05 / 05 / 2024

Eminevim Kocaeli tapu teslim töreni

Eminevim Kocaeli tapu teslim töreni

Türkiye'de ilk kez el birliği sistemini profesyonel bir şekilde ev ve otomobil alımı konusunda uygulayan Eminevim firması, Kocaeli'de 65 aileye ev sevinci yaşattı. Törene Emin Üstün de katıldı...

Kocaeli Kartepe'de tapu sevinci!

Kocaeli Kartepe'de devam eden çalışmaların tamamlanması sonrasında uzun süredir mağdur olan Kartepeliler tapularına kavuştu...

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

Gebze'de hak sahiplerine tapu teslimi yapıldı! 

Kocaeli Gebze'de 1 milyon metrekarelik arsa için hak sahiplerine tapu teslimi yapıldı. 

Kocaeli 42 Evler'deki tapu sorunu çözülüyor! 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, yaptığı açıklamada İzmit İlçesi 42 Evler Mahallesinde yaşayan kat maliklerinin yaşadığı tapu sorunun çözümünde çok önemli bir adımın atıldığının müjdesini verdi.  

Tapudaki memurun dikkati Kocaeli'deki sahtekarlığı ortaya çıkardı!

Kocaeli Kandıra’da 800 bin TL'lik arsayı satmak üzere filmlere konu olacak bir sahtekarlığa kalkıştılar. Tapu memurunun dikkati dolandırıcılığı ortaya çıkardı...

Eminevim Afyonkarahisar'da tapu teslim töreni yaptı!

Afyonkarahisar'da Eminevim'in El Birliği Sistemi'ne katılan aileler tapularına kavuştu.

Kocaeli'de bir vatandaş evini hazineye bağışladı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan Fikret Çubukçuoğlu, evini hazineye bağışladı. Eşiyle Gölcük Tapu Müdürlüğü'ne giden Çubukçuoğlu, ekonomiye katkı sağlamak istediğini açıkladı.

Eminevim, Samsun'da tapu dağıttı!

Eminevim Elbirliği Sistemi, Samsun’da gerçekleştirdiği tapu teslim töreni ile 100 aileyi ev sahibi yaptı.

Eminevim, Bursa'da tapu dağıttı!

27 yılda 120 bine yakın aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim Elbirliği Sistemi, iştirakçileri ile Bursa'da buluştu.

Eminevim 100 aileye 23 Mart'ta tapu verecek!

Eminevim, müşterileri ile Bursa'da buluşmaya hazırlanıyor. Eminevim 100 aileye tapularını teslim edecek.

Eminevim, Denizli'de 70 aileye tapularını teslim etti!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu BaşkanıEmin Üstün, Denizli'de Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 70 aileye tapularını dağıttı.

Eminevim Denizli tapu teslim töreni 16 Şubat'ta!

"Kolay Ev Alım Merkezi" sloganı ile yola çıkan ve 27 yılda; 110 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim, müşterileri ile Denizli'de buluşmaya hazırlanıyor.

Eminevim Konya'da 132 aileye tapularını dağıttı!

Emin Üstün, Konya'da Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 132 aileye tapularını dağıttı.Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Üstün toplamda 113 bin 113 telimat gerçekleştirdiklerini belirterek; “Her geçen gün hedeflerimizin üzerine koyarak devam ediyoruz,” dedi..

Eminevim Kocaeli tapu teslim töreni Haberi

Eminevim Kocaeli tapu teslim töreni


Yaklaşık bin davetlinin katıldığı The Ness Otel' de düzenlenen tapu teslim töreninde önceki akşam tapusunu almaya hak kazanan 65 aileye tapularını teslim etti Eminevim Kocaeli Şubesi'nin The Ness Otel' de önceki akçanı gerçekleştirilen tapu teslim törenine yaklaşık bin kişi katılırken, Eminotomotiv Şirketler Grubu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Emin Üstün, Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Musab Üstün, Türkiye Saüş Müdürleri Sezai Gök ve Faruk Sağ, Teslimat Müdürü İlker Torçuk, Kocaeli Bölge Müdürü Ersan Yollagöz, Kocaeli Şube Müdürü Arif Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı. 

TAPULAR TESLİM EDİLDİ Tapu teslim töreni, "El Birliği" tanıtım sinevizyonıı ile başlarken, gösterilen sinevizyonun ardından konuşma yapan Türkiye Satış Müdürü Sezai Gök, "Peşin parası olan kolaylıkla ev alabilir ancak peşin parası olmayan birinin ev alması çok...