06 / 05 / 2024

EMITT Fuarı çanakkale tanıtım

EMITT Fuarı çanakkale tanıtım

Bu yıl 19’uncusu gerçekleştirilen, İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezi’nde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Çanakkale'nin tanıtımı yapıldı..

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

Türkiye’nin ve bölgenin bir numaralı turizm ve seyahat fuarı EMITT, Şubat ayında kapılarını açacak. Peki fuarda bizleri neler bekliyor. İşte ayrıntılar…

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı gerçekleşti! 

Türkiye’den ve Dünya’dan birçok firmanın ilgi ile takip ettiği 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı’na 150 firma katılım gösterdi. 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi ile mega projelerin son halinin sergilendiği fuar büyük ilgi ile karşılandı…

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında bulunan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Çanakkale, Marmara'yı Avrupa'ya bağlayan büyük yol aksı olacak!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kongre ve Fuar Merkezi'ndeki AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 1915 Çanakkale Köprüsü hakkında açıklamalar yaptı.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ’CNR Emlak-5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Ankapark EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), yapımını sürdürdüğü ve dünyanın en önemli tema parkları arasına girecek olan ANKAPARK'ı tanıtıyor.

Kaleseramik 2016 Yapı Fuarı'na katılıyor!

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve İtalyan markaları Edilcoughi ve Edilgres ile uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olan Kaleseramik; tasarım ve teknoloji odaklı ürünleri ile Yapı Fuarı’nda fark yaratıyor.

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda Wome Deluxe'ü tanıttı!

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda yatırımı Wome Deluxe'ü tanıttı. Şirketin CEO'su Mehmet Gür, incekum'da 120 bin metrekare üzerine 1.800 yatak ile hizmet vermek üzere tasarlanan otelin alternatif turizmde yeni bir çığır açacağını söyledi.

Kızılcahamam Emıtt Fuarı'nda tanıtıldı!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 20'nci kez düzenlendi. Fuarda, Kızılcahamam'ın tanıtıldığı standa ilgi yoğun oldu. Bu yıl 4 bin 500 firmanın yer aldığı fuara 70'e yakın ülke katıldı.

Adana yatırımları EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 28-31 Ocak 2016 tarihlerinde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) 70 ülkeden sektör temsilcileri bir araya geldi.

Bülent Kocabaş, EMİTT Fuarı'na katıldı!

GAZİPAŞA Turizm Derneği Başkanı Bülent Kocabaş, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) açılışına katıldı. Kocabaş, “Hepimiz bir olup tüm yetkililerle birlikte Gazipaşa’yı turizmde hak ettiği yere getirmeliyiz” dedi.

EMITT Fuarı çanakkale tanıtım Haberi

EMITT Fuarı çanakkale tanıtım

Bu yıl 19’uncusu gerçekleştirilen EMITT Fuarını değerlendiren Çanakkale Ticaret borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, “Çanakkale olarak, Çanakkale Savaşları’nın 100.yılını ‘barış’ vurgusu ile kutlamaya hazırlandığımız 2015 yılına çok hızlı bir başlangıç yaptık. feshanenin ardından Çanakkale olarak İlimizin yükselen grafiğine ve fuar tecrübesine EMITT’de yeni bir ivme daha kazandırdık” dedi.


Bu yıl 19’uncusu gerçekleştirilen, İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezi’nde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Çanakkale standının katılımcılarından ve en önemli destekçilerinden biri olan Çanakkale Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, organizasyon ile ilgili değerlendirmede bulundu. Çanakkale Valiliği’nin koordinasyonu ile ilçelerin ve meslek odalarının Çanakkale standında desk alarak katıldıklarını belirten Üzen “Çanakkale olarak, Çanakkale Savaşları’nın 100.yılını ‘barış’ vurgusu ile kutlamaya hazırlandığımız 2015 yılına çok hızlı bir başlangıç...