06 / 05 / 2024

Emir Elmaslar mimarlık

Emir Elmaslar mimarlık

Mimar Emir Elmaslar kimdir? Mimar Emir Elmaslar, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Emir Elmaslar, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Emir Elmaslar...

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emir Vaizoğlu ve Adnan Emrah Halimoğlu ortaklığında kuruldu.

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Olivier İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olivier İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Lutfi ve Zeyd Lutfi ortaklığında kuruldu.

Tarık Çelik Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Çelik Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Tarık Emir Çelik tarafından kuruldu.

Oikos İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oikos İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emir Moran tarafından kuruldu.

Özbeyler Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbeyler Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Özbey tarafından kuruldu.

Eldorado Galata Antikacılık Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Eldorado Galata Antikacılık Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Ertuğrul ve Gözde Çiçekverdi ortaklığında kuruldu.

Artvizyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Artvizyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emir Agah Zengin tarafından kuruldu.

Has Desıgn Project Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Has Desıgn Project Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emir Hasoğlu tarafından kuruldu.

2em2 Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2em2 Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Efe Yıkılmaz ve Emir Kasaboğlu ortaklığında kuruldu.

Emir Arkayın İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Emir Arkayın İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Emir Arkayın tarafından kuruldu. 

Ens Yapıkur Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ens Yapıkur Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Karayılan tarafından kuruldu. 

Ofisistanbul Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ofisistanbul Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Emir ve Cahide Yasemin Arpaç ortaklığında kuruldu.

Emir Elmaslar mimarlık Haberi

Emir Elmaslar mimarlık

Emir Elmaslar kimdir?

Emir Elmaslar 1987 yılında istanbulda doğdu. 2009 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İç Mimarlık bölümünden mezun oldu. 


2006 yılında Yapı Merkezi –Atik Paşa Four Seasons otelinde şantiye stajı, 2007 yılında Autoban mimarlık ofisinde büro stajını yaptı. 2009-2010 yılında 6 ay süreyle Alkataş İnşaat'ta, 2010-2012 yılları arasında yaklaşık 3 sene Alataş Mimarlık'ta çalıştı. 


2007 yılında Nevzat Sayın'la beraber Bilgi ünversitesi Santral İstanbul kampüsünde Kale tasarım merkezine ait mekanın tasarımını yapıp, uygulama takibini gerçekleştirdi.


2013 yılında Yap İstanbul modern projesine Nevzat Sayın tarafından nomine edilerek katıldı. 


2013 şubat ayından beri kendi kurduğu EETA adlı iç mimari hizmetler veren ofisinde çalışmalarına devam...