29 / 04 / 2024

Eminevim izmir şube açılışı

Eminevim izmir şube açılışı

Eminevim, müşterilerinin kendisine olan güveniyle büyümeye devam ederek, her geçen gün şube sayısını arttırıyor EMİN Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Antalya ve İzmir'de şube açtı.

Eminevim İzmir Enternasyonal Fuarı’nda inovatif finansman sistemini anlattı!

Türkiye’de Elbirliği Sistemi’ni kuran ve başarıyla uygulayarak her ay piyasaya yaklaşık 250 milyon lira nakit akışı sağlayan Eminevim, uluslararası katılımcıların olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı’nda faizsiz finansman sistemini tanıttı...

Eminevim Antalya ve İzmir'de şube açtı!

Eminevim, müşterilerinin kendisine olan güveniyle büyümeye devam ederek, her geçen gün şube sayısını arttırıyor EMİN Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Antalya ve İzmir'de şube açtı.

Eminevim İzmir'de tapu teslimi gerçekleştirdi!

Eminevim, İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Daha önce yapılan tapu teslim törenlerinde yüzlerce aile tapusunu alırken son yapılan törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi.

Eminevim'den İzmir'de toplu tapu teslimi!

Eminevim. İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Daha önce yapılan tapu teslim törenlerinde yüzlerce aile tapusunu alırken son yapılan törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi.

Eminevim İzmir'de toplu tapu teslimi yaptı

Farklı illerde düzenlediği toplu tapu teslim törenleriyle dikkat çeken Eminevim İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi.

Eminevim İzmir'de toplu tapu töreni düzenledi!

HER ay farklı illerde düzenlediği toplu tapu teslim törenleriyle dikkat çeken Eminevim, İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Eminevim İzmir'de 85 aileyi sevindirdi...

Eminevim Nefes projesi!

Eminevim Nefes projesi kapsamında yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Emin Evim imzası taşıyan proje, Sakarya-Kocaeli bölgesinde hayata geçiriliyor...

Nefes Aldıran Proje: Eminevim Nefes!

Eminevim Nefes, Sakarya-Kocaeli’de konumlandırılıyor. Eminevim Nefes projesinde toplam 86 adet daire yer alıyor. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Eminevim Sefaköy kura sonuçları 2014!

Eminevim'de çekilişler devam ediyor. Eminevim Sefaköy kura sonuçları 2014 detayları haberimizde yer alıyor. Eminevim Sefaköy kapsamında çekiliş Eminevim Sefaköy ofisinde saat 19.00'a kadar devam edecek.

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları 2014!

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları 2014 kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor... Bugün başlayan ve saat 19.00'a kadar sürecek olan çekiliş Sefaköy projesi için noter huzurunda yapılıyor.

Eminevim Sefaköy kura sonuçları!

Eminevim Sefaköy kura sonuçları kısmı haberimizde yer alıyor. Bugün Sefaköy'de yapılan kura çekilişi saat 19.00'a kadar devam edecek. Projede 3 farklı çekiliş sistemi sunuluyor.

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları!

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Bugün İstanbul'un Avrupa Yakası Sefaköy'de çekiliş düzenleyen Eminevim 'de müşteriler için çekilişler 3 farklı şekilde sunuluyor.

Eminevim Ahenk İstanbul ödemeleri!

Eminevim Ahenk İstanbul ödemeleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, squash, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark bulunuyor.

Eminevim izmir şube açılışı Haberi

Eminevim izmir şube açılışı

75 binden fazla ailenin otomobil ve ev sahibi olmalarını en kolay yoldan sağlayan Eminevim büyümeye devam ediyor. 

1991 yılından bu yana Türkiye'de şubelerine yenilerini ekleyerek büyüyen Eminevim, Antalya'nın Kepez ilçesinde ve İzmir'in Bornova ilçesinde şube açtı. Yeni açılan şubelerle Türkiye genelindeki şube sayısı 63'e çıktı.

Günümüzde dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğuna dikkat çekerek, ev sahibi olma şansı bulunmayan, dar gelirle yaşamak zorunda olan tüketicinin, uygulanan "Elbirliği Sistemi" ile bu hayaline kavuşmasını sağlayan Eminevim müşterilerinin kendisine olan güveniyle büyümeye devam ederek, her geçen gün şube sayısını arttırıyor. 


Elbirliği sistemi ile dar gelirli vatandaşın ev sahibi olmasını sağlayan Eminevim, bu sistem ile ülkede birçok kişinin hayali olan ancak dar gelirli oldukları için sahip olamadıkları ev hayaline kavuşmalarını...