30 / 04 / 2024

Eminevim imece usulü nedir

Eminevim imece usulü nedir

56 şubesi bulunan faizsiz finans firması Emin Şirketler Grubu'nun 2005'ten bu yana "elbirliği yöntemi" ile sürdürdüğü Eminevim sistemi kapsamında kredi çeken müşteriler için, kaynaşma gecesi ve temsili tapu teslim töreni gerçekleştirildi

Eminevim, Kocaeli'de 65 aileye tapularını teslim etti!

23 yıldır 'el birliği sistemi' ile vatandaşların ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Eminevim, Kocaeli'de 65 aileye tapularını dağıttı. Eminevim, ev alma imkanı bulunmayan ve yüksek geliri olmayan vatandaşlara hitap eden bir sistem...

Eminevim, Kocaeli'de 65 aileyi ev sahibi yaptı!

Türkiye'de ilk kez el birliği sistemini profesyonel bir şekilde ev ve otomobil alımı konusunda uygulayan Eminevim firması, Kocaeli'de 65 aileye ev sevinci yaşattı. Törene Emin Üstün de katıldı...

Kocaeli'de köy tesisleri imece usulü inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce köylerde ihtiyaç duyulan malzemelerin temini hızla sağlanırken, işçilik için imece usulü bir araya gelen köylüler ise yaşam alanlarını canlandıracak yapıları inşa ediyor.

Balıkesir Manyas bölge halkı imece usulüyle çok amaçlı salon yapıyor! 

Balıkesir'in Manyas ilçesine bağlı 345 nüfuslu kırsal Hamamlı Mahallesi sakinleri, düğün ve mevlit gibi organizasyonlarda kullanmak amacıyla 500 metrekarelik alanda salon inşa ediyor...

Sivaslı yaşlı çifte imece usulüyle ev yapıldı!

Sivas Suşehri'nde maddi durumu iyi olmayan yaşlı çifte devlet-vatandaş işbirliğinde yeni ev yapıldı. Yaşlı çift yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Turgutlu'da gönüllüler ihtiyaç sahiplerinin evlerini yenilediler! 

Manisa Turgutlu’da bir grup mahalleli, sosyal medyadan kurdukları grupla, evleri kötü durumdaki aileler için harekete geçti. Gönüllüler tarafından imece usulü yenilenen evler, yüzleri güldürdü.

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Eminevim Elbirliği Sistemi ile 1 milyon hayal gerçek olacak!

Eminevim’de hedef 10 yılda 1 milyon kişinin hayallerini gerçekleştirmek. Şirket ‘imece’ mantığı ile sadece ev ve araba değil aynı zamanda enerji ve tarım alanında da yatırım yapıyor.

Kadıköy'de samandan hizmet binası!

Kadıköy Belediyesi, 40’a yakın gönüllü ile birlikte yığma saman balyasından Ekolojik Yaşam Parkı ve Kompost Eğitim Merkezi inşa ediyor. Bu bina Türkiye'de ilk olarak imece usulü yapılıyor.

Bursa İnegöl'de imece usulüyle cami yapıldı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde çiftçilikle geçinen mahalle sakinleri, hayvanını, ürününü satıp katkı sağlayarak ve imece usulüyle çalışarak cami inşa etti.

Giresun Sarayburnu Camii hizmete açıldı!

Giresun'un Bulancak ilçesinde 1987'de temeli atılan ve yığma taştan imece usulü yapılan Sarayburnu Camisi, 29 yılda her şeyiyle tamamlanmasının ardından ilk ramazanı icra ediyor.

Muğla Çandır Cami hizmete açıldı!

Çandır Cami Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Arif Yalılı'nın açıklaması Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, çökme tehlikesi nedeniyle 2 yıl önce yıkılarak yöre halkı tarafından imece usulü ile yeniden yapılan Çandır Camisi, hizmete girdi.

Çanakkale Gökçeada'da yollar imece usulüyle yapılıyor!

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde yollar adanın doğal taşlarıyla imece usulüyle yapılıyor. Yolların yapımında Gökçeada'nın doğal taşları kullanılırken, taş ustaları da bedelsiz olarak çalışıyor.

Giresun Sarayburnu Cami'nin inşaatı tamamlandı!

Giresun'un Bulancak ilçesinde 1987'de temeli atılan ve yığma taştan imece usulü yapılan Sarayburnu Cami'nin inşaatı seneler sonra tamamlandı. Mimarisiyle dikkat çeken caminin ömrü için 500 yıl garanti ediliyor.

Giresun Sarayburnu Camisi 29 yılda tamamlandı!

Giresun'un Bulancak ilçesinde 1987'de temeli atılan ve yığma taştan imece usulü yapılan Sarayburnu Camisi'nin inşaatı seneler sonra tamamlandı. Sarayburnu Camisi, mimarisiyle dikkati çekiyor.

Eminevim imece usulü nedir Haberi

Eminevim imece usulü nedir


Türkiye genelinde 56 şubesi bulunan faizsiz finans firması Emin Şirketler Grubu'nun 2005'ten bu yana "elbirliği yöntemi" ile sürdürdüğü Eminevim sistemi kapsamında kredi çeken müşteriler için, kaynaşma gecesi ve temsili tapu teslim töreni gerçekleştirildi. Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün ile Yönetim Kurulu Üyeleri olan çocukları Büşra Üstün ve Muhammed Musab Üstün'ün ev sahipliğinde Kaya Termal Otel'de düzenlenen geceye, aileleriyle birlikte 800 müşteri katıldı. 


Renkli projeler 

Üçüncü kez İzmir'de yapılan organizasyonda konuşan şirketin yönetim kurulu üyesi Büşra Üstün, Eminevim sisteminin giderek büyüdüğünü belirterek, "Eminevim ve Emin Otomotiv'den sonra artık enerji sektöründe de varız. Bunun yanı sıra turizm sektöründe de renkli projeler yapıyoruz. Başarılı yatırımlarımızı sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bizlere inanıp bu yolda beraber yürüdüğümüz müşterilerimize teşekkür ederiz" dedi. Konuşmanın ardından...