29 / 04 / 2024

emlak 2015 ne zman

emlak 2015 ne zman

4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek olan Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda Bodrum da görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Bodrum gayrimenkul projleri Emlak 2015'te sergilenecek!

Bodrum'un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

2020 emlak vergisi ne zaman?

Gayrimenkul sahiplerince ödenen emlak vergisi ödeme dönemi yaklaştı. Peki 2020 emlak vergisi ne zaman ödenecek? Emlak vergisi nasıl sorgulanır? İşte tüm merak edilenler...

Emlak Bankası ne zaman konut finansmanı kullandıracak?

Gayrimenkul sektörü ve konut kredisi kullanmak için bekleyen vatandaşlar için büyük sevinçle karşılanan Emlak Bankası üç ay önce kuruldu. Peki Emlak Bankası ne zaman konut finansmanı kullandıracak?

2019'da emlak vergisi ne zaman ödenir?

2018 yılına ait emlak vergisi ödemeleri 30 Kasım'da sona erdi. Peki, vergi mükellefleri bir sonraki sene ne zaman ödeme yapacak? 2019'da emlak vergisi ne zaman ödenir?

Yeni alınan evin emlak beyannamesi ne zaman verilir?

Yeni ev alan kimselerin vergi sorumluluğunu üstlerine alabilmeleri için beyananme vermeleri gerekiyor. Peki, yeni alınan evin emlak beyannamesi ne zaman verilir?

Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim?

Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. 1+1'den 6+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. 

2018'de emlak vergisi ne kadar arttı?

Gayrimenkul sahiplerinin her yıl düzenli olarak ödemeleri gereken vergiye emlak vergisi deniyor. Peki, 2018'de emlak vergisi ne kadar ödenecek?

Emlak vergisi ne zamana kadar yatar?

Gayrimenkuller için her sene ödenmesi gereken emlak vergisi, senede iki eşit taksit halinde ödenebiliyor. Peki, emlak vergisi ne zamana kadar yatar?

Bursa emlak vergisi ne kadar?

2017 yılı emlak vergisi 1. taksit dönemi 31 Mayıs'a kadar devam ediyor. Peki, Bursa'daki bir ev için ne kadar emlak vergisi ödenir? Bursa emlak vergisi ne kadar?

Emlak vergisi ne kadar ödeyeceğim 2017?

Bu sene ilk kez emlak vergisi ödeyecekler "Emlak vergisi ne kadar ödeyeceğim 2017?" diye soruyor. İşte sorunuzun cevabı ve hesaplama örneği..

İzmir emlak vergisi ne kadar?

Emlak vergisi için ödenecek bedel şehirden şehire değişkenlik gösterebiliyor. Peki, İzmir'deki mükellefler gayrimenkulleri için ne kadar emlak vergisi öder? İzmir emlak vergisi ne kadar?

Emlak vergisi ne zaman bitiyor 2017?

2017 yılı emlak vergisi için ilk taksit ödemeleri 1 Mart'ta başladı. Peki, emlak vergisi ne zaman bitiyor 2017?

2017'de emlak vergisine ne kadar zam geldi?

Emlak vergisi, gayrimenkul sahipleri tarafından her sene ödenen vergilerin başında yer alıyor. Vergiye 2017 yılında belli oranlarda zam geldi. Peki, 2017'de emlak vergisine ne kadar zam geldi?

2017 emlak vergisi ne kadar?

Evi, işyeri, arsa ve arazisi olanlar için vergi dönemi başladı. Peki, hangi mükellef ne kadar emlak vergisi ödeyecek? 2017 emlak vergisi ne kadar?

emlak 2015 ne zman Haberi

emlak 2015 ne zman

EMLAK 2015'e Bodrum'dan katılacak olan Yalı Emlak; Bodrum değerlerini, geleceğin yaşam alanlarını, konut ve iş merkezi projelerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak. 


Dünyanın dört bir yanından ziyaretçi katılacak. 

Türkiye'nin uluslararası emlak vitrini kabul edilen fuara ayrıca; başta çeşitli AB ülkeleri olmak üzere; Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, Katar, İran, Irak, İsrail, Suudi Arabistan ve Ürdün gibi pek çok ülkeden ziyaretçinin katılması bekleniyor. Son dönemde Bodrum'da hızla gelişen gayrimenkul ve inşaat sektöründe adını yükselen bir ivmeyle duyuran Yalı Emlak; konfor, rahatlık ve tasarım yeniliklerini içeren projelerini, konut ve iş merkezlerini, fiyatlar ve ödeme koşulları ile Emlak 2015'te sergileyecek. 


Mandalinayı da götürüyor 

Yalnızca gayrimenkul portföyünü değil; mandalina ve begonvilini de alarak fuara katılan Halil Alparslan, "Emlak 2015 Fuarı'nda bize güvenerek gelen portföy sahiplerimizin gayrimenkullerini en iyi şekilde temsil...