29 / 04 / 2024

Eminönünün bugünkü planı

Eminönünün bugünkü planı

1966 yılında Sirkeci ile Eminönü arasında, Denizcilik Bankası'na ait binaların yıkım işi 130 bin liraya ihale edilmiş. Burada 70 milyon lira sarfıyla yeni binalar yapılacakmış.

3 milyonla 20 milyonluk iş: 1940'ta Eminönü Unkapanı için büyük imar planı hazırlanmış!

1940 yılında Eminönü Unkapanı için 5 yılı kapsayan büyük bir imar programı hazırlanmış. İşte ayrıntılar...

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Eminönü Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Eminönü Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Ayaz tarafından kuruldu.

Eminönü, Alibeyköy tramvay hattı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Eminönü, Alibeyköy tramvay hattı projesine ilişkin (Revizyon Nazım İmar Planı Eyüp Kısmı) 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Altın bugün ne kadar? 27 Kasım 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın dünkü rakamlarla 1.051,21 liradan satılıyor. 27 Kasım 2022 yani piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 27 Kasım altın fiyatları!

Hurda fiyatlarına peş peşe zam geldi! Hurda fiyatları bugün ne kadar? İşte güncel bakır ve demir hurda fiyatları

Hurda fiyatlarına bu hafta içerisinde peş peşe zamlar geldi. Fahiş fiyatlara yükselen hurda fiyatlarının bugünkü fiyat listesi belli oldu. Peki hurda fiyatları bugün ne kadar? İşte güncel hurda fiyatları 12 Ağustos 2022 hurda fiyatları...

Altın rekor kırıyor! İşte bugünkü altın fiyatları!

Altın fiyatları son günlerde yaşadığı hareketlilikle herkes tarafından merakla takip ediliyor. Bugün ise altın fiyatları rekor seviyelere yaklaştı. Gram altın bugün 511 liradan satışa sunulurken, çeyrek altın 828 liradan işlem görüyor.

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar kuru geçtiğimiz haftalardan itibaren inişli çıkışlı bir seyir halinde işlem görüyor. Bu durum karşısında yatırım yapmak isteyenlerin gözü doların bugünkü alış ve satış fiyatına çevrildi...

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler başladı!

İstanbul halkının uzun süredir beklediği Eminönü-Alibeyköy hattında ilk sefer bugün saat 12:00'de başladı. 

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler bugün başlıyor! 

1 Ocak'ta resmi olarak açılan T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler bugün saat 12.00 itibarıyla başlıyor. Seferler ilk 10 gün ücretsiz olacak. 

Eminönü - Alibeyköy Tramvay Hattı açıldı!

İstanbul halkının uzun süredir beklediği Eminönü - Alibeyköy tramvay hattı bugün açıldı. Hattın açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşaner katılım sağladı. 

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı bugün açılıyor!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı bugün açılıyor. Seferler ise 4 Ocak'ta başlayacak.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Eminönünün bugünkü planı Haberi

Eminönünün bugünkü planı

Sirkeci - Eminönü arasındaki onarım 70 milyona mal olacak


  Sirkeci ile Eminönü arasında yıkılmasına karar verilen Denizcilik Bankası'na ait binaların yıkım işi tespit edilen bedelden 30 bin lira fazlasıyla 130 bin liraya ihale edilmiştir.

  Burada 70 milyon lira sarfıyla Denizyolları ve diğer deniz işletmelerinin iştirakiyle yeni binalar yapılacaktır. Buna ait plan Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanmıştır. Yol, 6 vasıtayı rahatça köprüye ulaştıracak şekilde düzenlenecektir. Çarşı ile Yeni Cami giçidi bu suretle düzenlenmiş olacak ve Yeni Cami arkasından Mısır Çarşısı yolu ile vasıta işlemeyecektir ve cami etrafındaki sıkışıklık ortadan kalkmış olacaktır. 

  Diğer taraftan burada büyük bir çelik hangar inşa edilecektir. Bu hangar, kolayca monte edilecek ve ambar ihtiyacını karşılayacaktır. Ayrıca yeni ambarlar inşası için de planda uygun yerler gösterilmiştir. İnşaata önümüzdeki...