14 / 05 / 2024

emlak 2013 Tema İstanbul

emlak 2013 Tema İstanbul

Tema İSTANBUL, Emlak 2013 Fuarı ile gayrimenkul sektörünün vitrininde ilk defa yer alacak. Emlak 2013’ün en büyükleri arasında yer alan ve tek proje tanıtımı ile öne çıkan Tema İSTANBUL standı, fuar girişinde ziyaretçileri karşılayacak.

Tema Constructıon Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema Constructıon Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Abdullah Aça kuruldu.

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Temaşehir Konya" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi "Temaşehir Konya" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut, Temaşehir Konya'dan 39,3 milyon TL'lik gayrimenkul aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Torkam İnşaat tarafından inşa edilen Temaşehir Konya projesindeki 64 bağımsız bölümü KDV dahil 39 milyon 279 bin 963 TL bedelle satın aldı...

Temaşehir Konya Emlak Konut fiyatları 2017!

Emlak Konut GYO güvencesini taşıyan Temaşehir Konya projesi 740 konut ve 165 ticari birimden meydana geliyor. Temaşehir Konya projesi de Emlak Konut'un başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyasına katıldı. İşte Temaşehir Konya Emlak Konut fiyatları 2017...

Temaşehir Emlak Konut fiyatları!

Temaşehir Emlak Konut fiyatları 324 bin TL'den başlayarak değişiyor. Temaşehir Konya projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Temaşehir Emlak Konut projesi!

Temaşehir Emlak Konut Projesi 60 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Projenin Eylül 2018'de sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Tema Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Tema Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Zeynep Gültekin ve Şenay Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Küçükçekmece'de kuruldu.

Tema İstanbul'dan Emlak 2014 Fuarı'nda gövde gösterisi!

Tema İstanbul projesine yerli yabancı alıcılar yoğun ilgi gösterdi. Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL, 500 metrekarelik dev standı ile Emlak 2014 Fuarı'nda yerini aldı.

Tema İstanbul projesi Emlak 2014 fuarında!

Gerek devasa büyüklüğü, gerek karma yapısını oluşturan güçlü fonksiyonları ve gerekse benzersiz özellikleri ile Türkiye'nin dünya çapındaki projesi Tema İSTANBUL projesi EMLAK 2014'te bu yıl da yer aldı.

Tema İstanbul, CNR Emlak Fuarı'nda ziyaretçilerini bekliyor!

Halkalı'daki karma proje Tema İstanbul, CNR Emlak Fuarı'nda yerini alıyor. Mesa, Artaş, Öztaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi tarafından inşa edilen proje, 500 metrekarelik dev bir standda tanıtılacak...

Tema İstanbul CNR Emlak Fuarı'ndaki yerini aldı!

Tema İstanbul projesi, CNR Emlak Fuarı 'nda yerini alıyor. Mesa, Artaş, Öztaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi tarafından inşa edilen proje, 500 metrekarelik dev bir standda tanıtılacak.

Tema İstanbul 2014 Emlak Fuarı'nda yerini aldı!

Türkiye’nin sembol projesi Tema İSTANBUL, gayrimenkul sektörünün en önemli tanıtım platformlarından biri olan EMLAK 2014 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda yerini alıyor.

emlak 2013 Tema İstanbul Haberi

emlak 2013 Tema İstanbul

İnşaat sektörünün önde gelen kurumları MESA, ARTAŞ, ÖZTAŞ VE KANTUR-AKDAŞ Ortaklığıyla hayata geçirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün en büyük projesi Tema İSTANBUL, EMLAK 2013 - Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda ilk defa görücüye çıkıyor. Henüz yapım aşamasındayken bile gerçekleştirdiği birçok ‘ilk’ ve ‘en’ler ile vaat ettiği değişim ve dönüşümün işaretlerini veren Tema İSTANBUL, Türkiye gayrimenkul sektörünün en önemli platformlarından Emlak 2013’ün de ilgi odağına oturacak. 

Tema İSTANBUL standı fuar ziyaretçilerini karşılayacak 

Tema İSTANBUL standı, 5-8 Aralık 2013 tarihleri arasında Yeşilköy’deki CNR Expo Fuar Merkezi’nde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü desteği ile düzenlenecek olan Emlak 2013’teki en büyük alanlardan birine sahip. Yalın ancak etkileyici bir tasarıma sahip Tema İSTANBUL standı, sadece tek...