06 / 05 / 2024

Eminevim Trabzon teslimleri

Eminevim Trabzon teslimleri

El Birliği sistemi ile 23 yıldır ağırlıklı olarak orta ve alt gelir grubu vatandaşların faizsiz şekilde ev ve Otomobil sahibi olmasını sağlayan Eminevim, Trabzon’da 38 aileye ev sevinci yaşattı...

Eminevim Trabzon'da tapuları teslim etti!

El Birliği sistemi ile 23 yıldır ağırlıklı olarak orta ve alt gelir grubu vatandaşların faizsiz şekilde ev ve Otomobil sahibi olmasını sağlayan Eminevim, Trabzon’da 38 aileye ev sevinci yaşattı...

Eminevim teslimleri 17 ay öne çekti!

Düşük taksitlerle ev ve araç sahibi olabilme fırsatı sunan Eminevim, teslimatları erkene çekerek yeni bir kampanyaya imza attı.

Trabzon 1461 Rezidans daire fiyatları!

10 blok şeklinde yükselen Trabzon 1461 Rezidans Evleri'nde konut teslimleri hemen yapılıyor. Trabzon 1461 Rezidans daire fiyatları 82 bin TL'den başlayarak değişiyor.

TOKİ Trabzon Çaykara'da konut teslimleri sona eriyor!

Trabzon ili Çaykara ilçesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan 70 adet konutun teslim işlemleri bugün sona eriyor.

TOKİ Trabzon Çaykara'da konut teslimleri başlıyor!

Trabzon ili Çaykara ilçesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan 70 adet konutun teslim işlemleri, 21-30 Kasım 2016 tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ Trabzon Tabakhane Konut teslimleri başladı!

TOKİ Trabzon Tabakhane Konut teslimleri başladı. Trabzon Tabakhane Yenicuma 353 Konut Kentsel Yenileme Projesinde 206 adet konut teslimi bugünden itibaren yapılıyor.

Yıldızlı Star Konutları Trabzon' da yükseliyor! Teslimler 24 ay sonra!

Yapı Güven İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldızlı Star Konutları projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Yıldızlı Star Konutları Trabzon' da yükseliyor. Projedeki daire teslimleri 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Trabzon 1461 Evleri nerede?

Trabzon 1461 Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizin içinde yer alıyor. 3 etaptan oluşan Trabzon 1461 Evleri Baysal İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin 1. etap teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek.

Trabzon 1461 Konutları 1' inci etap teslimleri 2016 Ocak' ta!

Baysal İnşaat imzasıyla yükselen Trabzon 1461 Evleri 3 etaptan oluşacak. Projenin 1.etabında toplam 290 adet daire yer alıyor. Trabzon 1461 Konutları 1' inci etap teslimleri 2016 Ocak' ta yapılması planlanıyor.

Trabzon Altunkaynak Vakfıkebir ilk blokların teslimleri 2016 yılının başında!

Altunkaynak İnşaat tarafından hayata geçirilen Trabzon Altunkaynak Vakfıkebir projesi 6 bin 500 metrekare alanda yükseliyor. 4 blok şeklinde yükselen Trabzon Altunkaynak Vakfıkebir ilk blokların teslimleri 2016 yılının başında yapılması bekleniyor.

Eminevim Trabzon tapularını teslim etti!

Yalı Park Otel'de düzenlenen organizasyonda 38 aile tapusunu teslim aldı. Ailelerin yanı sıra programa katılan davetliler arasından yapılan sürpriz hediye çekilişiyle pek çok aile bir birinden güzel hediyeler kazandı.

Eminevim Trabzon'da tapu dağıttı!

EMİNEVİM, Trabzon'da ev sahiplerine tapularını verdi. Düzenlenen organizasyona 450 davetlinin yanında çok sayıda protokol, Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Üstün, Emin Şirketler Grubu Satış Müdürü Sezai Gök de katıldı...

Trabzon Yıldız Sitesi Evleri nerede?

Trabzon Yıldız Sitesi Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde bulunuyor. Trabzon Yıldız Sitesi Evleri Baysal İnşaat imzası ile yükseliyor. Proje teslimleri bu ay içerisinde gerçekleşecek.

Eminevim Trabzon'da açtığı yeni şubesine taşındı!

Türkiye'de 23 yıldır 60 bin aileyi faizsiz şekilde ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim her ay yüzlerce aileyi faizsiz ev ve otomobil sahibi yapıyor, istikrarlı büyümesini aralıksız sürdürüyor.

Eminevim Trabzon teslimleri Haberi

Eminevim Trabzon teslimleri



23 YILDIR El Birliği sistemi ile ağırlıklı olarak orta ve alt gelir grubu vatandaşları n faizsiz bir şekilde ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Eminevim, Trabzon'da da ailelere ev sevinci yaşattı. Trabzon Yalı Park Otel'de düzenlenen organizasyonda tapusunu teslim alan ailelerin yanı sıra programa katılan tüm davetliler arasından yapılan sürpriz hediye çekilişiyle pek çok aile bir birinden güzel hediyeler kazandı. Organizasyona 450 davetlinin yanında çok sayıda protokol, Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bi'ışra Üstün. Emin Şirketler Grubu Satış Müdürü Sezai Gök ve bölge yöneticileri katıldı. Programda 38 aileye tapuları toplu halde teslim edildi. Emin Şirketler Grubu Satış Müdürü Sezai Gök, 23 yıldır hayalleri gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu salonda bulunanlar büyük bir aile. Ben de bu ailenin bireyi olarak sizlerle...