29 / 04 / 2024

Eminevim Nefes ödemeleri

Eminevim Nefes ödemeleri

Eminevim Nefes projesi, Eminevim tarafından Sakarya bölgesinde inşa ediliyor. Konutların satış sürecine başlanan projede yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Eminevim Nefes projesi!

Eminevim Nefes projesi kapsamında yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Emin Evim imzası taşıyan proje, Sakarya-Kocaeli bölgesinde hayata geçiriliyor...

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

Aile destek programı tam 12 ay boyunca devam edecek! Aileler buna bakıp az da olsa nefes alın

Aile Bakanlığı tarafından hayata geçirilen aile destek programı ödemeleri devam ediyor. Bakanlık tarafından 12 ay boyunca yapılacak yardım bir nebze de olsa vatandaşların rahat nefes almasını sağlayacak.

Eminevim 2018 kampanyası!

Eminevim'de Ramazan kampanyasının yanı sıra yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. Eminevim'de taksit ödemeleri kişinin bütçesine göre belirleniyor. 

Sancaktepe Resim İstanbul Nefes ödemeleri!

Sancaktepe Resim İstanbul Nefes ödemeleri kapsamında 50 bin TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede daire fiyatları 388 bin 395 TL'den başlıyor...

Resim İstanbul Nefes'te taksit ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor!

İnşaat sektörünün önde gelen, köklü şirketlerinden Ortadoğu Grup güvencesiyle inşası süren Resim İstanbul Nefes’te, daireler hızla sahiplerini bulmaya devam ediyor.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm ödemeleri yapıldı!

Van’ın Erciş ilçesinde kentsel dönüşüm 1. etap ödemelerinin 1 Nisan 2016 tarihi itibarıyla banka hesaplarına yatırıldığı belirtildi.Kentsel dönüşüm ödemeleri Erciş’e birçok alanda rahat nefes aldıracak.

Resim İstanbul Nefes'te 2 bin 500 lira peşinde düşük taksit imkanı!

Aydos Ormanı ve muhteşem gölet peyzajına en hakim blokların bulunduğu Nefes etabında doğayla iç içe bir yaşam sürmek mümkün. Projede 2 bin 500 lira peşinat verildikten sonra düşük taksit ödemeleri yapılıyor.

Eminevim Nefes'te teslimler bu ay yapılacak!

Eminevim'in Sakarya'da inşaatına başladığı "Eminevim Nefes" projesinde teslimata sayılı günler kaldı. Bu ay içinde teslimatı gerçekleştirilecek olan projede kalan son konutlar için de satışlar devam ediyor.

Eminevim Nefes'te teslimler bu ay!

Bu ay içinde teslimatı gerçekleştirilecek olan projede konutların satışları devam ediyor. Eminevim’in faizsiz sistemle satışını yaptığı projelerinden biri olan Eminevim Nefes Sakarya'da daireler 47-77 metrekare arasında değişiyor.

Sakarya Eminevim'de teslimata sayılı günler kaldı!

Eminevim'in Sakarya'da inşaatına başladığı "Eminevim Nefes" projesinde teslimata sayılı günler kaldı. Teslimlerin Temmuz 2015'te gerçekleştirileceği projede son konutlar için de satışlar devam ediyor.

Eminevim Nefes teslim için gün sayıyor!

Eminevim’in projesi olan ve doğal dokuyu bozmadan inşa edilen “Nefes Sakarya’nın, rahat bir “Nefes” almak isteyenlerle buluşmasına sayılı günler kaldı.

Eminevim Nefes'te teslimler Temmuz 2015’te!

Eminevim’in projesi olan ve doğal dokuyu bozmadan inşa edilen “Nefes Sakarya’nın, rahat bir “Nefes” almak isteyenlerle buluşmasına sayılı günler kaldı.

Eminevim Nefes Konutları güncel fiyat!

5 bin 40 metrekare alan üzerinde hayata geçen Eminevim Nefes Konutları Sakarya-Kocaeli'de hayata geçiyor. Eminevim Nefes güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Eminevim Nefes ödemeleri Haberi

Eminevim Nefes ödemeleri

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Eminevim Nefes projesinde yer alan dairelerin alanları 55 metrekare ile 85 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Kocaeli'nde deniz kenarında yükselen Eminevim Nefes Evleri, 86 adet daireden oluşuyor. 7 bloğun yer aldığı proje, 2 bin metrekare oturum alanına sahip. 


Eminevim Nefes projesinin sosyal imkanları arasında, açık, kapalı ve çocuk havuzları, fitness salonları, çocuk oyun alanları yer alıyor. 


Sakarya Eminevim projesi; Akçakoca’ya 25 kilometre, Hendek’e 35 kilometre, Karasu’ya 15 kilometre, Ankara’ya ise 300 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. 


Sakarya ilinde inşa edilen Eminevim Nefes projesinde; 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede satışlar başladı. 


Tel: 0262 321 53 88

Web Adresi: http://www.eminevim.com/

Merve...