16 / 05 / 2024

eminevim ev taksitleri

eminevim ev taksitleri

28 yıldır verdiği güven ile ülkemiz ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sağlayan Eminevim'den okul masraflarının arttığı şu dönemde ev sahibi olmak isteyen çocuklu ailelere tam destek geldi.

Ev alacaklara son dakika faiz müjdesi: Denizbank konut kredisi hesaplama! İşte 500 bin, 1 milyon TL kredinin taksitleri

Yeni ev alacaklar banka banka konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Peki DenizBank'ta konut kredisi faizi ne kadar? 500 bin, 1 milyon ve 1 milyon 500 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ve geri ödemesi kaç TL?

‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasında ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

İstanbul’daki riskli yapıların yenilenmesi için hazırlanan ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağarken, en merak edilen konulardan biri ödeme planı oldu. Peki ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasınde ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

TOKİ ucuz konut projesinde 3+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 3+1 sosyal konut fiyatlarına hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesini resmen tanıttı. Peki TOKİ ucuz konut projesinde 3+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 sosyal konut (ucuz konut) projesindeki 3 oda 1 salon evler ne kadar? TOKİ 2022 3+1 sosyal konut fiyatlarına hemen bakın!

TOKİ sosyal konut projesinde 2+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 2+1 ucuz konut fiyatlarına hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesini resmen tanıttı. Peki TOKİ sosyal konut (ucuz konut) projesinde 2+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 sosyal konut (ucuz konut) projesindeki 2 oda 1 salon evler ne kadar? TOKİ 2022 2+1 ucuz konut fiyatlarına hemen bakın!

300 bin TL'lik ev kredisinin taksitleri ne kadar?

Ev alacak vatandaşları yakından ilgilendiren konut kredisi faiz oranları güncellendi? Peki güncel konut kredisi faiz oranları ne oldu? 300 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne kadar? İşte vadesine göre konut kredisi hesaplama...

Eminevim 200 bin aileyi konut ve araç sahibi yaptı!

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim, 200 bin ev ve araç teslimatına ulaştı.

TOKİ'den 525 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ, Türkiye genelinde konut satışlarını hızlandırdı. Satışa sunulan evlerin taksitleri 820 TL'den başlıyor. 

TOKİ'den 710 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ, Türkiye genelinde konut satışlarını hızlandırdı. Satışa sunulan evlerin taksitleri 710 TL'den başlıyor. 

300 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu?

Konut sahibi olmak isteyen kişilerin ilk tercihi konur kredisi kullanmak oluyor. Vatandaşlar birikimlerinin üzerine ekleyerek ev alabilmek amacıyla en uygun faiz oranıyla konut kredisi veren bankayı araştırıyor. Peki 300 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu?

Ev alacaklar dikkat! 300 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne oldu?

Konut kredisi faiz oranları yükselmeye devam ediyor. Peki güncel konut kredisi faiz oranları ne oldu? 200 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne kadar? İşte vadesine göre konut kredisi hesaplama...

Ev alacaklar dikkat! 300 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne oldu?

Ev alacaklar vatandaşlar en uygun konut kredisi veren bankayı araştırmaya devam ediyor. Peki, en uygun konut kredisi hangi bankada 300 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne kadar oldu? İşte detaylar...

Eminevim'den 600 bin liralık ev hediyesi!

Faizsiz Elbirliği Sistemi'nin öncüleri arasında yer alan Eminevim bir vatandaşa 600 bin Türk Lirası değerinde ev hediye etti.

Eminevim 4 ayda 1.6 milyarlık ev teslim etti!

2021 yılında evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Eminevim 4 ayda 1.6 milyarlık ev teslimi gerçekleştirdi. 

eminevim ev taksitleri Haberi

eminevim ev taksitleri

Eminevim, çocuklu ailelere yeni üyeliklerde organizasyon ücretinde Eylül ayı boyunca yüzde 20'ye varan indirim ve 6 taksit imkanı sağlayarak, ev sahibi olmayı kolaylaştıran yeni kampanyasını açıkladı. Günümüzde dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğu bilinen bir gerçek. İşte tam bu noktada devreye giren Eminevim, uyguladığı Elbirliği Sistemi ile hayalleri gerçeğe dönüştürmeye çalışıyor. 

Eminevim'den okul masraflarının arttığı şu dönemde ev sahibi olmak isteyen çocuklu ailelere tam destek geldi.

Eminevim, çocuklu ailelere, yeni üyeliklerde organizasyon ücretinde yüzde 20'ye varan indirim ve yüzde 50'lik kısmı için de 6 taksit imkanı sağlayarak, ev sahibi olmayı kolaylaştıran yeni kampanyasını açıkladı. Sadece Eylül ayı için geçerli olan bu kampanya kapsamında okulların açılması ile birlikte masrafları artan çocuklu ailelere ev sahibi olma hayallerini ertelememeleri için iyi bir fırsat sunulmasının...