04 / 05 / 2024

EMITT fuarı sona erdi

EMITT fuarı sona erdi

22-25 Ocak tarihleri arasında düzenlenen ve bu yıl 19.’su gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı sona erdi.EMITT fuarının yıldızı Adıyaman oldu.

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

Türkiye’nin ve bölgenin bir numaralı turizm ve seyahat fuarı EMITT, Şubat ayında kapılarını açacak. Peki fuarda bizleri neler bekliyor. İşte ayrıntılar…

Gayrimenkul sektörü MAPIC fuarında bir araya geldi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC fuarı 2 Aralık'ta sona erdi. Fuarda gayrimenkul ve perakende sektöründen 80 ülke temsilcisi yer aldı. 

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı sona erdi!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı 6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti. 43’üncüsü gerçekleşen fuarda 14 ülkeden 238 yabancı satın almacı katıldı. 

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul Fuarı'na Türk firmalardan yoğun katılım!

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapılarını bugün açıktı ve 22 Eylül'de sona erecek. Fuara 25 Türk firması katıldı...

Gurbetçiler 400 milyon liralık gayrimenkul aldı!

Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen Evim Türkiye Fuarı sona erdi. 8-10 Şubat’ta gerçekleşen fuara yurtdışında yaşayan Türkler akın etti. Fuarda 400 milyon liralık satış bağlantısı yapıldı.

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında bulunan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

8. Uluslararası Batum Yapı İnşaat Fuarı açıldı!

8. Uluslararası Batum Yapı İnşaat ve Teknolojileri Fuarı kapılarını açtı.Türkiye'den 18 firmanın yer aldığı fuar, yarın sona erecek...

Ankara-Sivas hızlı tren projesinde sona gelindi!

TRANSİST 11. İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda konuşma yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Turhan, "Ankara-Sivas hızlı tren projesinde sona yaklaştık." dedi....

87. İzmir Enternasyonal Fuarı sona erdi!

Folkart’ın Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilen 87. İzmir Enternasyonal Fuarı en yoğun dönemlerinden birini yaşadı.

Project Katar Fuarı sona erdi!

Katar'da bu yıl 15'incisi gerçekleştirilen ve Türkiye'nin 57 firmayla katıldığı "Project Katar" dün sona erdi.

Cityscape Katar 2018 emlak fuarı bugün sona erecek!

Cityscape Katar 2018 emlak fuarının açılışı dün yapıldı.  Körfez Ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara büyük önem verdiğini ve engelleri ortadan kaldırmak için işlemleri kolaylaştırdığını dile getirdi. 

EMITT fuarı sona erdi Haberi

EMITT fuarı sona erdi

22-25 Ocak tarihleri arasında düzenlenen ve bu yıl 19.’su gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı sona erdi.Adıyaman, EMITT turizm fuarında gerek verdiği resepsiyonla gerekse de yaptığı etkin tanıtımla fuarın yıldızı oldu. Fuar organizasyonu tarafından EMITT’i en iyi tanıtan il ödülünü Adıyaman aldı. Yaptıkları tanıtım ataklarıyla en iyi il ödülü plaketi Vali Mahmut Demirtaş’a sunulmak üzere Vali Yardımcısı Murat Süzen’e takdim edildi.Fuarın son gününde de Adıyaman standı ziyaretçi akınına uğradı. Türkiye’nin 81 ili ile dünyanın dört bir tarafından 70’in üzerinde ülkenin stant açtığı ve turizm profesyonellerinin yer aldığı EMITT Fuarında Adıyaman standı görselliği ile büyük beğeni topladı. Fuarın son gününde de farklı bir konseptle dizayn edilen Adıyaman standını, yerli ve yabancı yüzlerce kişi ile İstanbul’daki Adıyaman vakıf, dernek...