01 / 05 / 2024

Emlak Bankası ne zaman açılacak

Emlak Bankası ne zaman açılacak

Nivo markalı projeleriyle dikkat çeken Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, yaptığı açıklamada, Emlak Katılım Bankası’nın sektörün kredilendirilmesi için önemli bir hamle olduğunu söyledi.

Emlak Bankası inşaat malzemesi sanayisini güçlendirecek!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, faaliyete geçen Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın inşaat malzemesi sektörünün planlı gelişimi ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşması için önemli bir adım olduğunu söyledi.

Emlak ihtisas bankaları yolda olabilir!

Gayrimenkul sektörünün sabrı son günlerde zorlanıyor. Ancak Sosyolog Faruk Özcan'ın bir iyi iki kötü haberi var...

Emlak Bankası kısa zaman içinde açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Emlak Bankası kısa zaman içerisinde yeniden halkımızın hizmetinde olacak." dedi...

'Emlak Bankası' sektör temsilcilerini umutlandırdı!

İMDER Başkanı İslam Yıldırım, Emlak Bankası'nın yıl sonunda tekrar açılacağının açıklanmasının sektörü yeniden umutlandırdığını söyledi. Yıldırım, bu kapsamda gayrimenkul sektörünün banka aracılığıyla desteklenebileceğini ifade etti.

Emlak Bankası konut kredisi satacak!

Konut kredilerinin ikincil piyasada alınıp satılması son günlerin en çok konuşulan konusu oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bunun sektöre ilave kaynak üretme açısından önemli olduğunu ifade etti. 

Emlak Bankası konut piyasasına yeni çözümler sunacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Emlak Bankası'nın katılım bankası olarak faaliyete geçeceğini, bankanın inşaat sektörüne ve konut piyasasına yeni çözümler sunacağını açıkladı.

Emlak Bankası ile düşük faizli konut kredisi verilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde açıkladığı 400 projeyi içeren ilk 100 günlük eylem planının süresi doldu. Tamamlanan 100 günlük birinci eylem planının sonuçları ile ikinci 100 günlük plan hedefleri önümüzdeki günlerde açıklanacak. 

Emlak Bankası etkin hale getirilecek!

"Dengelenme, Değişim ve Disiplin" sloganıyla hazırlanan Yeni Ekonomi Programı'nı (2019-2021) açıklanmasının ardından önemli açıklamalar yaptı. Mehmet Ali Akben, önemli açıklamalarda bulundu.  

Emlak Bankası'nın genel kurulu yapıldı!

Emlak Bankası'nın genel kurulunun yapıldığını ifade eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlanan Emlak Bankası'nın da en kısa zamanda faaliyete başlayacağını ifade etti...

Emlak Bankası'nda yeni dönem!

Türkiye Emlak Katılım Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, düzenlenen toplantıda bankanın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Sayın, ''Bankamız, gerçekleştireceği projelerle ülkemize hizmette övünecektir'' diye konuştu.

Emlak Bankası sektöre umut oldu!

Yeniden faaliyete başlayacak Türkiye Emlak Bankası’nın, ‘bitmeyen proje’ ve ‘yüksek kredi faizi’ sorunlarını çözmesi bekleniyor. Gayrimenkul sektörünü yeniden yapılandıracak sistem sektöre umut oldu.

Emlak Bankası, sahalara geri dönüyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Konut, arsa ve gayrimenkul ağırlıklı çalışacak şekilde Emlak Bankası'nı tekrar faaliyete geçirmeye yönelik başvuruları gerçekleştiriyoruz" dedi.

Emlak Bankası tamam, sıra konut kredi faizinde!

Emlak Bankası'nın yeniden faaliyete geçecek olması 100 Günlük Eylem Planı'nda yer aldı. Şimdi de gözler konut kredilerindeki faiz oranlarına çevrildi.

Emlak Bankası kentsel dönüşüm algısını doğru yere taşıyacak!

Türkiye’de insanların kentsel dönüşüm algısını yeniden doğru yere taşımak gerekiyor. Bu işe, Emlak Bankası iş birliğinde süreç rant dışına çıkarılarak yeniden başlatılabilir.

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

1940'ta Emlak Bankası'nın Taksim Kışlası'na yaptıracağı inşaata belediyeden tepki! 

1940 yılında Taksim Kışlası arasına Emlak Bankası'nın inşa edeceği binalara belediye tepki gösterdi. 

Emlak vergisi 2'nci taksit ödemelerinde son dakika! Tapusu olanlar hemen bakın! Emlak vergisi ne zaman ödenecek? 

