06 / 05 / 2024

 eminevim toki reklamı

 eminevim toki reklamı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ), Eminevim şirketi hakkında TOKİ ismini izinsiz kullanması nedeniyle yasal süreç başlattı. 

Eminevim’in yeni reklam filmi 'Biz Hep Emindik' yayında!

1991 yılında Emin Otomotiv ile başlayan hikayesini tasarruf finansman sektörünün lideri olarak sürdüren Eminevim’in yeni reklam filmi yayına girdi. İşte o reklam filmi...

TOKİ reklam sözleşmelerinin detayları belli oldu!

TOKİ'nin 2020 Haziran ila 2021 arasındaki reklam sözleşme detayları belli oldu. Toplam 19 bin 620 santimetrelik ilan ve reklamın hangi gazetelere verildiği açıklandı.

TOKİ, Eminevim şirketine dava açıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ), Eminevim şirketi hakkında TOKİ ismini izinsiz kullanması nedeniyle yasal süreç başlattı. 

Eminevim yeni reklam filmiyle 80 milyonu bilgilendiriyor!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, dikkat çeken yeni reklam filmiyle faizsiz ev sahibi olmak isteyen vatandaşların cevap aradığı sorulara yanıt verecek.

Eminevim, Boluspor'un forma sponsoru oldu!

Boluspor, Eminevim firması ile bir yıllık göğüs ve stat reklamı konusunda anlaşma imzaladı. Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üstün, "Türk sporuna destek vermeye devam edeceğiz. Boluspor'a vereceğimiz destek de onların gücüne güç katacak" dedi...

TOKİ ve Emlak Konut'tan Sözcü'ye reklam ambargosu iddiaları mecliste!

TOKİ ve Emlak Konut yöneticilerinin inşaat şirketlerine bazı gazetelere reklam verilmemesi yönünde baskı yaptığı iddiaları mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu iddialara ilişkin sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

TOKİ'nin reklam ve tanıtım ihalesi bugün!

TOKİ'nin İlan, Reklam, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Hizmeti Alım İşi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleşecek.

TOKİ ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de TOKİ İstanbul hizmet binasında gerçekleşecek.

TOKİ ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi yapacak!

TOKİ ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi yapım işi ihalesi 31 Ağustos 2015 tarihinde saat 11.00'de gerçekleşecek.

Eminevim Ahenk nerede?

Eminevim Ahenk nerede , nasıl gidilir , ulaşım ve adres bilgileri haberin içerisinde yer almaktadır...

Araplara konut satışında reklam nasıl yapılmalı?

Konut projelerinden müşteri reklam ve tanıtımla haberdar olur. Yurtiçinde TV, Gazete, Bilboard, Internet gibi reklam araçları doğru kullanılırsa müşteriye ulaşıp projeyi tanıtmak ve arkasından satışı gerçekleştirmek mümkündür

Meksa Emlak İnşaat ve Reklam Hizmetleri Şirketi kuruldu!

Meksa Emlak İnşaat ve Reklam Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emir Kaleci ve Mert Kaleci tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Toki Şehrizar Konakları teslim tarihi!

Satış sürecinin devam ettiği Toki Şehrizar Konakları teslim tarihi 2013 yılının Haziran ayı olarak belirlenmiş durumda...

 eminevim toki reklamı Haberi

 eminevim toki reklamı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ), Emin Grup AŞ hakkında yasal süreç başlattığını açıkladı. Sputniknews'te yer alan habere göre; TOKİ sosyal medya üzerinden konuyla ilgili paylaşımda bulundu. 

TOKİ'den yapılan açıklamada, son günlerde Emin Grup AŞ'nin (Eminevim) bir kamu kurumu olan TOKİ'nin adını izinsiz kullanarak, "TOKİ'yi Beklemek Yok, Eminevim Var" şeklinde sponsorlu sosyal medya reklamları verdiğinin görüldüğü belirtildi.

İlgili şirketin yapmış olduğu bu reklamların TOKİ'nin kamuoyundaki olumlu algısını zedelediği vurgulanan açıklamada, şunlar yer aldı:

"Bugüne kadar 1 milyona yakın konut üretip yaklaşık 5 milyon vatandaşımızı ev sahibi yapan kamu kurumu olarak, TOKİ ismini reklamlarında izinsiz bir şekilde kullanan ve idaremizle hiçbir ilişkisi bulunmayan şirket hakkında yasal süreç başlatılacaktır."

Eminevim yeni reklam filmiyle 80 milyonu bilgilendiriyor!

'Eminevim'den ayrılmak isteyenler parasını alamıyor'...