28 / 07 / 2024

Eminevim ümraniye şube açılışları

Eminevim ümraniye şube açılışları

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim Türkiye'nin her yerinde şubeler açmaya devam ediyor. , Türkiye'de 75. Ümraniye'deki 3. şubesinin açılışı 20 Şubat 2016 Cumartesi günü açılacak.

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

Eminevim bir günde üç yeni şube açtı!

Eminevim, üç yeni şube açtı. Aynı günde açılışları yapılarak hizmete giren Siirt, Konya ve Kayseri’deki yeni şubelerle faizsiz sistemin sınırları Türkiye'de 109 farklı noktaya ulaştı...

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 3 Şubesi açıldı!

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 3 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 2 Şubesi açıldı!

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 2 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 1 Şubesi açıldı!

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 1 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.

Eminevim'den Bursa'ya şube!

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Türkiye genelindeki 100. şubesiyle dalya dedi.

MYA Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

MYA Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi, Umut Saygın Güvenç Şube Müdürlüğü'nde 819 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Ümraniye, Yukarı Dudullu Mahallesi'nde açıldı.

Baydöner, Ümraniye Modern East AVM'de şube açtı!

Türkiye'nin en yaygın döner restoran zinciri Baydöner, Ümraniye'de bulunan Modern East AVM'de şube açtı. Baydöner İskender, Türkiye genelinde ise 108, İstanbul'da 26 şubeye ulaşmış oldu.

Eminevim 75. şubesini Ümraniye’de açtı!

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan ve insanımızın faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Eminevim, Türkiye’de 75. Şubesini İstanbul Ümraniye’de açarak şubelerine bir yenisini daha ekledi.

Eminevim'in 75. şubesi 20 Şubat'ta Ümraniye'de açılacak!

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim Türkiye'nin her yerinde şubeler açmaya devam ediyor. , Türkiye'de 75. Ümraniye'deki 3. şubesinin açılışı 20 Şubat 2016 Cumartesi günü açılacak.

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi, Oktay İncesu Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Serdivan Sokak'ta açıldı.

Eminevim Antalya ve İzmir'de şube açtı!

Eminevim, müşterilerinin kendisine olan güveniyle büyümeye devam ederek, her geçen gün şube sayısını arttırıyor EMİN Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Antalya ve İzmir'de şube açtı.

Eminevim 2 yeni şube daha açtı!

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan ve insanımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Eminevim, Şubelerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Eminevim ümraniye şube açılışları Haberi

Eminevim ümraniye şube açılışları
25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim Türkiye'nin her yerinde şubeler açmaya devam ediyor. , Türkiye'de 75. Ümraniye'deki 3. şubesinin açılışı 20 Şubat 2016 Cumartesi günü düzenlenen açılış töreniyle...