27 / 04 / 2024

EMK 23 Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi

EMK 23 Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi

EMK 23 Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi, Özgür Özbay tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Adnan Kahveci Bulvarı'nda kuruldu.

Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Afet bölgesinde 118 müteahhit, 192 yapı sorumlusu, 23 yapı sahibi tutuklu!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, deprem soruşturmaları çerçevesinde tutuklananlardan 118'inin müteahhit, 192'sinin yapı sorumlusu, 23'ünün de yapı sahibi olduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

İŞKUR duyurdu! 23 bin kamu ve özel işçi alımı yapılacak! Başvurular ne zaman? Başvuru şartları neler?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile 23 bin kamu ve özel kurumlara işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman başlayacak? İşte ilanın ayrıntıları...

Türk yapı malzemeleri sektöründen ilk 9 ayda 23 milyar dolarlık ihracat!

Türkiye’nin en fazla cari fazla veren sektörlerinden biri olan ve 219 ülkeye ürün satışı gerçekleştiren yapı malzemeleri sektörü ihracatta yükselişini sürdürüyor. Sektörün ihracat rakamı Ocak-Eylül döneminde, 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 50 oranında arttı ve 23 milyar dolar oldu. 

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 23-26 Mart'ta!

Türk yapı sektörünün ve bölgesinin lider yapı fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Sur Yapı 23 bin 400 konutluk portföye ulaştı!

Sur Şirketler Grubu’nun İstanbul ve Antalya’da yer alan 16 farklı projede 23 bin 400 konutluk portföye ulaştıklerını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve KONUTDER Başkanı Z. Altan Elmas projelerini devam edeceklerini açıkladı.

Sur Yapı Marka AVM 23 Nisan'da renklenecek!

Sur Yapı Marka AVM, çocukların hayal güçleri ve el becerileriyle hem eğlenip hem de tasarlayacakları yeni bir atölye çalışmasına daha ev sahipliği yapıyor. Balon atölyesi 23 Nisan coşkusuyla daha da renklenecek.

Erzurum'a 23,5 milyar TL yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Erzurum Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada Erzurum'a son 16 yılda 23,5 milyar lira yatırım yapıldığını söyledi.

23 Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

23 Yapı Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Karaaslan tarafından kuruldu. 

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda 90 daireli 23 yapı yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Bağlarbaşı Mahallesi'nde 90 daireli 23 farklı yapının yıkımını gerçekleştirdi...

Adana Seyhan'da yapım ve kiralama ihalesi 23 Mayıs'ta!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Yüreğir İlçesi'ne bağlı Seyhan Mahallesi'nde yapım karşılığı uzun süreli kiralama işi ihale edilecek. İhale 23 Mayıs'ta yapılacak..

Kemerlife 23 Metal Yapı güncel fiyat!

Kemerlife 23 Metal Yapı güncel fiyat listesi kapsamında projedeki dairelerin fiyatları 170 bin dolardan başlıyor. Proje üç blok olarak yükseliyor...

216 Yapı 23 Nisan'ı Sancaktepe Konutları'nda kutluyor!

216 Yapı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Sancaktepe Konutları'nda kutluyor.216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, “Bu özel günde Sancaktepe Konutları'ndaki yatırımcılarla bir araya gelmenin büyük heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 23-27 Mayıs'ta!

23 - 27 Mayıs 2017 tarihlerinde düzenlenecek ve bu yıl 40. yılını kutlayacak olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, ürün gruplarına göre ayrılmış 100 bin metrekare açık ve kapalı alanda, 1.250 katılımcı firmanın en son ürün, hizmet ve teknolojisini 111 bin ziyaretçiyi buluşturacak.

EMK 23 Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Haberi

EMK 23 Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi

EMK 23 Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi, Özgür Özbay tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu.


EMK 23 Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsave araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü...