30 / 04 / 2024

emlak 2015 projeleri

emlak 2015 projeleri

4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek olan Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda Bodrum da görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Bodrum gayrimenkul projleri Emlak 2015'te sergilenecek!

Bodrum'un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Emlak Konut GYO'dan borcunu erken ödeyene avantaj!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) erken ödeme kampanyasını Mart ayı itibariyle başlattı. Emlak Konut projeleri için borcun tamamının kapatılması halinde yüzde 20 oranında indirim yapılıyor. 

0,60 faiz oranıyla ev alabileceğiniz Emlak Konut projeleri!

Emlak Konut projeleri kapsamındaki konut ve iş yerleri için 60 ay vadede faizsiz 120 vadede ise yüzde 0.60 faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor…

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Gaziantep’te Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı açıldı!

İnşaatın kalbi Gaziantep’te attı. Gaziantep’te eşzamanlı olarak Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı ile Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı düzenlendi...

Gaziantep'te iki inşaat fuarı birden başlıyor!

Buıldeast Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ve Gayrimenkul Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4-7 Ekim tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenecek.

Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlıyor!

GSO ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık tarafından Gaziantep'te yeni bir fuara imza atılıyor. Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlayacak.

Konut satışlarında rekor bekleniyor!

Konut piyasasında Emlak Konut projeleri, TOKİ ve firmalar çeşitli kampanyalarla furya başlattı. Ekonomi yönetimi de bu kampanyalara destek verdi. Sektör temsilcileri gelecekten umutlu. Özellikle yabancıya yapılan konut satışlarının rekor kırması bekleniyor.

Büyükyalı İstanbul'un şantiyesi en iyi seçildi!

Büyükyalı İstanbul şantiyesi, Emlak Konut projeleri arasında yapılan değerlendirmede “En İyi Şantiye” seçildi...

En çok satılan Emlak Konut projelerinden ikisi Tahincioğlu’nun!

Emlak Konut Projeleri arasında 2018'in ilk üç ayında en çok satış yapan dört projeden ikisi Tahincioğlu’nun...

Emlak Konut'tan Anadolu'da kolay ev sahibi olma fırsatı!

Emlak Konut, Anadolu'da kolay ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapan kampanya kapsamında Başkent Emlak Konutları, Niğde Emlak Konutları, Gebze Emlak Konutları 3 ve Nevşehir Emlak Konutları projeleri bulunuyor.

Emlak Konut'tan dev kampanya!

Emlak Konut GYO beklenen projelerini satışa çıkarıyor. Niğde Emlak Konutları projesi açık satış, Gebze Emlak Konutları 3. Etap ve Ankara Mühye Emlak Konutları projeleri kuralı satış yöntemiyle Kasım-Aralık gibi satışa çıkacak. İşte kampanyanın detayları..

Emlak Konut'un projeleri yabancının markajında!

Emlak Konut GYO projeleri yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Emlak Konut projeleri, yatırımcıların radarına girdi" dedi

Emlak Konut projeleri ihaleye çıkıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) iki projesi için ihale zamanı geldi. İhaleler, Nidakule Ataşehir ve İstmarina için gerçekleştirilecek.

emlak 2015 projeleri Haberi

emlak 2015 projeleri

EMLAK 2015'e Bodrum'dan katılacak olan Yalı Emlak; Bodrum değerlerini, geleceğin yaşam alanlarını, konut ve iş merkezi projelerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak. 


Dünyanın dört bir yanından ziyaretçi katılacak. 

Türkiye'nin uluslararası emlak vitrini kabul edilen fuara ayrıca; başta çeşitli AB ülkeleri olmak üzere; Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, Katar, İran, Irak, İsrail, Suudi Arabistan ve Ürdün gibi pek çok ülkeden ziyaretçinin katılması bekleniyor. Son dönemde Bodrum'da hızla gelişen gayrimenkul ve inşaat sektöründe adını yükselen bir ivmeyle duyuran Yalı Emlak; konfor, rahatlık ve tasarım yeniliklerini içeren projelerini, konut ve iş merkezlerini, fiyatlar ve ödeme koşulları ile Emlak 2015'te sergileyecek. 


Mandalinayı da götürüyor 

Yalnızca gayrimenkul portföyünü değil; mandalina ve begonvilini de alarak fuara katılan Halil Alparslan, "Emlak 2015 Fuarı'nda bize güvenerek gelen portföy sahiplerimizin gayrimenkullerini en iyi şekilde temsil...