24 / 07 / 2024

Eminevim kampanyaları 2015

Eminevim kampanyaları 2015

Eminevim projesinde 2. el araçlar değerinin üzerinde bir fiyatla peşinat olarak alınıyor. Proje "Eminevim: İsteyen herkes bu yöntemle ev sahibi olacak" sloganıyla tanıtılıyor.

Eminevim sistemiyle nasıl ev sahibi olunur?

Kişinin faiz ödemeden, bütçesine göre, dilediği yerden istediği gayrimenkulü alabilmesini sağlayan Eminevim sistemi imece ve yardımlaşma usulü ile yürütülüyor. Peki Eminevim sistemiyle nasıl ev sahibi olunur?

Eminevim ev hediye ediyor!

Türkiye’de son zamanların en iddialı kampanyalarından birine Eminevim imza atıyor. Ekim'deTürkiye genelinde başlayan büyük kampanya ile Eminevim, bir adet ev hediye ediyor.

Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü.

Eminevim 2015 yılında 6 bin kişiyi ev sahibi yaptı!

EMİNEVİM Satış ve Operasyon Müdürü Faruk Saha, 2015 yılında 6 bin ev, 4 bin otomobil teslim ettiklerini açıkladı. Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Türkiye'nin her yerinde ev teslimatı yapıyor.

2015 Aralık konut kampanyaları!

1 Kasım seçimlerinin ardından ertelenen talebin alıma dönmesiyle konut satışları Aralık’ta atağa kalktı. Firmaların stokları eritmek için düzenlediği kampanyalar satışları hareketlendirdi.

Konutta Kurban Bayramı kampanyaları 2015!

İnşaat firmaları projelerinde Kurban Bayramı'na özel ödeme ve fiyat avantajlarıyla kampanya başlattı. Peşinat öteleme, uygun fiyat ve cazip ödeme şekilleriyle projelerde bayram havası başladı...

Eminevim 2015'te yüzde 20 büyüdü!

Emlak ve gayrimenkul sektörünün altın yılı olarak kabul edilen 2015'in ilk yarısını ve sektörü değerlendiren Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, 2015'in ilk yarısında yüzde 20 büyüdüklerini ifade etti.

Eminevim 2015'in ilk yarısında yüzde 20 büyüdü!

Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "2015'in ilk yarısında yüzde 20 büyüdük. Bugüne kadar 75 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yaptık" dedi.

Eminevim ilk yarıda yüzde 20 büyüdü!

Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "2015 yılının ilk yarısında yüzde 20 büyüdük. Bugüne kadar 75 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yaptık" dedi.

Eminevim 2015’in ilk yarısında yüzde 20 büyüdü!

İnsanlara Türkiye’nin her yerinden konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, Elbirliği sistemi ile dar gelirli vatandaşların da ev sahibi olmasını sağlıyor. Emin Üstün Türkiye'deki emlak ve gayrimenkul sektörü ile 2015 yılı ilk yarısını değerlendirdi.

Ramazan Bayramı konut kampanyaları 2015!

Firmalarında Ramazan ayına özel ödeme kampanyaları bayramda da devam ediyor. Ramazan Bayramı kampanyalarında peşinatsız, yüzde 1 peşinat, peşinat erteleme ile ev sahibi olmak mümkün...

Eminevim 2015’in ilk yarısında yüzde 20 büyüdü!

Emlak ve gayrimenkul sektörünün altın yılı olarak kabul edilen 2015’in ilk yarısını ve sektörü değerlendiren Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, 2015’in ilk yarısında yüzde 20 büyüdüklerini ifade etti.

2015 gayrimenkul sektörünün altın yılı oldu!

Bugüne kadar 75 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün Türkiye'deki emlak ve gayrimenkul sektörü ile 2015 yılı ilk yarısını değerlendirdi.

Sakarya Eminevim'de teslimata sayılı günler kaldı!

Eminevim'in Sakarya'da inşaatına başladığı "Eminevim Nefes" projesinde teslimata sayılı günler kaldı. Teslimlerin Temmuz 2015'te gerçekleştirileceği projede son konutlar için de satışlar devam ediyor.

Eminevim kampanyaları 2015 Haberi

Eminevim kampanyaları 2015

Eminevim'in kampanyası kapsamında faiz ödemeden, ara ödeme yapmadan konut sahibi olunabiliyor.


Eminevim'in faizsiz yöntemi ile kredi kullanmadan, hiç ödeme yapmada kendi evine taşınma fırsatı sunuluyor. 


Eminevim'inde her ay 900 üzerinde daire sahiplerine teslim ediliyor. 


Eminevim'inde aylık taksitler daire sahipleri tarafından belirleniyor.


Eminevim'den ev alacak kişi ne kadarlık bir ev almak istediğini, kaç ay taksit yapılacağına karar veriyor. 500 TL, 1.000TL, 1.500 TL...


Eminevim'le Türkiye'nin her yerinden beğendiğiniz evi almak mümkün. . Proje "Eminevim: İsteyen herkes bu yöntemle ev sahibi olacak" sloganıyla yükseliyor.


Eminevim projesinde 2. el araçlar değerinin üzerinde bir fiyatlar peşinat olarak alınıyor. 


Eminevim iletişim

Telefon: 444 36 46 

Web: www.eminevim.com

Pınar...