15 / 05 / 2024

Emirdağ belediyesi nerede

Emirdağ belediyesi nerede

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargının Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri bünyesinde kurulacak olan taziye evlerinin yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Afyon Emirdağ'da metruk binalar yıkılıyor! 

Afyon Emirdağ Belediyesi ilçede bulunan metruk binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

Mavera Comfort nerede?

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi, Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Peki Mavera Comfort Projesi nerede? İşte merak edilen sorunun cevabı...

Emirdağ Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptırıyor!

Emirdağ Belediyesi, Emirdağ İlçesi İncirli Mahallesi 145 ada 3 parsel nolu taşınmazda kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediliyor...

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna, 19 Aralık 2017 tarihinde Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yanıtını verebiliriz.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

Esenler Ömür İstanbul nerede?

Efitaş İnşaat,Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Ömür İstanbul projesi 218 konut ve 3 dükkandan meydana geliyor. Peki Esenler Ömür İstanbul nerede?

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin ortaklaşa hayata geçirdiği Aksaray Güzelyurt projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Çorum Alaca Belediyesi'nin TOKİ ortaklığıyla hayata geçirdiği Çorum Alaca 2. Etap projesinde sona gelindi. Peki, Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası nerede?

Taşkent Belediyesi'yle ortaklaşa inşa edildiği projede 108 adet daire mevcut. Peki Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası nerede?

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kurası nerede?

Çorum Alaca Belediyesi'nin katkılarının da bulunduğu projede 220 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kurası nerede?

TOKİ Konya Taşkent Konutları kurası nerede?

Toplamda 108 adet dairenin yer aldığı proje Taşkent Belediyesi'nin katkılarıyla hayata geçirildi. Peki TOKİ Konya Taşkent Konutları kurası nerede?

Konya Hadim TOKİ kurası nerede?

Konya Hadim Belediyesi katkısıyla hayata geçirilen projede 171 adet daire mevcut. Peki Konya Hadim TOKİ kurası nerede?

Emirdağ belediyesi nerede Haberi

Emirdağ belediyesi nerede

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın , "Emirdağ Belediyesi olarak çalışmaları dört koldan sürdürüyoruz" dedi. 


Çalışmalar sürüyor 

Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri bünyesinde kurulacak olan taziye evlerinin yapım çalışmalarının bitmesi halinde birden fazla hizmeti barındıracağım ve vatandaşların her alanda faydalanabileceği bir yaşam merkezi haline getireceklerini dile getiren Kargın," Erkekler ve bayanlar olmak üzere ayrı ayrı tasarlanarak hizmete başlayacak olan taziye evleri projesi kapsamında Emirdağ Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor " diye konuştu .Taziye evleri inşaat çalışmalarının kısa bir süre içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini dile getiren Başkan Kargın, atıl durumda olan binalardaki bakını ve onarım ihtiyaçlarını karşılayarak Emirdağlı hemşerilerinin hizmetine sunacağız" dedi.


Afyon...