07 / 05 / 2024

Eminevim taziye

Eminevim taziye

Emin Grup bünyesinde bulunan Eminevim ve Eminotomotiv firmalarının avukatı ve HAGEV (Merhum Hacı Habibullah Geredevi Vakfı) Müdürü Av. Yunus Can vefat etti. 

Eminevim Trabzon'da tapuları teslim etti!

El Birliği sistemi ile 23 yıldır ağırlıklı olarak orta ve alt gelir grubu vatandaşların faizsiz şekilde ev ve Otomobil sahibi olmasını sağlayan Eminevim, Trabzon’da 38 aileye ev sevinci yaşattı...

Eminevim Nefes Sakarya projesi

Eminevim Nefes Sakarya projesi lokasyon olarak; Akçakoca’ya 25 kilometre, Hendek’e 35 kilometre, Karasu’ya 15 kilometre uzaklıkta, 300 kilometre mesafede yaşama geçiriliyor. Projenin içerisinde 86 adet daire bulunuyor...

Sakarya Eminevim Nefes satılık!

Lokasyon olarak; Akçakoca’ya 25 kilometre, Hendek’e 35 kilometre, Karasu’ya 15 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen Sakarya Eminevim Nefes satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Eminevim Nefes projesi!

Eminevim Nefes projesi kapsamında yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Emin Evim imzası taşıyan proje, Sakarya-Kocaeli bölgesinde hayata geçiriliyor...

Nefes Aldıran Proje: Eminevim Nefes!

Eminevim Nefes, Sakarya-Kocaeli’de konumlandırılıyor. Eminevim Nefes projesinde toplam 86 adet daire yer alıyor. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Eminevim Sefaköy kura sonuçları 2014!

Eminevim'de çekilişler devam ediyor. Eminevim Sefaköy kura sonuçları 2014 detayları haberimizde yer alıyor. Eminevim Sefaköy kapsamında çekiliş Eminevim Sefaköy ofisinde saat 19.00'a kadar devam edecek.

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları 2014!

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları 2014 kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor... Bugün başlayan ve saat 19.00'a kadar sürecek olan çekiliş Sefaköy projesi için noter huzurunda yapılıyor.

Eminevim Sefaköy kura sonuçları!

Eminevim Sefaköy kura sonuçları kısmı haberimizde yer alıyor. Bugün Sefaköy'de yapılan kura çekilişi saat 19.00'a kadar devam edecek. Projede 3 farklı çekiliş sistemi sunuluyor.

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları!

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Bugün İstanbul'un Avrupa Yakası Sefaköy'de çekiliş düzenleyen Eminevim 'de müşteriler için çekilişler 3 farklı şekilde sunuluyor.

Eminevim Ahenk İstanbul ödemeleri!

Eminevim Ahenk İstanbul ödemeleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, squash, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark bulunuyor.

Eminevim Kurtköy 5yüz60 nerede?

Eminevim Kurtköy 5yüz60 nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 5yüz60 projesi satılık daire alternatifleri kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut...

Eminevim ramazan kampanyasında son 6 gün!

Eminevim 5yüz60 ve Ahenk İstanbul projelerini hayata geçiren Eminevim'de faiz ödemeden ev veya araba sahibi olmak için ramazan ayına özel yaptığı kampanya 6 gün sonra sona erecek...

Eminevim Fikirtepe'de dönüşüm yapmaya hak kazandı!

Fikirtepe'de 3 inşaat firması aynı adayı dönüştürmek için yarışa girişti. Hak sahiplerine hisse başına 5 bin lira bonus, proje bitince bir yıl aidat yok, 2 yıllık peşin kira ödemesi' vaatiyle Eminevim dönüşüme hak kazandı.

Eminevim taziye Haberi

Eminevim taziye

Emin Grup bünyesinde bulunan Eminevim ve Eminotomotiv firmalarının avukatı ve HAGEV (Merhum Hacı Habibullah Geredevi Vakfı) Müdürü Av. Yunus Can vefat etti. Cenazesi, bugün Ümraniye Esenevler Mahallesi Hacı Ömer Karagül Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Hekimbaşı Kocatepe Mezarlığı'na defnedilecek. Emin Grup, Eminevim ve Eminotomotiv taziye ilanı yayınlattı. 

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...