30 / 04 / 2024

Eminevim faizsiz sistem

Eminevim faizsiz sistem

Eminevim faizsiz sistemde 150 bininci teslimatını düzenlenen törenle gerçekleştirdi. Törende 150 bininci kişi olan Salih Köse, aracının anahtarını Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üstün’den aldı...

Emin Üstün: Eminevim kendini emlak sektöründe kabul ettirdi!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üstün: "Emlak sektöründe Eminevim sınav verdi ve kendini kabul ettirdi. Faizlerin yüksek döneminde inşaat sektörünü harekete geçirdik" dedi...

Eminevim İzmir Enternasyonal Fuarı’nda inovatif finansman sistemini anlattı!

Türkiye’de Elbirliği Sistemi’ni kuran ve başarıyla uygulayarak her ay piyasaya yaklaşık 250 milyon lira nakit akışı sağlayan Eminevim, uluslararası katılımcıların olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı’nda faizsiz finansman sistemini tanıttı...

Eminevim'den 600 bin liralık ev hediyesi!

Faizsiz Elbirliği Sistemi'nin öncüleri arasında yer alan Eminevim bir vatandaşa 600 bin Türk Lirası değerinde ev hediye etti.

Eminevim dijital kayıtla faizsiz ev sahibi olun!

Eminevim'e dijital kayıt uygulamasını hayata geçirdi. Buna göre, Eeminevim'e dijital kayıt yaptırarak ev sahibi olma imkanı bulunuyor. 

Faizsiz finansman sektöründe intibak süreci başladı!

Faizsiz finansman sektöründe şirket sayısının 38’den 10’a düşeceği ifade ediliyor. Ev ve araba almak için bekleyen 350 bin kişiden, 40 bininin sistem dışına çıkacağı belirtiliyor. Kişilerin sistemdeki paraları ise ilk etapta tasfiye edilen şirketin mal varlığından karşılanacak.

Eminevim'den ilk çeyrekte 1.2 milyar TL'lik teslimat!

Faizsiz konut ve araç teslimatlarında 2021 yılına artışla başlayan Eminevim, yılın ilk çeyreğiyle ilgili teslimat bilançolarını açıkladı. Şirket, Mart ayında da 2 bin 628 teslimatla 30 yılın zirvesine ulaştı.

Eminevim BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı.

Eminevim'den Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifine destek!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal, Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Eminevim 4 dakikada bir ev ya da araç teslim edecek!

Geçtiğimiz sene faizsiz Elbirliği Sistemi ile Türkiye genelinde 23 bin 616 ev ve araç teslimatı yapan Eminevim, 2021'de hedeflediği 27 bini aşkın teslimatla her 4 dakikada bir kişiyi faizsiz ev ya da araç sahibi yapacak.

Faizsiz ev sistemi yasalaşıyor! 

Faizsiz ev alma sistemi artık yasalaşıyor. 250 bin katılımcının bulunduğu bu sistem ile vatandaşın mağdur olması engellenecek.

Eminevim 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı.

Eminevim'den tek tıkla ev sahibi olma imkanı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 'Dijital Kayıt Sistemi'ni hayata geçirdi. Dijital Kayıt Sistemi ile tek tıkla ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Eminevim 2021'de 200 bininci teslimini yapmayı hedefliyor!

Türkiye'de faizsiz Elbirliği Sistemi ile konut satışı yapan Eminevim, 2021 yılında 200 bininci teslimata ulaşmayı hedefliyor.

Eminevim'in iş süreçlerinde dijital dönem başladı!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim,  iş yönetim süreçlerini yeni nesil ERP uygulaması SAP S/4HANA ile dijitale taşıdı.

Eminevim yeni reklam filmiyle 80 milyonu bilgilendiriyor!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, dikkat çeken yeni reklam filmiyle faizsiz ev sahibi olmak isteyen vatandaşların cevap aradığı sorulara yanıt verecek.

Eminevim faizsiz sistem Haberi

Eminevim faizsiz sistem

Ev sahibi olmayı kolaylaştıran Eminevim, 150 bininci teslimatı gerçekleştirdi. Eminevim, sektörde faizsiz sistemle şu ana kadar yapılan en yüksek teslimat sayısına ulaştı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, sistemle 150 bininci kişi olarak araç sahibi olan Salih Köse’ye anahtarını teslim etti.

Üstün, tasarrufa dayalı faizsiz sistemin öncüsü olarak Türkiye’de ilk defa 150 bin teslimata ulaşmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Üstün, "150 bininci teslimatımızı büyük bir heyecanla ve gururla gerçekleştirdik. 29 yılda 150 bin kişinin ev ve araba sahibi olmasına vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ekonomimize kazandırdığımız yerli bir finansman modeli olan tasarrufa dayalı faizsiz sistem, bugün ekonomi için önemli bir güç haline geldi. Sektör, yılda yaklaşık %50 büyürken Eminevim, yıllık yüzde 60 büyüme ile yaptığı...