14 / 05 / 2024

Eminevim Nefes satış ofisi

Eminevim Nefes satış ofisi

Eminevim'in Sakarya-Kocaeli'de inşaatına başladığı "Eminevim Nefes" projesinde satışlar devam ediyor. 5 bin 40 metrekare alanda inşa edilen proje, 7 blokta 55 ila 85 metrekare arasında değişen 86 konuttan oluşuyor.

Smryna Park Nefes satışta! Yeni proje! 

Smryna Park Nefes projesinde satışlar başladı. Peki Smryna Park Nefes'te konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar bulunuyor? İşte projeyle ilgili detaylar...

Nefes Çengelköy satışta! Peşin ödemelerde indirim fırsatıyla oturuma hazır 2+1 ve 4+1 daireler!

Nefes Çengelköy projesinde konut satışları devam ediyor. Peşin ödemelerde indirim fırsatının sunulduğu projede, 2+1 ve 4+1 dubleks daireler oturuma hazır durumda. Peki Nefes Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Nefes Ankara'da teslimler 2025 sonunda! 

Nefes Ankara projesinde 2+1'den 5+1 dublekse kadar değişen dairelerin satışları devam ediyor. İşte Nefes Ankara projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Nefes Koru Göktürk'te yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla!

Nefes Koru Göktürk projesi, Gül İnşaat - Zilal İnşaat Ortaklığı'nda Göktürk'te yükseliyor. Nefes Koru Göktürk'te yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

Nefes Sapanca Villaları, Nexonya İnşaat tarafından villa konut sektöründe son yılların yükselen lokasyonlarından Sapanca'da yükseliyor. Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

Villa'de Piar Nefes'te son villalar! Yüzde 40 peşine 6 ay vade farksız taksit fırsatı! 

Villa'de Piar Nefes'te topraktan satışlar başladı. Projede 15 adet müstakil villa bulunuyor. Peki Villa'de Piar Nefes'te konut fiyatları ne kadar? 

Skoda Scala’ya sadece 2 bin 666 TL zam geldi! Scala’yı satın almak isteyenler rahat bir nefes aldı!

Skoda, Scala modelinin ağustos ayı fiyatını paylaştı. Scala’ya sadece 2 bin 666 TL zam yapan Skoda, bu modele sahip olmak isteyen kişilere adeta rahat bir nefes aldırdı.

Nefes Koru Göktürk satışta! 202 yeni konut, 10 ticari alan Nisan 2025'te teslim!

Nefes Koru Göktürk projesi, Gül İnşaat - Zilal İnşaat Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor. İstanbul Göktürk'te konumlanan projede toplam 202 yeni konut 10 ticari alan inşa ediliyor. İşte  Nefes Koru Göktürk projesi ile ilgili merak edilenler...

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle BİM`de satışta! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen market zincirleri arasında yer alan BİM, iPhone 13 Pro Max'in yeni depolama seçeneği ve indirimli fiyatı ile satışa sundu. İşte ayrıntılar...

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle BİM`de satışta! Stoklar tükenmeden hemen koşun!

Türkiye'nin önde gelen market zincirleri arasında öne çıkan BİM, satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro'yu nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle satışa çıkardı. Stoklar tükenmeden hemen koşun!..Hemen koşun...Sakın kaçırmayın...

Nefes Koru Göktürk satışta! Kişiye özel indirim ve ödeme planı fırsatıyla!

Nefes Koru Göktürk projesinde konut satışları başladı. Kişiye özel indirim ve ödeme planlarının sunulduğu projede fiyatlar 13 milyon liradan başlıyor. İşte Nefes Koru Göktürk projesi ile ilgili merak edilenler...

MSY Nefes'te yüzde 50 peşin kalanı kredi fırsatıyla! Bu haftaya özel fırsatı kaçırmayın!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesindeki konutlar içerisinde bahçe kullanım katlarda bu haftaya özel 50 peşin kalanı kredi fırsatıyla satışa sunuluyor. MSY Nefes projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?

MSY Nefes satılık daire fiyatları Ekim 2022!

MSY Yapı tarafından İstanbul Pendik'te hayata geçirilen MSY Nefes projesi 3 blok olarak inşa ediliyor. Peki MSY Nefes satılık daire fiyatları ne kadar? İşte MSY Nefes satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Eminevim Nefes satış ofisi Haberi

Eminevim Nefes satış ofisi

Eminevim'in Sakarya-Kocaeli'de inşaatına başladığı "Eminevim Nefes" projesinde satışlar devam ediyor. 5 bin 40 metrekare alanda inşa edilen proje, 7 blokta 55 ila 85 metrekare arasında değişen 86 konuttan oluşuyor. Eminevim Nefes, hem yaz aylarında hem de kış aylarında konaklama yapma imkânı sunuyor. Eminevim'in bir diğer projesi olan ve İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Ahenk İstanbul projesinde de konutlar yakın zamanda teslim edilecek. Proje içerisinde yer alan daireler faizsiz taksitlerle yeni sahiplerini bulurken, projede yeni satışa çıkarılan etaplar ise sahiplerini bekliyor. 5YÜZ60 Kurtköy'de ise satışlar devam ediyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na 1 kilometre mesafede bulunan proje orta ve üst gelir grubuna hitap ediyor. İnşaatın devam ettiği proje de yine faizsiz satışa sunulacak. 


Tel: 0262 321 53 88

Web Adresi: http://www.eminevim.com/


Sabah...