12 / 05 / 2024

eminevim izmir şubeleri

eminevim izmir şubeleri

Müşterilerine faizsiz ev sahibi olma fırsatı sunan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, seksen altıncı şubesini İzmir Karşıyaka’da yoğun bir katılımla birlikte açtı.

Eminevim İzmir Enternasyonal Fuarı’nda inovatif finansman sistemini anlattı!

Türkiye’de Elbirliği Sistemi’ni kuran ve başarıyla uygulayarak her ay piyasaya yaklaşık 250 milyon lira nakit akışı sağlayan Eminevim, uluslararası katılımcıların olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı’nda faizsiz finansman sistemini tanıttı...

Eminevim Antalya ve İzmir'de şube açtı!

Eminevim, müşterilerinin kendisine olan güveniyle büyümeye devam ederek, her geçen gün şube sayısını arttırıyor EMİN Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Antalya ve İzmir'de şube açtı.

Eminevim İzmir'de tapu teslimi gerçekleştirdi!

Eminevim, İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Daha önce yapılan tapu teslim törenlerinde yüzlerce aile tapusunu alırken son yapılan törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi.

Eminevim'den İzmir'de toplu tapu teslimi!

Eminevim. İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Daha önce yapılan tapu teslim törenlerinde yüzlerce aile tapusunu alırken son yapılan törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi.

Eminevim İzmir'de toplu tapu teslimi yaptı

Farklı illerde düzenlediği toplu tapu teslim törenleriyle dikkat çeken Eminevim İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi.

Eminevim İzmir'de toplu tapu töreni düzenledi!

HER ay farklı illerde düzenlediği toplu tapu teslim törenleriyle dikkat çeken Eminevim, İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Eminevim İzmir'de 85 aileyi sevindirdi...

Eminevim Sefaköy kura sonuçları 2014!

Eminevim'de çekilişler devam ediyor. Eminevim Sefaköy kura sonuçları 2014 detayları haberimizde yer alıyor. Eminevim Sefaköy kapsamında çekiliş Eminevim Sefaköy ofisinde saat 19.00'a kadar devam edecek.

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları 2014!

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları 2014 kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor... Bugün başlayan ve saat 19.00'a kadar sürecek olan çekiliş Sefaköy projesi için noter huzurunda yapılıyor.

Eminevim Sefaköy kura sonuçları!

Eminevim Sefaköy kura sonuçları kısmı haberimizde yer alıyor. Bugün Sefaköy'de yapılan kura çekilişi saat 19.00'a kadar devam edecek. Projede 3 farklı çekiliş sistemi sunuluyor.

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları!

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Bugün İstanbul'un Avrupa Yakası Sefaköy'de çekiliş düzenleyen Eminevim 'de müşteriler için çekilişler 3 farklı şekilde sunuluyor.

Eminevim Ahenk İstanbul ödemeleri!

Eminevim Ahenk İstanbul ödemeleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, squash, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark bulunuyor.

ERA Türkiye'den, İzmir'e yeni ofis!

Türkiye'de arka arkaya şube açan ERA Türkiye şubeleri arasına bir yenisini daha ekledi. Gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden ERA Türkiye. İzmir Bornova'daki yeni ofisiyle büyümesine devam ediyor.

Eminevim Kurtköy 5yüz60 nerede?

Eminevim Kurtköy 5yüz60 nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 5yüz60 projesi satılık daire alternatifleri kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut...

eminevim izmir şubeleri Haberi

eminevim izmir şubeleri

Müşterilerine ‘Elbirliği Sistemi’ ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkânı sunan Eminevim, Türkiye’de seksen altıncı, İzmir’de ise dördüncü şubesinin açılışını Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Merve Üstün Berber, Eminevim Türkiye Satış ve Operasyon Müdürü Faruk Saha, Eminevim Ege Bölge Müdürü Zafer Sönmez’in katılımlarıyla gerçekleştirdi.


Yeni şubenin hizmete girmesinden dolayı mutluluklarını dile getiren Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Merve Üstün Berber, “Türkiye’de seksen altıncı, İzmir’de ise dördüncü şubeyi açtık. Şubelerimiz artacak. Hedefimiz ilk olarak 130, ardından bu adedi arttırmaktır. Müşterilerimiz de artıyor, bu da bizim başarımızı ortaya koyuyor. Bizim Elbirliği Sistemimiz var. Gayemiz bu sistemin kurumsal olarak Türkiye'ye ve dünyaya yayılmasıdır. Biz ‘bir elin nesi var, iki elin sesi var' anlayışı ile yardımlaşma ve dayanışmanın kurumsal hale gelmesinden...