13 / 05 / 2024

Emla Emlak adres

Emla Emlak adres

Emla Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, İlhan Demirel tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Şubat'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Edincik Sokak No:9/2'de kuruldu.

Evora İzmir adres!

Evora İzmir adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Emlağın En'lerinde RE/MAX Türkiye'ye ödül yağmuru!

RE/MAX Türkiye, Hürriyet Emlak tarafından düzenlenen “Emlağın En’leri Ödülleri”nde iki farklı kategoride üç ödül kazandı...

Emlağın En’leri Ödüllerini kazananlar belli oldu!

Hürriyet Emlak tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Emlağın En’leri Ödül Töreni”nde emlak sektörünün nabzını tutan başarılı isimler ödüllendirildi. 

Emlağın En’leri Ödül Töreni 19 Eylül'de!

Türkiye’nin en çok ilana sahip emlak sitesi Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreninde emlak sektörünün başarılı isimlerini ödüllendirecek.

Hürriyet Emlak, Emlağın En’leri ödül töreni 19 Eylül'de!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreni Vuslat Doğan Sabancı’nın ev sahipliğinde 19 Eylül'de yapılacak...

Emlağın En’leri Ödül Töreni yapıldı!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri Ödül Töreni”nde emlak sektörünün nabzını tutan başarılı isimleri ödüllendirdi. Bu yıl ikinci kez düzenlenen organizasyonda 27 emlak ofisi ödüle değer görüldü.

Emlak alırken satacağınızı düşünerek alın!

Muğla Fethiye Emlakçılar Derneği başkanı Serdar Oğuz, emlak alım satımı konusunda uyarılarda bulundu. Oğuz, ''Satın aldığınız emlağı bir gün satacağınızı düşünerek satın alın'' diye konuştu.

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim!

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları projesinde metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Mühye Başkent Emlak Konutları satış ofisi!

Mühye Başkent Emlak Konutları satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları'nda 1.478 konut ve 26 dükkan satışa çıkarıldı...

Ankara Başkent Emlak Konutları açık adres!

Yüzde 10 peşinat vererek 180 ay vadeli ödemelerin yapıldığı Başkent Emlak Konutları projesi Ankara Çankaya’ya bağlı Mühye Mahallesi’nde yükseliyor. Projede teslimler 2019 yılı sonunda yapılacak...

Emlağın En’leri Ödül Töreni gerçekleşti!

Hürriyet Emlak, emlak sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla ‘Emlağın En’leri Ödül Töreni’ni düzenledi. 10’uncu yılını kutlayan Hürriyet Emlak’ın düzenlediği törende emlak sektörünün temsilcileri bir araya geldi.

Bağcılar Batışehir Evleri adres!

Emlak Konut güvencesinin bulunduğu projede taksitler 3.180 TL ’den başlıyor. Bağcılar Batışehir Evleri adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Emla Emlak adres Haberi

Emla Emlak adres

Emla Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, İlhan Demirel tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta kuruldu. 


Emla Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak.


Emla Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi adres: Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Edincik Sokak,...