01 / 05 / 2024

Eminevim Kurtköy teslim tarihi

Eminevim Kurtköy teslim tarihi

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir projeye imza atmaya hazırlanan Emin Otomotiv, projesini 23 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştiriyor. İşte Eminevim Kurtköy projesinin ilk detayları...

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

Eminevim Kurtköy 560 projesi otel oluyor!

Eminevim Gayrimenkul Geliştirme'nin Kurtköy 560 projesi otel oluyor. Proje 18 milyon 300 bin TL'ye mal olacak.

Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen projede lansman öncesi ön satış fiyat avantajı sağlanıyor. Peki Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Eminevim Kurtköy 560 otele dönüştürüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi (İBB), Kurtköy’de 6 yıl önce konut olarak yapımına başlanan 30.5 metrelik binalara oy çokluğuyla otel statüsü verdi.

Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Kurtköy Paragon projesi 132 daireden meydana geliyor. Peki Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Portekiz Kurtköy projesi 112 daire ve 13 ticari alandan meydana geliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy mevkiinde inşa edilen proje Ekizler İnşaat imzasını taşıyor. Peki Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Kurtköy 5yüz60 Eminevim ödeme kampanyası!

5yüz60 Evleri projesi üç blok olarak İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Eminevim İnşaat imzası taşıyan projede aylık 1.820 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Kurtköy Lensistanbul Konutları teslim tarihi!

Toplam 1.162 daire ve 82 adet mağazadan meydana gelen Kurtköy Lensistanbul Konutları 270 bin TL'den satışa sunuluyor. İşte Kurtköy Lensistanbul Konutları teslim tarihi..

Park Planet Kurtköy teslim tarihi!

4 blokta 240 konuttan meydana gelen Park Planet Pendik projesinde daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Park Planet Kurtköy teslim tarihi 2017 yılının son ayları olarak belirtiliyor.

Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Lens Yapı imzası taşıyan Lens İstanbul projesi 1.162 daire ve 82 adet mağazadan oluşuyor. Peki Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Lens İstanbul Kurtköy teslim tarihi!

Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Lens İstanbul projesinde fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor. Lens İstanbul Kurtköy teslim tarihi ne zaman?

360 Kurtköy’de erken teslim dönemi başlıyor!

360 Kurtköy’de ‘erken teslim’ rüzgarı esmeye başladı. Önümüzdeki yılın Ağustos ayında teslim edilmesi gerekirken bu yıl Eylül ayında sahipleriyle buluşacak konutlar için peşinat ve taksitler oturmaya başlanınca ödenecek.

Kurtköy Optimum Gardens teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Kurtköy Optimum Gardens projesi 191 bağımsız üniteden oluşuyor. İşte Kurtköy Optimum Gardens teslim tarihi...

Eminevim Kurtköy teslim tarihi Haberi

Eminevim Kurtköy teslim tarihi

Eminevim Kurtköy projesinin ilk detayları haberimizde yer alıyor. Faizsiz ödeme sistemi ile bugüne kdar bir çok kişiyi konut sahibi yapan ve İlk olarak Beylikdüzü'nde bir konut projesi inşa eden Emin Otomotiv şimdi de İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir konut projesi yapmaya hazırlanıyor.


Kurtköy'de inşa edilen Eminevim Kurtköy projesi 23 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 3 bloktan oluşan Eminevim Kurtköy projesinde bloklar 11 katlı olarak tasarlandı. 


Konut büyüklüklerinin 44 metrekareden başlayarak büyüklük gösterdiği Eminevim Kurtköy'de 1+0 daire tipleri 118 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Lansman avantajları için herkesi satış ofisine bekleyen Emin Otomotiv, proje için çeşitli vadelendirme kampanyaları uyguluyor. Önümüzdeki aylarda inşaatına başlanacak olan Eminevim Kurtköy projesinde teslimler 2016 yılında gerçekleştirilecek. 


Eminevim Kurtköy projesinde henüz banka kredisi kullanılamıyor. Projede toplamda...