01 / 05 / 2024

Eminevim Kurtköy detayları

Eminevim Kurtköy detayları

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir projeye imza atmaya hazırlanan Emin Otomotiv, projesini 23 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştiriyor. İşte Eminevim Kurtköy projesinin ilk detayları...

Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar?

Ulusoy İnşaat tarafından inşa edilen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

Eminevim Kurtköy 560 projesi otel oluyor!

Eminevim Gayrimenkul Geliştirme'nin Kurtköy 560 projesi otel oluyor. Proje 18 milyon 300 bin TL'ye mal olacak.

Lens İstanbul Kurtköy ödeme koşulları 2018!

Lens İstanbul Kurtköy ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 1+0'dan 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje 5 bloktan oluşuyor. 

360 Office Kurtköy geliyor! Yeni proje!

Demirbaş Yapı - Hanesel Yapı İstanbul Kurtköy'de yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 360 Office projesinde detaylar henüz netleşmedi. 

Eminevim Kurtköy 560 otele dönüştürüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi (İBB), Kurtköy’de 6 yıl önce konut olarak yapımına başlanan 30.5 metrelik binalara oy çokluğuyla otel statüsü verdi.

Portekiz Kurtköy fiyatları 2018!

Portekiz Kurtköy fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 112 daire ve 13 ticari alandan oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy mevkiinde hayata geçiriliyor.

Kurtköy 5yüz60 Eminevim ödeme kampanyası!

5yüz60 Evleri projesi üç blok olarak İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Eminevim İnşaat imzası taşıyan projede aylık 1.820 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki yeni projesi ön talep topluyor!

Erguvan İnşaat Kurtköy’deki 5. projesinin temelini attı. Şirket 12 bin kişiye sorarak şekillendirdiği ve Eylül ayında lansmanda detaylarını açıklayacağı projesiyle ilgili ön talep sürecini de başlattı. Rezidans projesinde metrekare fiyatı 3 bin 300 liradan başlıyor.

5Yüz60 Kurtköy projesinde faizsiz 100 ay vade!

İstanbul'un yeni yaşam merkezi Kurtköy'de Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim İnşaat’ın gelişmiş mimari teknikleri ile modern tasarımı buluşturarak hayata geçirdiği 5Yüz60 Kurtköy’de faizsiz ve 100 ay vade seçenekleri sizleri bekliyor.

Eminevim Kurtköy Projesi ödeme planı!

Eminevim Kurtköy Projesi ödeme planı kapsamında 24 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometre mesafede inşa edilen proje 5 yıldızlı otel konseptli rezidans olarak tasarlandı.

16 soruda 360 Kurtköy projesi!

Lansmanı yarın gerçekleşecek projede fiyatlar 366 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte 16 soruda 360 Kurtköy projesi detayları...

Kurtköy 5Yüz60'da daireler 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Eminevim'den İstanbul'un fethinin 560. yılında İstanbul'un yeni yaşam merkezi Kurtköy'de yeni bir proje 5yüz60 sahiplerine kavuşuyor. Kalite ve şıklığın yansıtıldığı bu projede aileler ve yatırımcılar için hertürlü imkan bulunmaktadır.

Eminevim Kurtköy detayları Haberi

Eminevim Kurtköy detayları

Eminevim Kurtköy projesinin ilk detayları haberimizde yer alıyor. Faizsiz ödeme sistemi ile bugüne kdar bir çok kişiyi konut sahibi yapan ve İlk olarak Beylikdüzü'nde bir konut projesi inşa eden Emin Otomotiv şimdi de İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir konut projesi yapmaya hazırlanıyor.


Kurtköy'de inşa edilen Eminevim Kurtköy projesi 23 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 3 bloktan oluşan Eminevim Kurtköy projesinde bloklar 11 katlı olarak tasarlandı. 


Konut büyüklüklerinin 44 metrekareden başlayarak büyüklük gösterdiği Eminevim Kurtköy'de 1+0 daire tipleri 118 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Lansman avantajları için herkesi satış ofisine bekleyen Emin Otomotiv, proje için çeşitli vadelendirme kampanyaları uyguluyor. Önümüzdeki aylarda inşaatına başlanacak olan Eminevim Kurtköy projesinde teslimler 2016 yılında gerçekleştirilecek. 


Eminevim Kurtköy projesinde henüz banka kredisi kullanılamıyor. Projede toplamda...