04 / 05 / 2024

Emitt Fuarı ne zaman düzenleniyor

Emitt Fuarı ne zaman düzenleniyor

Türkiye' de deniz - kumgüneş üçlüsünden çıkan turizm hareketliliği hızla Anadolu illerine yayılıyor. Pastadan payını almak isteyen il ve ilçeler ise adeta birbiriyle yarışa girdi...

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 85. kez açıyor. Peki İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın bu yılki ana teması inovasyon olacak. Peki İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı 85. kez kapılarını açıyor. Peki Folkart ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

Antalya City Expo 2016 Fuarı ne zaman?

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı (City Expo), Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği'nin işbirliğiyle 16 Mart tarihinde kapılarını açacak.

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda Wome Deluxe'ü tanıttı!

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda yatırımı Wome Deluxe'ü tanıttı. Şirketin CEO'su Mehmet Gür, incekum'da 120 bin metrekare üzerine 1.800 yatak ile hizmet vermek üzere tasarlanan otelin alternatif turizmde yeni bir çığır açacağını söyledi.

Bülent Kocabaş, EMİTT Fuarı'na katıldı!

GAZİPAŞA Turizm Derneği Başkanı Bülent Kocabaş, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) açılışına katıldı. Kocabaş, “Hepimiz bir olup tüm yetkililerle birlikte Gazipaşa’yı turizmde hak ettiği yere getirmeliyiz” dedi.

Emitt 2016 Fuarı kapılarını açtı!

DOĞU Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’ın katılımıyla 20. kez kapılarını açtı. Bu yıl 70 bin metrekarelik 11 salonda, 4.500 firmanın yer aldığı fuara 70’e yakın ülke katıldı.

Mersin projeleri Emitt Fuarı'nda sergilendi!

Doğu Akdeniz ve Avrasya bölgesinin en önemli turizm buluşmasını gerçekleştiren ve dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 20. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Emitt Fuarı ne zaman düzenleniyor Haberi

Emitt Fuarı ne zaman düzenleniyor

Turizmde Anadolu ateşi yandı. 18'incisi gerçekleşecek olan Emitt Fuarı'na 81 ilin yanısıra ilçeler de katılıyor. Anadolu illeri adeta tanıtım yarışında.


Türkiye'de deniz-kumgüneş üçlüsünden çıkan turizm hareketliliği hızla Anadolu illerine yayılıyor. Pastadan payını almak isteyen il ve ilçeler ise adeta birbiriyle yarışa girdi. 30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında, 18'inci kez gerçekleşecek olan dünyanın en büyük 5'inci turizm fuarı Emitt'te 81 ilin yanı sıra yaklaşık 30 ilçe kendi kültürel mirasını anlatmak için fuarda yer alacak. Emitt Direktörü Hacer Aydın, "Anadolu illerinde ciddi bir turizm bilinci oluştu. Artık hepsi kendi kültürel mirasını anlatmak ve pastadan daha fazla pay almak istiyorlar. Bu nedenle fuara yoğun bir ilgi var" dedi. Fuara 70'e yakın ülkeden 4 bin 500'ü aşkın katılımcı beklediklerini ifade eden Aydın, "Hindistan, Küba,...