08 / 05 / 2024

Eminevim İzmir tören

Eminevim İzmir tören

HER ay farklı illerde düzenlediği toplu tapu teslim törenleriyle dikkat çeken Eminevim, İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Eminevim İzmir'de 85 aileyi sevindirdi...

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hizmete alınan metrobüsler için tören düzenlendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kentin ulaşımı için iki sene içinde alınan ve kullanımda olan toplam 252 metrobüs için tören yaptığını duyurdu. İşte haberin ayrıntıları...

İzmir'de satılık 7 zeytinlik! İhalesi 12 Aralık'ta!

İzmir İli Bayındır Belediye Başkanlığı, İzmir Bayındır'da yer alan yedi adet zeytinliği satışa çıkardı. Söz konusu zeytinlikler Çiftçigediği, Söğütören, Furunlu ve Gaziler'de bulunuyor.

İzmir Narlıdere Sahilevleri'ndeki imar planı askıda! 7 bin 30 metrekarelik parselin statüsü değişti!

İzmir Narlıdere Sahilevleri’ndeki eğitim alanını özel eğitim alanına dönüştüren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

PTT kartı olanlara ek ödeme yatırılacak! Kimlik kartını götürene 950 TL verilecek!

2023 yılında Türkiye'de dar gelirli vatandaşlar için devlet tarafından sunulan destekler hala devam ediyor. Bu destekler arasında, PTT tarafından sağlanan yardımlar da yer almaktadır. PTT kartı olup kimlik kartını götüren dar gelirli vatandaşlar 950 TL yardım alabilecekler. Ayrıntılar haberimizde...

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alacağını duyurdu. Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na farklı branşlarda çok sayıda akademik personel alınacak.

Kaynarca-Pendik-Tuzla metro hattında TBM çıkış töreni yapıldı! 

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda 2 TBM çıkış töreni bugün yapıldı. Tören İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

Bergama'da orman vasfını yitirmiş araziler kura ile dağıtıldı!

İzmir Bergama'da dağlık alanda bulunan Lütuflar, Kızılkeçili, Çamlıbel, Söğütören ve Sarıyurt Mahallelerinde 360 dekarlık arazi kura ile dağıtıldı. 

1915 Çanakkale Köprüsünün kuleleri Erdoğan’ın bağlanacağı tören ile tamamlanacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın video konferans ile bağlanacağı tören ile köprünün kuleleri tamamlanacak." dedi.

TürkAkım doğal gaz boru hattı yarın açılıyor!

Rusya'nın doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya iletecek TürkAkım doğal gaz boru hattı yarın İstanbul'da düzenlenecek tören ile açılacak.

İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak!

Süper Lig ekipleri arasında olan Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, İzmir kulüplerinin İzmirlilere ihtiyacı olduğunu söyledi. Sepil, ''İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak'' diye konuştu.

Eminevim İzmir tören Haberi

Eminevim İzmir tören

HER ay farklı illerde düzenlediği toplu tapu teslim törenleriyle dikkat çeken Eminevim, İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Daha önce yapılan tapu teslim törenlerinde yüzlerce aile tapusunu alırken, son yapılan törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi. Aileler, Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Yönetim Kurulu Üyeleri Büşra Üstün ve Muhammed Musab Üstün'ün elinden tapularını teslim aldı.


FAİZSİZ SİSTEM 

Eminevim Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Üstün, Eminevim sisteminin giderek çok daha büyüdüğünü belirterek, "Artık turizm sektöründe de projeler yapıyoruz" dedi. Türkiye genelinde 58 şubesi bulunan Eminevim, El Birliği adını verdiği faizsiz sistemiyle ev sahibi olmak isteyenlere farklı çözümler sunuyor. 


Takvim...