27 / 04 / 2024

EMITT Fuarı bursa tanıtım

EMITT Fuarı bursa tanıtım

Bursa'nın büyük bir 'şehir markası' olmasını hedefleyen Bursa Valiliği EM ITT Fuarı'na çıkarma yapıyor. Bursa, 330 metrekarelik dev bir stantla turizmcilere tanıtılacak...

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bursa Yapı Fuarı 18 Nisan'da kapılarını açacak!

Bursa’da, inşaat ve gayrimenkul sektörünün kalbinin atacağı Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı’ 18-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak. 

Bursa'ya yeni fuar alanı müjdesi!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa'daki fuar kapasitesini beşe katlayacak bir proje hazırlıyor. Hayata geçirilecek olan projenin 50 bin metrekarelik ilk etabı 50 milyon dolara mal olacak. M

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından (BTSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de kapılarını açacak.

İTSO, Bursa 15. İnşaat Fuarı’na katıldı!

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa 15. İnşaat Fuarı’na katıldı. Üyelere, İnegöl’ün tanıtımına yaptıkları katkıdan ötürü teşekkür plaketi verildi.

Bursa İnşaat Fuarı’nda Osmangazi standına büyük ilgi!

Bursa’da düzenlenen Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na Osmangazi Belediyesi de katıldı. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin standı büyük ilgi gördü.

Bursa Nilüfer Belediyesi inşaat fuarında!

Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa İnşaat Fuarı 2017'nin açılışına katıldı.

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı!

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuarların açılış töreninde, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, konuşma yaptı.

Bursa Rising City Gayrimenkul ile 15. İnşaat Fuarı 19 Nisan'da!

Bursa'da düzenlenecek olan Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı eş zamanlı olarak 19 Nisan'da kapılarını açıyor.

Tüyap Bursa Uluslararası Fuarı Nisan 2017'de yapılacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) işbirliği ile hazırlandığını belirten Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın 12-16 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacağını belirtti.

EMITT Fuarı bursa tanıtım Haberi

EMITT Fuarı bursa tanıtım

Bursa'nın büyük bir 'şehir markası' olmasını hedefleyen Bursa Valiliği EMITT Fuarı'na çıkarma yapıyor. Bursa, 330 metrekarelik dev bir stantla turizmcilere tanıtılacak. 

BURSA, EMITT 2015'te 'İnsanlığın Ortak Mirası Bursa' temasıyla tanıtılacak. UNESCO Dünya Kültür Mirası üstesine giren değerleriyle Avrupa Tarihi Termal Kentler Birliği'ne (EHHTA) Türkiye'den kabul edilen ilk ve tek üye olmasıyla Bursa EMITT'te adından çokça söz ettirecek. 330 metrekarelik Bursa stantı Holl 8/B'de. 


Fuara da katılacak olan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, turizmin 21. yüzyılda beşeri faaliyetlerin en önemlisi haline geldiğini, ülkelerin ve şehirlerin marka değerinin test edildiği bir mecraya dönüştüğünü beürterek "Turizm hepimiz için, ülkemizin, şehirlerimizin marka değerinin test edildiği bir platforma dönüştü. Dolayısıyla, her şehir markalaşıyor. Bursa büyük medeniyetlerin varisi. Antikite, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı'nın büyüdüğü topraklar. Bütün insanlığa...