Milyonlarca tapu sahibi 'Emlak vergisi 2'nci taksit ödemesi ne zaman?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki emlak vergisi ne zaman ödenecek? İşte 2'nci taksit ödeme tarihi...

2023 Tapu vergileri ne zaman ödenecek? Emlak vergisi ne zaman ödenecek?

Belediyelere yapılan ödemelerden biri de ''Tapu vergisi'' Mülk sahibi olan vatandaşların yılda iki kere yaptığı bu ödeme ödenmediğinde ceza yaptırımı ile karşılaşılıyor. Peki Tapu vergileri ne zaman ödenecek? Emlak vergisi ne zaman ödenecek? İşte detaylar.

Belediyeye emlak bildirimi ne zaman yapılır?

Gayrimenkul satın alan kimselerin ilgili belediyeye tapu bildirimi yapmaları gerekiyor. Peki, belediyeye emlak bildirimi ne zaman yapılır? Emlak bildirimi nasıl yapılır?

2022'de emlak vergisine ne kadar zam geldi?

Emlak vergisi mükellefleri bu sene ne kadar zam ödeyeceklerini önceden hesaplayabiliyor. Vergi için her yıl yeniden değerleme oranları belirleniyor. Peki, 2022'de emlak vergisine ne kadar zam geldi?

Emlak vergisi son ödeme tarihi 2022! Emlak vergisi ne zamana kadar ödenir?

Emlak vergisi ödemeleri 1 Mart'ta başladı. Mükellefler vergi için son tarihin ne zaman olduğunu araştırıyor. Peki, emlak vergisi ne zamana kadar ödenir?

Sıfır oranlı emlak vergisi ne demek?

Emlak vergisi için ödenecek tutar belli oranlar ile hesaplanıyor. Bazı konut sahiplerine bu oran sıfır olarak uygulanıyor. Peki, sıfır oranlı emlak vergisi ne demek?

Emlak vergisi ödeme tarihleri 2022! Emlak vergisi ne zaman ödenir?

Emlak vergisi ödeme tarihleri 2022 merak ediliyor. Her sene mal sahipleri tarafından ödenen verginin ödeme tarihleri, GİB tarafından vergi takvimi kapsamında açıklanıyor. Peki, emlak vergisi ne zaman ödenir?

2022 emlak vergisi ne kadar? Emlak vergisi oranları

Emlak vergisi, gayrimenkulü olan tüm vatandaşlar tarafından ödenmesi gereken vergiler arasında bulunuyor. Bu vergi tapu başına ödeniyor. 2022 yılında artan vergiler ile birlikte emlak vergisine ne kadar zam geldiği merak ediliyor. Peki, 2022 emlak vergisi ne kadar? İşte emlak vergisi oranları...

Emlak Bankası da konut mağduru oldu!

Emlak Bankası, orman arazisi ve askeri bölge üzerinde hayata geçirilen konut kooperatifi projesinden 200 konut almak için peşin para ödedi fakat konutları henüz alamadı.

Merkez bankası ne kadar faiz indirecek?

Merkez Bankası bugün saat 14.00'da merakla beklenen faiz kararını resmen açıklayacak. Peki merkez bankası ne kadar faiz indirecek?

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Emlak Bankası ne zaman açılacak Haberi

Emlak Bankası ne zaman açılacak

Nivo markalı projeleriyle dikkat çeken Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz yaptığı açıklamada Emlak Katılım Bankası’nın sektörün kredilendirilmesi için önemli bir hamle olduğunu belirterek son zamanda konut kredi faizlerinde yaşanan yumuşamada ihtisas bankası kurulmasının da olumlu etkisi olacağını belirtti. Tuğsuz, “Konutta faizler dengeleniyor. Sektörde bahar canlılığı görebiliriz” şeklinde konuştu.

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nivo ile birçok yabancı yatırımcıyı Türkiye’ye çekmeyi başardıklarını dile getiren Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz Emlak Katılım Bankası’nın yeniden açılmasıyla özellikle yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın Türkiye yatırımlarının artmasını beklediklerini söyledi. Tuğsuz, “Emlak Katılım Bankası’nın yeniden canlandırılması sektörümüz için son derece sevindirici bir gelişme olmuştur. Bilindiği üzere 2001 krizi sonrası kapatılan Emlak Bankası, daha öncesinde Emlak ve Kredi Bankası olarak büyük ölçüde inşaat sektörüne...