16 / 05 / 2024

Emirdağ belediyesi tesis çalışmaları

Emirdağ belediyesi tesis çalışmaları

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargının Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri bünyesinde kurulacak olan taziye evlerinin yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Yamanlar Dağı'ndaki tesis için yeni teklif!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yamanlar Dağı’nda sanatoryum olarak kullanılan sonrasında kaderine terkedilen tesis için yeniden teklifte bulundu. 

Afyon Emirdağ'da metruk binalar yıkılıyor! 

Afyon Emirdağ Belediyesi ilçede bulunan metruk binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Erzurum'a 3 milyon TL'lik hamam inşa edilecek!

Erzurum Karaçoban Belediyesi de ilçeye bir hamam inşa ettiriyor. Kraçoban Belediyesi tesis için 3 milyon 148 bin TL'lik sözleşme imzaladı.

Şahinbey Belediyesi'nden 123’üncü sosyal tesis!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Sergen Mezrasına yaptırmış olduğu cami ve sosyal tesis açılışını gerçekleştirdi.

Emirdağ Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptırıyor!

Emirdağ Belediyesi, Emirdağ İlçesi İncirli Mahallesi 145 ada 3 parsel nolu taşınmazda kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediliyor...

Fatih Belediyesi 12 milyona kat karşılığı konut ve sosyal tesis yaptıracak!

Fatih Belediyesi mülkiyetinde bulunan taşınmaz mallar üzerinde kat karşılığı sosyal tesis ve 27 adet daire yapım ihalesi 30 Ekim'de yapılacak...

Fatih Belediyesi Cerrahpaşa'da 27 konut ve sosyal tesis yaptırıyor!

Fatih Belediyesi, Cerrahpaşa Mahallesi'nde kat karşılığı sosyal tesis ve 27 adet konut inşaatı yaptırılması işi ihale ediliyor. İhale 30 Ekim'de yapılacak...

Mezitli Belediyesi'nden sosyal tesis yapım ve kiralama ihalesi!

Mezitli Belediyesi tarafından onaylanan projeye göre kiralayan tarafından sosyal tesis (öğrenci yurdu) yapılarak 10 yıl süre ile işletme ihalesi yapılıyor..

Kırıkkale Belediyesi'nden konut ve sosyal tesis ihalesi!

Makine Kimya Endüstrisi Kurumundan (MKEK) Kırıkkale Belediyesi'ne devredilen Şehir Parkı'nın hemen yanı başında yer alan arsaya konut ve sosyal tesis yapımı işi için ihaleye çıkılacağı açıkladı. 

Keçiören Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık sosyal tesis!

Keçiören Belediyesi, Etlik Caddesi üzerinde yer alan sosyal tesis ile taşınmazları ihale ile satışa sunuyor. İhale 11 Nisan'da yapılacak..

Kocasinan Belediyesi'nden Erkilet'e sosyal tesis!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Erkilet'e yeni bir sosyal tesis inşa ediyor.

Eskişehir Büyükşehir'den tesis yapım ihalesi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, tesis yapım ve işletme ihalesi düzenliyor. İhale 31 Mayıs'ta düzenlenecek..

Emirdağ belediyesi tesis çalışmaları Haberi

Emirdağ belediyesi tesis çalışmaları

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın , "Emirdağ Belediyesi olarak çalışmaları dört koldan sürdürüyoruz" dedi. 


Çalışmalar sürüyor 

Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri bünyesinde kurulacak olan taziye evlerinin yapım çalışmalarının bitmesi halinde birden fazla hizmeti barındıracağım ve vatandaşların her alanda faydalanabileceği bir yaşam merkezi haline getireceklerini dile getiren Kargın," Erkekler ve bayanlar olmak üzere ayrı ayrı tasarlanarak hizmete başlayacak olan taziye evleri projesi kapsamında Emirdağ Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor " diye konuştu .Taziye evleri inşaat çalışmalarının kısa bir süre içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini dile getiren Başkan Kargın, atıl durumda olan binalardaki bakını ve onarım ihtiyaçlarını karşılayarak Emirdağlı hemşerilerinin hizmetine sunacağız" dedi.


Afyon...