03 / 05 / 2024

Eminevim Fikirtepe ofisi nerede

Eminevim Fikirtepe ofisi nerede

Eminevim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Eminevim Fikirtepe projesinin hayata geçirileceği Fikirtepe 3. Ada hak sahipleriyle bugün sözleşme imzalıyor. İşte Eminevim'in patronu Emin Üstün'ün de katılacağı imza töreninin saati ve yeri...

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi açıldı!

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi bugün Kadıköy'de 212 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Kamil Atay tarafından açıldı.

Bakanlık Fikirtepe'de sahaya indi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Fikirtepe'de bölgede yaşanan sorunların çözümüne yönelik atılacak adımların değerlendirilmesi amacıyla kurduğu irtibat ofisi hizmet vermeye başladı. Ali Nuhoğlu, "Hak sahipleri ile yüklenici firmalar arasındaki sorunların çözüleceğini umuyoruz." dedi. 

Bakanlık Fikirtepe'de sahaya iniyor!

İstanbul Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm tıkanınca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaşanan mağduriyetleri giderecek. Bakanlık sorunların hızlı şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla irtibat ofisi açılacağını bildirildi. 

Optimist Fikirtepe Mist İnşaat satış ofisi!

Optimist Residence Fikirtepe projesi "İstanbul'un göz bebeği" olarak İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor...

Fikirtepe Uplife Evleri satış ofisi!

Uplife Kadıköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de yükseliyor. Teknik Yapı imzası taşıyan projede konut fiyatları 525 bin TL'den başlıyor...

Kiptaş Fikirtepe'de satış ofisi açtı!

İller Bankası ve İBB iştiraki olan Kiptaş ile Fikirtepe'de proje yapan Vartaş ve Anka Yapı’nın projeleri için ortaklık kurulmuştu. Kiptaş projeler için Fikirtepe'de satış ofisi açtı.

Brooklyn City Fikirtepe satış ofisi!

Brooklyn City Fikirtepe satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Brooklyn City Fikirtepe'de ön talep süreci Mart'ta başlıyor...

Fortis Sinanlı Fikirtepe satış ofisi!

Fortis Sinanlı Fikirtepe satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Fortis Sinanlı'da teslimler Mart 2019 yılında yapılıyor...

Fikirtepe Pırlanta Göztepe Evleri satış ofisi!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe Evleri satış ofisi telefon numarası 0216 505 04 34 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede banka kredisiyle veya peşin olarak ödeme yapılabiliyor.

Anka Yapı Fikirtepe projesinde eylem!

Dün bir grup temsilci ve vatandaşın katılımıyla Anka Yapı'nın Fikirtepe'deki satış ofisi önünde eylem yapıldı. Vatandaşlar Şaadet Temel ile görüşme talebinde bulundu.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim!

Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede bulunan proje toplam 8 bin 774 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim telefon numarası 0216 505 04 34 olarak belirlendi.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim için 0216 505 04 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Metrekare birim fiyatları 7 bin TL'den başlangıç gösteren proje 93 bin 678 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Acıbadem Mandarins Evleri satış ofisi!

Acıbadem Mandarins Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. The Mandarins Acıbadem konut projesi Selka - NSK Ortaklığı tarafından İstanbul Fikirtepe'de inşa ediliyor...

Eminevim Fikirtepe ofisi nerede Haberi

Eminevim Fikirtepe ofisi nerede


Fikirtepe kentsel dönüşüm projesine giren Eminevim firması, 3. Ada hak sahipleriyle sözleşme töreni bu akşam saat 17:00'de Eminevim Fikirtepe ofisinde gerçekleştirilecek. Törene Eminevim Şirketler Grubu'nun sahibi Emin Üstün de katılacak. 


Fikirtepe 3. Ada hak sahipleri, imza törenine bu sabah kendilerine gönderilen SMS ile davet edildiler...




Eminevim Fikirtepe sözleşmesinin detayları!



Fikirtepe'de 11 bin 99 metrekare büyüklüğündeki 3. Ada üzerinde gerçekleştirilecek Eminevim Fikirtepe projesinde arsa sahiplerinin payı yüzde 57 ve müteahhitin payı yüzde 43 oranında olacak...


Sözleşmede tapu devri yok. Yaptıkça hakedişe göre devir olacak.  24 aylık kira peşin ödenecek.  1 yıl aidatlarda muafiyet. 


Eminevim, Fikirtepe projesine ortak almıyor. Proje Leed Gold sertifikalı akıllı bina konseptinde olacak. Kira ödemeleri yapı kullanım belgesi alınana kadar devam edecek. 


Değerleme ve paylaşımı SPK onaylı, devlet güvenceli değerleme kuruluşları...