13 / 05 / 2024

Eminevim Karşıyakada şube mi açtı

Eminevim Karşıyakada şube mi açtı

Müşterilerine faizsiz ev sahibi olma fırsatı sunan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, seksen altıncı şubesini İzmir Karşıyaka’da yoğun bir katılımla birlikte açtı.

Emlak Katılım 4 yeni şube daha açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyette bulunan Emlak Katılım, müşterilerinin bankacılık ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağını genişletiyor. İstanbul’da 28'inci, Manisa ve Denizli’de birinci Konya’da ise 3'üncü şubesini açan Emlak Katılım, toplam 62 şubeye ulaştı.

Türk Kızılay'dan Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Firmaların ihale zarflarını en geç 04.09.2020 günü saat 11:00’a kadar Türk Kızılay Adıyaman Şube Başkanlığına göndermiş olmaları gerekiyor.

Eminevim'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Emin Grup-Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı A.Sefa Üstün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Mesajda, "Üretimin artırılması ve yatırımların sürmesi için en zorlu süreçlerde dahi hiçbir illegal örgüt karşısında boyun eğmeyeceğiz" denildi...

Eminevim'den çekilişler için koronavirüs tedbirleri! 

Eminevim, müşterilerine hizmet vermek için koronavirüse karşı tedbirler alıyor. Eminevim tarafından İstanbul’da her ay yoğun bir katılımla gerçekleştirilen çekiliş organizasyonları, katılımcılar olmadan noter huzurunda yapılacak...

Tavuk restoranları yıl sonuna kadar 155 franchise şube açacak! 

Yüksek kar marjı veren tavuk restoranları, 2020'de de yeni girişimcileri sektöre kazandıracak. 6 tavuk restoranı yıl sonuna kadar155 franchise şube açacak... 

Eminevim bir günde üç yeni şube açtı!

Eminevim, üç yeni şube açtı. Aynı günde açılışları yapılarak hizmete giren Siirt, Konya ve Kayseri’deki yeni şubelerle faizsiz sistemin sınırları Türkiye'de 109 farklı noktaya ulaştı...

Bursa Karacabey'de kat karşılığı inşaat işi ihale edilecek!

Türk Kızılayı Karacabey Şube Başkanlığı, Bursa Karacabey'de kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 29 Mayıs'ta yapılacak..

Türk Kızılayı'ndan Bursa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Karacabey Şube Başkanlığı, Bursa Karacabey'deki Tavşanlı Mahallesi'nde yer alan bahçeli ahşap evi kat karşılığı inşaat ihalesine çıkarıyor..

Eminevim’den konut fiyat artışına karşı yeni sistem!

Müşterilerine ‘Elbirliği Sistemi’ ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkânı sunan Eminevim, Müşterilerinin konut fiyat artışına karşı korunmaları için sistemlerine yeni bir ürün ekledi.

Karşıyaka'da voleybol altyapı tesisinin temeli atıldı!

Karşıyaka Voleybol Başkanı Serkan Ergüven ve şube yönetiminin camiadan destek alarak imece yoluyla yapmaya çalıştığı altyapı tesisinin temeli atıldı.

Eminevim'den Bursa'ya şube!

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Türkiye genelindeki 100. şubesiyle dalya dedi.

Eminevim: Türkiye milli iradeye sahip çıktı!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün gazetelerde Eminevim adına darbe karşıtı bir yazı yayınladı. İşte Emin Üstün'ün o yazısı...

Öz-Kar Kapı Orman Ürünleri İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Öz-Kar Kapı Orman Ürünleri İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi, Murat Hacısalihoğlu Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 27 Temmuz'da Maltepe, Küçükyalı Merkez Mahallesi'nde açıldı.

Eminevim Karşıyakada şube mi açtı Haberi

Eminevim Karşıyakada şube mi açtı

Müşterilerine ‘Elbirliği Sistemi’ ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkânı sunan Eminevim, Türkiye’de seksen altıncı, İzmir’de ise dördüncü şubesinin açılışını Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Merve Üstün Berber, Eminevim Türkiye Satış ve Operasyon Müdürü Faruk Saha, Eminevim Ege Bölge Müdürü Zafer Sönmez’in katılımlarıyla gerçekleştirdi.


Yeni şubenin hizmete girmesinden dolayı mutluluklarını dile getiren Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Merve Üstün Berber, “Türkiye’de seksen altıncı, İzmir’de ise dördüncü şubeyi açtık. Şubelerimiz artacak. Hedefimiz ilk olarak 130, ardından bu adedi arttırmaktır. Müşterilerimiz de artıyor, bu da bizim başarımızı ortaya koyuyor. Bizim Elbirliği Sistemimiz var. Gayemiz bu sistemin kurumsal olarak Türkiye'ye ve dünyaya yayılmasıdır. Biz ‘bir elin nesi var, iki elin sesi var' anlayışı ile yardımlaşma ve dayanışmanın kurumsal hale gelmesinden...