08 / 05 / 2024

Eminevim İzmir tapu töreni

Eminevim İzmir tapu töreni

HER ay farklı illerde düzenlediği toplu tapu teslim törenleriyle dikkat çeken Eminevim, İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Eminevim İzmir'de 85 aileyi sevindirdi...

Gaziemir Sarnıç sakinleri tapu için çözüm bekliyor!

İzmir Gaziemir'e bağlı Sarnıç Mahallesi'nde 40 yıldır devam eden tapu sorunu için vatandaşlar çözüm bekliyor. 

2020'de e-Devlet üzerinden 424 milyon kez tapu bilgisi sorgulandı!

Geçtiğimiz yıl e-Devlet üzerinden 424 milyon kez tapu bilgi sorgulaması yapıldı. Tapu sorgulaması en çok İstanbul, Ankara ve İzmir'de yapıldı. 

Karşıyaka’da tapu işlemlerinde yeni dönem!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, ilçe vatandaşlarının tapu işlemlerini kolaylaştırmak için yeni uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yeni uygulama ile Karşıyaka Belediyesi taşınmazların rayiç değer verilerini Karşıyaka Tapu Müdürlüğü'yle dijital ortamda paylaşacak.

İzmir Foça Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık!

İzmir Foça İlçe Tapu Müdürlüğü ile İzmir Foça Belediyesi arasında ‘‘Rayiç Bedeli İşlemleri Protokolü" için imzalar atıldı.

İzmir Narlıdere'de tapu işlemlerine büyük kolaylık!

İzmir Narlıdere Belediyesi ile Narlıdere Tapu Müdürlüğü, tapu işlemlerini kolaylaştırmak için işbirliği protokolü imzaladı.

İzmir Konak'ta tapu işlemleri için yeni dönem başladı!

İzmir Konak Belediyesi, vatandaşların tapu işlemlerini kolaylaştırmak için taşınmazların rayiç değerler verilerini Konak Tapu Müdürlüğü’yle elektronik ortamda paylaşacak yeni uygulamayı hayata geçiriyor.

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

2019'da 11 milyon tapu el değiştirdi!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü verilerine göre; tapuda 2019 yılında 10 milyon 892 bin 283 işlem yapıldı. En çok işlem ise İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da yapıldı...

Eminevim yeni kentsel dönüşüm modelini anlattı!

Eminevim Türkiye Gayrimenkul Sektörü ve Deprem Gerçeği ile Kentsel Dönüşüm Sempozyumu İzmir’de düzenlendi. Sempozyumda Eminevim’in faizsiz finans sistemiyle gerçekleştireceği kentsel dönüşüm modelinin detayları ilk kez anlatıldı.

Eminevim yaklaşık 146 bin ev teslim etti! 

İzmir Enternasyonel Fuar'ına katılan Eminevim ziyaretçilere konut alımında uyguladığı faizsiz sistem hakkında bilgi verdi. Ege Bölge Müdürü Zafer Sönmez şimdiye kadar 146 bini aşkın teslimat gerçekleştirdiklerini belirtti. 

Eminevim İzmir Enternasyonal Fuarı’nda inovatif finansman sistemini anlattı!

Türkiye’de Elbirliği Sistemi’ni kuran ve başarıyla uygulayarak her ay piyasaya yaklaşık 250 milyon lira nakit akışı sağlayan Eminevim, uluslararası katılımcıların olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı’nda faizsiz finansman sistemini tanıttı...

Eminevim Afyonkarahisar'da tapu teslim töreni yaptı!

Afyonkarahisar'da Eminevim'in El Birliği Sistemi'ne katılan aileler tapularına kavuştu.

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

Eminevim İzmir tapu töreni Haberi

Eminevim İzmir tapu töreni

HER ay farklı illerde düzenlediği toplu tapu teslim törenleriyle dikkat çeken Eminevim, İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Daha önce yapılan tapu teslim törenlerinde yüzlerce aile tapusunu alırken, son yapılan törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi. Aileler, Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Yönetim Kurulu Üyeleri Büşra Üstün ve Muhammed Musab Üstün'ün elinden tapularını teslim aldı.


FAİZSİZ SİSTEM 

Eminevim Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Üstün, Eminevim sisteminin giderek çok daha büyüdüğünü belirterek, "Artık turizm sektöründe de projeler yapıyoruz" dedi. Türkiye genelinde 58 şubesi bulunan Eminevim, El Birliği adını verdiği faizsiz sistemiyle ev sahibi olmak isteyenlere farklı çözümler sunuyor. 


Takvim...