29 / 04 / 2024

eminevim tapu teslimleri

eminevim tapu teslimleri

Alt, orta ve orta gelir grubunun üstündeki tüketicilerin konut problemini çözmek için geliştirilen ‘El Birliği’ sistemi ile müşterilerine hizmet veren Eminevim, sunduğu seçeneklerle ev hayalini gerçeğe dönüştürüyor.

Eminevim vatandaşları faizsiz ev sahibi yapıyor!

Bugüne kadar 70 binden fazla teslimat yapan Eminevim her geçen gün bu hedefini dahada yükseltiyor. Vatandaşları faizsiz ev sahibi yapıyor.

Eminevim İzmir'de tapu teslimi gerçekleştirdi!

Eminevim, İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Daha önce yapılan tapu teslim törenlerinde yüzlerce aile tapusunu alırken son yapılan törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi.

Eminevim ayda 700 kişiyi ev sahibi yapıyor!

Müşteri sayısı 50 bine yaklaşan Eminevim, 70 bin liradan 300 bin liraya kadar farklı fiyatlardaki evleri vade farkı almadan 120 ay taksitlendiriyor..

Eminevim Kocaeli Şubesi 65 aileyi ev sahibi yaptı!

Türkiye'de ilk kez el birliği sistemini profesyonel bir şekilde ev ve otomobil alımı konusunda uygulayan Eminevim firması, Kocaeli'de 65 aileye ev sevinci yaşattı. Törene Emin Üstün de katıldı...

Eminevim, Kocaeli'de 65 aileyi ev sahibi yaptı!

Türkiye'de ilk kez el birliği sistemini profesyonel bir şekilde ev ve otomobil alımı konusunda uygulayan Eminevim firması, Kocaeli'de 65 aileye ev sevinci yaşattı. Törene Emin Üstün de katıldı...

Rams Garden'da tapusu hazır daireler! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimle!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de yükselen Rams Garden projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 43 bin 300 metrekarelik koru alanıyla dikkat çeken projede tapu teslimleri de hemen yapılıyor.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Gaziosmanpaşa'da 796 konutun tapusu teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan Sarıgöl Mahallesi 12B Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine tapu teslimleri yapıldı. 

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

Eminevim Afyonkarahisar'da tapu teslim töreni yaptı!

Afyonkarahisar'da Eminevim'in El Birliği Sistemi'ne katılan aileler tapularına kavuştu.

Eminevim teslimleri 17 ay öne çekti!

Düşük taksitlerle ev ve araç sahibi olabilme fırsatı sunan Eminevim, teslimatları erkene çekerek yeni bir kampanyaya imza attı.

MİNT Çağlayan'da tapu teslimleri başladı!

131 konut ve 9 ofisin yer aldığı MİNT, MİNT Çağlayan projesinin tapularını sözleşme tarihinden önce teslim etmenin mutluluğunu yaşıyor. 

Eminevim, Samsun'da tapu dağıttı!

Eminevim Elbirliği Sistemi, Samsun’da gerçekleştirdiği tapu teslim töreni ile 100 aileyi ev sahibi yaptı.

Eminevim, Bursa'da tapu dağıttı!

27 yılda 120 bine yakın aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim Elbirliği Sistemi, iştirakçileri ile Bursa'da buluştu.

Eminevim 100 aileye 23 Mart'ta tapu verecek!

Eminevim, müşterileri ile Bursa'da buluşmaya hazırlanıyor. Eminevim 100 aileye tapularını teslim edecek.

Eminevim, Denizli'de 70 aileye tapularını teslim etti!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu BaşkanıEmin Üstün, Denizli'de Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 70 aileye tapularını dağıttı.

Eminevim Denizli tapu teslim töreni 16 Şubat'ta!

"Kolay Ev Alım Merkezi" sloganı ile yola çıkan ve 27 yılda; 110 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim, müşterileri ile Denizli'de buluşmaya hazırlanıyor.

eminevim tapu teslimleri Haberi

eminevim tapu teslimleri

Konut alım gücünü kolaylaştırmak adına geliştirilen yöntemler tamamen tüketicinin rahatlıkla birikim yapması ve konutuna sahip olması için destek oluyor. El birliği içerisinde kenetlenerek hareket eden tüketiciler Eminevim güvencesiyle konut sahibi olma fırsatını yakalıyor. Gayrimenkul fiyatını belirleyen müşteri peşinatlı ya da peşinatsız ödeme seçeneklerinden kendine uygun olan sistemi seçerek 60 aydan 120 aya kadar ödeme vadesi ile konut alımı için adım atmış oluyor. Seçilen taksit sayısı aynı zamanda o gruptaki kişi sayısını yansıtırken, yapılan ödemeler ile gruptaki tüketiciler her ay bir daire parası biriktirmiş oluyor. Birikmiş olan bu rakam noter huzurunda yapılan çekilişler ile her ay bir gayrimenkul alımı için kullanılarak tüketicilerin el birliği ile konut sahibi olmasına kaktı sağlıyor.


Tüketici için esnek seçenekler


Birçok avantaj sunan ‘El Birliği’ sisteminde hiçbir şekilde...