05 / 05 / 2024

Emir Berk Suyunu kimdir

Emir Berk Suyunu kimdir

Plastik atıkları değerlendirerek, depremde can kaybını engellemeyi ve çevre sorunlarına çözüm bulmayı hedefleyen, Emir Berk Suyunu, “Çevre Dostu Plastik Beton” projesiyle, İspanya'da yapılan Bilimsel Projeler yarışmasında dünya 3.sü oldu.

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Fm Emir Dekorasyon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fm Emir Dekorasyon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fşras Şeleh tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Berk Or vefat etti!

Yüksek Mimar Berk Or hayatını kaybetti.

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kızılay tarafından kuruldu.

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te  3milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Emir Kırımadalar kuruldu.

Villa Emir İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Villa Emir İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Altındağ tarafından kuruldu.

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Amir    Khavanınzadeh ve Zeynab Bagherıkhoramdashtı tarafından kuruldu.

Berk Oktay Zekeriyaköy'den ev aldı!

Yıldız Çağrı Atiksoy ve sevgilisi Berk Oktay çifti, kirada oturdukları evden çıkma kararı aldı. Berk Oktay, Zekeriyaköy'den 3 milyon Türk Lirası bedelle ev aldı. 

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250 bin TL sermaye bedeli Abdunnur     Yalçın Serdal Durdar tarafından kuruldu.

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Emir Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zakı Haj Alı tarafından kuruldu.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Emir Berk Suyunu kimdir Haberi

Emir Berk Suyunu kimdir

İspanya'nın Barselona şehrinde gerçekleşen 121 projenin yarıştığı MAGMA isimli uluslararası proje yarışmasında Avcılar Okyanus Koleji Fen Lisesi öğrencisi Emir Berk Suyunu ve danışman öğretmen Nilay Kutluk Dünya 3.lüğü ödülünü alarak ülkemize döndü.


İspanya'nın Barselona şehrinde 26-29 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşen 16. Magma Exporecerca Jove Bilimsel Projeler Yarışması’na Avcılar Okyanus Fen Lisesi’nden Emir Berk Suyunu, Eco-Friendly Plastic Concrete (Çevre Dostu Plastik Beton) isimli Çevre projesi ile katıldı.


Genel Proje Koordinatörü Duygu Celebcioğlu, Proje Danışmanı Nilay Kutluk ve Fen Lisesi 3. Sınıf öğrencisi Emir Berk Suyunu bir yıl boyunca çalıştıkları proje ile çevre sorununa çözüm aradılar. Atık plastikleri değerlendirdikleri “Çevre Dostu Plastik Beton Projesi” ile toplamış oldukları plastik atıkları küçük boyutlara getirdiler. Akçansa Beton Fabrikası ArGe laboratuvarlarında bir seri deney gerçekleştirdiklerini belirten...