeye devam ediyor. 

1991 yılından bu yana Türkiye'de şubelerine yenilerini ekleyerek büyüyen Eminevim, Antalya'nın Kepez ilçesinde ve İzmir'in Bornova ilçesinde şube açtı. Yeni açılan şubelerle Türkiye genelindeki şube sayısı 63'e çıktı.

Günümüzde dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğuna dikkat çekerek, ev sahibi olma şansı bulunmayan, dar gelirle yaşamak zorunda olan tüketicinin, uygulanan "Elbirliği Sistemi" ile bu hayaline kavuşmasını sağlayan Eminevim müşterilerinin kendisine olan güveniyle büyümeye devam ederek, her geçen gün şube sayısını arttırıyor. 


Elbirliği sistemi ile dar gelirli vatandaşın ev sahibi olmasını sağlayan Eminevim, bu sistem ile ülkede birçok kişinin hayali olan ancak dar gelirli oldukları için sahip olamadıkları ev hayaline kavuşmalarını...